Spirituele Boeken

Zomeraanbieding!!
Spirituele Boeken · 26. juni 2022
Jolanda, werkzaam als schrijf-medium heeft met haar verhalen en boeken al menig mens weten te ontroeren. Al ruim 16 jaar krijgt ze de verhalen door vanuit de Hemelse sferen, en zo zijn er twee prachtige boeken ontstaan. “Hemelse verhalen” is een boek met ruim 70 verhalen. De Water-Engelen” is een boek die je meeneemt naar je innerlijk kind zijn. De energieën doen zijn werk, je hoeft alleen maar te gaan lezen.

Spirituele E-Books
Spirituele Boeken · 29. mei 2022
Levensboomverhalen & Gedichten De Water-Engelen en Liefdevolle Rouwverhalen

De Water-Engelen
Spirituele Boeken · 29. mei 2022
Vanaf het moment, dat de Water-Engelen op een morgen mijn wereld binnenzwommen, wist ik meteen dat dit een heel mooi verhaal zou gaan worden. De Water-Engelen namen niet alleen mij als schrijfster mee op reis, maar ook Sanne en Alba de Albatros. We maakten met elkaar de mooiste reizen, zagen de mooiste Hemelse sferen en voelden de liefdevolle energieën.

Hemelse Verhalen (Boek)
Spirituele Boeken · 29. mei 2022
Jolanda Rhijnsburger, schrijfmedium, heeft onder begeleiding van haar helpers de meest prachtige verhalen geschreven. Jaren geleden overwon zij de verlegenheid over haar dyslexie en mocht gaan schrijven. Een selectie van de vele verhalen die inmiddels zijn ontstaan, kunt u in dit boek terugvinden.