Spirituele lessen

Van innerlijk kind werk naar Meesterschap
Spirituele lessen  · 29. juli 2022
Wij als spirituele wezens mogen onszelf her-ontmoeten en gaan op zoek naar ons ware zelf. Op een dag vragen we onszelf opeens af: ‘Waar kom ik eigenlijk vandaan?’ We weten dat we geboren zijn uit een moeder, maar wat is nu het grotere plaatje achter het leven dat ik nu leef? Zo gaan we op zoek naar onze ware identiteit. Je gaat eens goed kijken naar jezelf als mens. ‘Doe ik misschien iets niet goed?’

Sterrenkinderen
Spirituele lessen  · 15. juni 2022
Veel mensen hebben een onbeschrijfelijk heimwee naar een oord waar ze nog nooit geweest lijken te zijn. Het gevoel niet van hier te zijn, het gevoel dat hun ouders misschien niet echt hun ouders zijn. Die mensen voelen zich vaak eenzaam en onbegrepen. Zijn vaak zo moe dat zelfs de simpelste handeling al vermoeiend is. Vaak stapelen lichamelijke klachten zich op, vooral in de nek, de rug en schouders en vaak zijn ze zomaar verdrietig,

Wat is een Violette Vlam Decreet?
Spirituele lessen  · 07. juni 2022
De oproep dwingt het antwoord af! Een violette vlam decreet heeft de kracht om spirituele energieën met laserachtige precisie te benutten en te richten met behulp van de kracht van het gesproken woord. Toen God (Elohim) hemel en aarde schiep, ging het fiat uit: "Laat er licht zijn: en er was licht." Dit is het gebod tot licht gesproken door de Schepper. Dit gebod kunnen we bevestigen op aarde, net als in de hemel.

Het geheim van de Violette Vlam
Spirituele lessen  · 06. juni 2022
De Violette Vlam is een wonderbaarlijke spirituele energie. Het komt overeen met de hoge frequentie van violet licht en degenen die een open spiritueel zicht hebben, hebben het gezien als een prachtige violette aura of vlam. Het is de samengesmolten spirituele energie van liefde, barmhartigheid, rechtvaardigheid, vrijheid en transmutatie.

I AM LIGHT van Kuthumi
Spirituele lessen  · 06. juni 2022
The student begins bij visualizing the treefolt flame expanding from within the secret chaber of his heart. He then seals himself and his consciosness in a globe of white fire and when he is set he proceeds to recite the following words with utter humility and devotion.

Chakra-Affirmaties
Spirituele lessen  · 05. juni 2022
My heart is a chakra of Violet Fire, My heart is the purity God desires. I AM a being of Violet Fire, I AM the purity God desires. Mijn hart is een chakra van violet vuur, Mijn hart is de zuiverheid die God verlangt, IK BEN een wezen van violet vuur, IK BEN de zuiverheid die God verlangt.

Aanroep tot de 7 Aartsengelen
Spirituele lessen  · 05. juni 2022
In naam van de Machtige IK BEN Aanwezigheid en Heilige Christus Zelf, Ik decreet: • Aardsengel Michaël. Help me! Help me! Help me! Sta me bij! Bewaar mijn kind, Bewaar mijn huishouden! Bewaar mijn land! • Aardsengel Jophiël. Blaas de Vlam de Verlichting door mij heen! Wijs mij de weg! Help mij, mijn ziel contact te maken met mijn Hogere zelf!

Regenboogadem (Aura reinigende ademhaling)
Spirituele lessen  · 05. juni 2022
Oefening: 1. Sta met je voeten op schouderhoogte gespreid en laat je armen langs je zijden hangen. Laat je schouders zakken en ontspan je lichaam. 2. Visualiseer nu dat jezelf kunt omhullen met zeven sferen van gekleurd licht. Adem diep in. Terwijl je dit doet, zie je achter je hielen een rood licht opkomen dat langs je benen omhoog kruipt, totdat het je kruin heeft bereikt.

Oefen u erin het bewustzijn van het kind te herkrijgen.
Spirituele lessen  · 05. juni 2022
Oefen u erin het bewustzijn van het kind te herkrijgen. Hou je Goddelijk kind voor ogen. Zeg voor je in slaap valt tot je bewustzijn: “Op dit ogenblik besef is dat in mij een geestelijk lichaam is, dat slechts vreugde kent en steeds jong en schoon is.

Witgouden Hartcirkel
Spirituele lessen  · 05. juni 2022
We beginnen allereerst weer de “verticale” verbinding te maken als volgt: 1. Adem een paar maal diep in en uit, waarbij je bewust je aandacht in het Hier-Nu moment brengt.

Meer weergeven