De Gouden Nachtegaal
Gedichten · 10. augustus 2022
De gouden nachtegaal die in de hemel woont, zingt dagelijks haar hoogste lied. Je kunt haar alleen maar horen zingen, als jij je eigen liefde ziet.

Van innerlijk kind werk naar Meesterschap
Spirituele lessen  · 29. juli 2022
Wij als spirituele wezens mogen onszelf her-ontmoeten en gaan op zoek naar ons ware zelf. Op een dag vragen we onszelf opeens af: ‘Waar kom ik eigenlijk vandaan?’ We weten dat we geboren zijn uit een moeder, maar wat is nu het grotere plaatje achter het leven dat ik nu leef? Zo gaan we op zoek naar onze ware identiteit. Je gaat eens goed kijken naar jezelf als mens. ‘Doe ik misschien iets niet goed?’

Vechten tegen angst
Levensboomverhalen · 28. juli 2022
Als een vrouw wakker word, stapt ze uit haar bed en kijkt door het raam naar buiten. Het beloofd een mooie dag te worden, en ze hoort de vogels hun ochtendlied zingen. De warmte van de eerste zonnestralen strelen haar gezicht, en ze voelt zich heel even gelukkig. Langzaam word haar denken wakker en de gedachtes komen één voor één door haar hoofd voorbij. Het zijn geen leuke gedachtes en de vrouw word onrustig. De angst die aan deze nare gedachtes vastzit heeft haar gelijk in zijn greep.

Mama's Altaartje
Rouwverhalen · 20. juli 2022
Een kleine jongen zit op de stoep en tekent een poppetje. Hij laat zijn fantasie de vrije loop en hij tekent er een rokje aan. Hij is zijn moeder aan het tekenen en hij ziet dat ze nog geen lange haren heeft. Met felle strepen zet hij boos de haren van zijn moeder op het hoofd van het poppetje. Hij kijkt naar het resultaat, maar het is zijn mama niet.

Zomerland
Rouwverhalen · 20. juli 2022
“Wat is er mijn jongen?” en opa keek zijn kleinzoon aan. De jongen haalde zijn schouders op. “Niks”, zei hij verdrietig. Opa bukte zich en ging op zijn hurken voor de jongen te zitten. “Wat is er? Kom voor de draad ermee, vertel.” De jongen begon te huilen. “Ik mis mijn vader en moeder zo.” Opa nam de jongen in zijn armen en de jongen ging nog harder huilen. Opa troostte de jongen en nam de jongen dicht tegen zich aan op schoot.

Het bospad
Rouwverhalen · 20. juli 2022
Heel lang geleden woonde er een vrouw diep in het bos. Deze vrouw was heel gelukkig. Ze had alles wat zij zich maar konden wensen. Een lieve man, een prachtig huis, vier heerlijke kinderen, dieren om van te houden, werk en genoeg geld om van te leven. Iedereen was gezond, dus wat kon er gebeuren? De vrouw leefde erg gelukkig met alles wat ze bezat. Totdat er op een dag een man op haar deur klopte. De vrouw deed open en de man sprak: “Dag mevrouw, ik kom u halen.”

Je eigen verhaal vanuit de lichtwereld
Als Schrijf-Medium neem ik u mee naar de werelden achter de sluiers. We gaan op reis door de Hemelse werelden van liefde. Ontmoet uw innerlijk kind of uw eigen Engel. Dans met de Elfjes en geniet van de wonderlijke wereld die wij alleen maar kennen vanuit sprookjes en vertelsels. Ik neem u mee, Ga je met mij mee? Liefs, Jolanda

Zomeraanbieding!!
Spirituele Boeken · 26. juni 2022
Jolanda, werkzaam als schrijf-medium heeft met haar verhalen en boeken al menig mens weten te ontroeren. Al ruim 16 jaar krijgt ze de verhalen door vanuit de Hemelse sferen, en zo zijn er twee prachtige boeken ontstaan. “Hemelse verhalen” is een boek met ruim 70 verhalen. De Water-Engelen” is een boek die je meeneemt naar je innerlijk kind zijn. De energieën doen zijn werk, je hoeft alleen maar te gaan lezen.

Droomboot
Een kleine jongen in een mooi blauw matrozenpakje, staat aan het roer van een hele mooie droomboot. Hij stuurt zijn vliegende boot door de nacht, en haalt één voor één de slapende kindertjes op. In de boot zitten de kindertjes keurig naast elkaar en kijken hun ogen uit. Ze vliegen tussen de slapende wolken door, en zien de sterren glinsterend naar hun lachen. Zo nu en dan zien ze een ster die zich achterover laat vallen, en een sliert van goudstof achterlaat.

Sterrenkinderen
Spirituele lessen  · 15. juni 2022
Veel mensen hebben een onbeschrijfelijk heimwee naar een oord waar ze nog nooit geweest lijken te zijn. Het gevoel niet van hier te zijn, het gevoel dat hun ouders misschien niet echt hun ouders zijn. Die mensen voelen zich vaak eenzaam en onbegrepen. Zijn vaak zo moe dat zelfs de simpelste handeling al vermoeiend is. Vaak stapelen lichamelijke klachten zich op, vooral in de nek, de rug en schouders en vaak zijn ze zomaar verdrietig,

Meer weergeven