Engel van Aardse VerlangensStier is een aardeteken gebaseerd op het plezierige in het leven en heerst over een seizoen vol schitterende kleuren en groen gekleurde schoonheid.

Als de jonge gewassen en nieuwe energie zich ten volle hebben ontplooid, is de lente op zijn mooist. Het uitlopende leven wekt onze creatieve neigingen.

Het is het moment dat we onze diepste verlangens onderkennen.

 

Dit is een productieve tijd voor wedergeboorte, stabiliteit en een gevoel van welzijn.

Het is het moment om relaties te bezegelen, huis of werkplek een nieuw likje verf, een nieuwe kleur of andere meubels te geven, en aan onze fysieke gezondheid te denken.

In deze tijd genieten we van materiële bezittingen wanneer we ons de dingen en ervaringen gunnen die plezier en vreugde geven.

De Engel van Aardse Verlangens gaat over dit seizoen, helpt ons overvloed te waarderen en accepteren als gehorend bij ons geboorterecht en de creatieve kracht in onze vingers te erkennen. 

Meditatie

Denk aan iedereen die u vreugde geeft.

U kunt hierbij denken aan persoonlijke relaties met één speciaal persoon, of aan een groep vrienden die u als geestverwanten ziet.

U kunt ook denken aan familieleden, huisdieren of collega’s die u aardig vindt en waardeert.

Visualiseer als deze mensen om u heen.

Zie zij u waarderen, zorg dragen voor uw geluk en welzijn.

Voel u goed en weet dat u de liefde, geld en aandacht ontvangt die u verdient.

 

Vertrouw en aanvaard dat de goedheid waar u naar verlangt, zal komen. 

Gebed

Geliefde Engel van Aardse Verlangen, laat ons alles wat wij nu hebben waarderen en leer ons de juiste maatstaaf voor materiële dingen.

Open onze ogen voor de welvaart en rijkdom die we zowel innerlijk als uiterlijk bezitten. We bidden voor de middelen om te leven en te genieten, en we zijn dankbaar voor ons vermogen om de gewenste goedheid te kunnen uiten.

Leer ons ons goed te voelen met deze overdaad.

Amen.

 

 

Bron: Het Engelencalendarium

Reactie schrijven

Commentaren: 0