Interessante links


Ronald Rhijnsburger

Al 25 jaar ben ik werkzaam als helderziende, (Trance)-medium, paragnost en coach.

Als bewustzijnscoach mocht ik al veel particulieren en ondernemers begeleiden in hun processen. 

Als "Schrijvend (Trance)-Medium" heb ik inmiddels drie boeken geschreven en de cursus "jezelf-ont-moeten" ontwikkeld.

 Ik kom snel tot de kern en werk oplossingsgericht. Veel van de privé consulten zijn gerelateerd aan; relaties, werk, financiën, burn-out, rouwverwerking en persoonlijke(spirituele)ontwikkeling.

 

Bij de zakelijke klanten gaat het vaak over hoe men meer kan groeien in de onderneming, of hoe men zichzelf en de onderneming beter kan profileren.

Naast telefonische consulten geef ik consulten en Teachings & Healing-Sessies in mijn praktijk, die gevestigd is in het mooie Epen. 

Kortom, ben je op zoek naar antwoorden en/of verdieping in jezelf, of loop je vast in je onderneming, voel je dan welkom om contact met mij op te nemen. 

 

Hartelijke groet, 

Ronald Rhijnsburger

 

 


Heidi Middelburg

Vingerreflexogie is een methode om snel en blijvend van je klachten af te komen.
De echte oorzaak van je huidige klacht(en) ligt in de eerste 15 jaar van je leven. Dat klinkt misschien een beetje vreemd, maar je huidige klacht is het gevolg van onverwerkte, nare gebeurtenissen.

Deze emotie wordt telkens getriggerd, totdat je lichaam aangeeft dat het genoeg is.
Je rechterhand verbergt je emotionele verleden en in een tijdslijn op je rechter middelvinger is voelbaar op welke leeftijd er iets naars gebeurd is. Met behulp van je vingers is dit snel en blijvend op te lossen. Ook de stand van je vingers, bobbeltjes, deukjes vertellen me hoe je op dit moment in je vel zit. 
Waar veel coaches vooral met het cognitieve, verstandelijke, bezig zijn gaat vingerreflexologie op zoek naar de belemmerende emotie. Want zolang die blijft zitten verdwijnt de klacht nooit helemaal. Het zit in ons onderbewuste en zal ook daar opgelost moeten worden.

 

Lieve groet,

Heidi