· 

Spirituele E-Books


levensboomverhalen & Gedichten

Jolanda Rhijnsburger, schrijfmedium, heeft onder begeleiding van haar helpers de meest prachtige verhalen geschreven. Jaren geleden overwon zij de verlegenheid over haar dyslexie en mocht gaan schrijven. Een selectie van de vele verhalen die inmiddels zijn ontstaan, kunt u in dit boek terugvinden. Zij mag in veel van haar vertellingen, een tipje van de sluier naar de andere werelden oplichten. Deze “kinderverhalen voor volwassenen” zitten vol levenslessen. Ook de verhalen en gedichten over rouwverwerking ontbreken niet in deze mooie bundel en zullen u de nodige troost bieden. Kortom, laat u meevoeren in de heerlijke sferen van mystieke rust en sereniteit die tot u komen, zodra u het boek openslaat en gaat lezen. 

Bedankt voor u bestelling. Ik zal zo snel mogelijk dit e-pub bestand naar u toe sturen.

€ 9,95

  • Beschikbaar

Water-Engelen

Vanaf het moment, dat de Water-Engelen op een morgen mijn wereld binnenzwommen, wist ik meteen dat dit een heel mooi verhaal zou gaan worden. De Water-Engelen namen niet alleen mij als schrijfster mee op reis, maar ook Sanne en Alba de Albatros. We maakten met elkaar de mooiste reizen, zagen de mooiste Hemelse sferen en voelden de liefdevolle energieën.

De Water-Engelen namen ons mee naar een wereld die voor velen nog gesloten is. In de Waterwereld mochten we zelfs getuige zijn van de paringsdans en de geboorte van de kleine Water-Engeltjes.

Als schrijfmedium keek en voelde ik door Sanne heen, en heb getracht de werelden in de Hemel zo beeldend mogelijk te omschrijven.

De Water-Engelen nodigen je uit om samen met ons op reis te gaan en dit Hemelse avontuur te beginnen.

Stap via dit verhaal een wereld van onvoorwaardelijke liefde binnen.

Een wereld van sereniteit, geluk en schoonheid.

Sluit de Water-Engelen in je hart. Ze willen je namelijk iets vertellen.

Ga je met ons mee? 

 

Liefs, Jolanda

Bedankt voor u bestelling. Ik zal zo snel mogelijk dit e-pub bestand naar u toe sturen.

€ 9,95

  • Beschikbaar

Liefdevolle Rouwverhalen

Liefdevolle Rouwverhalen & Gedichten geschreven door Jolanda Rhijnsburger

Slechts 53 Verhalen & Gedichten die u als lezer kracht en rust mag geven in het rouwproces. Verhalen & Gedichten over het overgaan, het Hiernamaals en de liefde van de Hemelse sferen en de Engelen.

Bedankt voor u bestelling. Ik zal zo snel mogelijk dit e-pub bestand naar u toe sturen.

€ 6,95

  • Beschikbaar

Reactie schrijven

Commentaren: 0