Indiaan/Indianendorp

Kom je in het verhaal een indianendorp tegen en speel je mee met de kindertjes uit Zomerland of je ziet ze spelen, dan wil dit zeggen dat je een oude leven mag afsluiten van vechten en opkomen voor jezelf. Het vechten is nu klaar en je mag de vredespijp gaan roken. Je zal nu vrede krijgen in jezelf en de strijd van niet gezien zijn, er niet mogen wezen of het alleen zijn en voelen zal nu voorbij gaan. 


Inwijding

Krijg je een inwijding van de meesters van het licht of van de Engelen of feeën, dat wil dit zeggen dat je voor een overgangsfase staat. Je mag weer een stukje verder met het inzien van inzichten en het loslaten van oude patronen. De liefdevolle wezens van het licht helpen je hiermee, zodat je sneller aan een volgend hoofdstuk mag beginnen. Laat het maar gebeuren, het is goed. 


Innerlijk kind

Kom je in je verhaal je innerlijk kind tegen, dan is dat een heel dankbaar iets.

Je mag nu gaan luisteren naar het innerlijk kind dat in jezelf zit.

Je innerlijk kind draagt al je pijn en verdriet en wil niets liever net als jij liefdevol zijn. Door naar je innerlijke kind te gaan kijken kun je haar en jezelf helpen.

Maar hoe doe je dat? Ga terug naar een moment in je leven. Bv je kindertijd. Heb je daar trauma’s opgelopen? Ga naar dat kind in jezelf van 5 jaar of 7 jaar of 12 jaar. Kijk en vraag haar/hem wat het wil zeggen. Troost haar, help haar als een vader/moeder. Zorg voor haar. Samen kunnen jullie elkaar helen.  

Zie je dat je innerlijk kind meegroeit met jou, dan is dat een teken dat je op de juiste weg zit. Ga zo door en voor je het weet is je innerlijk kind op de zelfde leeftijd als wat jij nu bent. 


Jas

Een jas staat voor bescherming.

Je pijnlichaam die om je lichaam heen zit bestaat uit onderdrukte levensenergie. Het vangt alles op wat niet in balans is en niet natuurlijk is met wie je in werkelijkheid echt bent.

In werkelijkheid ben je een deel van God.

Dit pijnlichaam kan zo dik worden, dat er een moment komt dat je er wel naar moet kijken. Je jas is te zwaar geworden….

 

Het onderzoeken wat het pijnlichaam allemaal heeft opgeslagen zal er voor zorgen dat je een rust mag ervaren. Het loslaten van veelal het verleden, komt er een levensenergie vrij dat echt van jou is. Je voelt je gelukkig, het leven gaat voor de wint. Maar zodra je dit proces aan gaat, zal het Gods deeltje wat weer licht gezien heeft, meer jassen uit willen trekken. Zo heeft het proces vele en diepe lagen. En elke keer als je denkt, ik heb alles wel opgeruimd, komt er een diepere laag naar de oppervlakte en mag je het nogmaals overdoen. Tot het moment, dat je niet meer denkt. Het denken is namelijk je pijnlichaam, je ego en heeft altijd de controle gehad en zal er alles aan doen om die controle terug te winnen. Daarom is de processen van innerlijke zelf healing ook zo zwaar.  


Karma

De wet van karma zegt simpelweg dat onze gedachten, woorden en daden, positieve en negatieve een oorzaak en gevolg scheppen.

We zullen het gevolg ervaren van elke oorzaak die wij in beweging hebben gezet. Wat je uitzendt komt ook weer bij je terug.

Karma vertelt ons dat wat ons overkomt in het heden, een gevolg is van oorzaken die we zelf in gang gezet hebben in het verleden  of dit nu tien minuten geleden of tien levens geleden was.

Karma is onze grootste leraar die ons in staat stelt om te leren van onze fouten. Omdat de wet van karma teruggeeft wat we dan ook uitgezonden hebben aan gedachten, woorden, of daden, neigen we een uitwendige reden de schuld te geven en op te vatten als straf wanneer negatieve karma naar ons terugkeert.

 

Familiekarma heeft te maken met het gedrag dat wordt doorgegeven van alle voorgaande generaties.

Wij als familie geven zowel positieve en negatieve gedragspatronen door. Wij mensen vinden het heerlijk om negatieve emoties in stand te houden en zijn verslaaft aan ellende en drama.

Kijk maar naar de T.V

Jij kan er voorzorgen dat de volgende generatie niet dezelfde problemen hoeven te ondergaan. Als jij de emotionele blokkade in jezelf opruimt dan doorbreek je het gedragspatroon.

 

De verandering heeft invloed op iedereen in je bloedlijn, zowel met terugwerkende kracht als de vooruitwerkende kracht. Met andere woorden, werk je aan jezelf dan los je het niet alleen voor jezelf op, maar ook voor de mensen die voor jouw kwamen en die na je komen.

 


Kandelaar

Een kandelaar staat aan de basis van jouw verlangens.

 Ook staat de kandelaar voor seksualiteit en harmonie. 


Kaars

Zie je kaarsen in je verhaal staan, dan staan die voor bescherming, begeleiding vanuit de sferen van licht en voor je spiritualiteit. Droom je dat je een kaars uitmaakt dan wil dit zeggen dat je een probleem opgelost hebt. 


Kat/poes

Katten gaan hun eigen gang en trekken niets van iemand iets aan.

Maar katten spiegelen je ook.

Je maakt het jezelf soms te moeilijk, zo nu en dan ben je nog onzeker over jezelf.

Doe net als de kat, die maakt zich nergens druk om.

 

 

Kamperfoelie

De geur van kamperfoelie symboliseert je ambities en gedrevenheid. Ook staat het voor liefde, je hebt namelijk veel te geven. 


Kern

De kern is het heiligste van de mens wat diep binnen in ons zit. Het kan alleen gevonden worden door alle oude van dit en vorig levens op te ruimen.

Het schittert onder een donker kleed van pijn, en angst. Laat het tevoorschijn komen, laat het stralen, dan pas ben je echt een Godsmens.


Korenbloem

Een korenbloem in mijn verhaal geeft aan dat u goed op uw spieren en gewrichten moet letten. De korenbloem geeft daar een helend effect is. Loopt u door een veld van korenbloemen, dan zal de korenbloem u willen vertellen dat u meer water moet drinken voor uw gezondheid. Zorg dat uw lichaam gezuiverd word van afvalstoffen die zijn achter gebleven in uw lichaam. 


Konijn

Het is heerlijk om konijntjes in mijn verhaal tegen te komen.

Ze staan voor geluk, prettige ervaringen en het positieve in het creatieve zowel zakelijk als privé. Ook staan konijnen voor seksualiteit, vruchtbaarheid en dat kinderen u vreugde brengen.


Kozijnen

Een kozijn betekend dat je een nieuwe kijk op dingen krijgt, waar je eerst een andere mening over had. Je ziet de dingen nu heel anders. 


Klaver

Kom je rode klaver tegen in je verhaal, dan wil dat zeggen dat voorspoed op je weg licht. Je hoeft het alleen maar te aanvaarden. Laat het leven stromen zoals het gaat, bemoei je er niet mee. Accepteren is een grote les hierin.   


Koe

Zie je een koe of meerdere koeien in je verhaal dan wil dit zeggen dat je een volgzame karakter hebt. Je gehoorzaamt anderen zonder twijfel of weerwoord. Ook kan de koe voor je vrouwelijkheid staan. Het verlangen om te zorgen, het moederschap. Je wilt graag ergens bij horen. 


Kabouters

Kijk bij Hemelse wezens


Klok

Klok is de tijd in onze wereld. In de sferen van licht is er geen tijd, of niet op de manier zoals wij het kennen. Kom je een klok in je verhaal tegen, dan wil dat zeggen dat je nog kostbare tijd hebt met iemand speciaal, of dat je nu nog iets kan betekenen voor de spirituele wereld.  

Je staat voor een deadline die je moet halen en een emotionele kwestie waarnaar gekeken moet worden. 


Koekoek

Als je de koekoek in het verhaal hoort, dan moet je alert zijn.

Een koekoek legt zijn eieren namelijk in een andere nest en als het jong geboren is, neemt het het nest over en de andere jonge vogeltjes worden opzij geduwd.

Zorg dat je nest schoon blijft, ga je eigen gang, neem je eigen beslissingen en laat je niet door dat jong opzij duwen. Dus met andere woorden, neem je eigen leven in eigen hand en laat het door niemand meer afnemen. 


Kristal

Kijk bij stenen


Koren

Kom je een korenveld tegen in je verhaal dan staat dit voor harmonie en huiselijke gelukzaligheid.

Ook staat het korenveld voor levenskracht, de seksuele energie. Maar kijk uit! Loop je zelf niet voor de voeten bij het uitvoeren van je plannen. 


Koorden

*We zijn allemaal met elkaar verbonden, we komen uit dezelfde Bron.

Maar we zijn van het licht en willen terug naar het licht.

De negatieve gebeurtenissen in je leven hechten zich nog aan bepaalde momenten of personen. Door deze gebeurtenissen in te gaan zien, los te laten dan mogen koorden die je daar mee hebt doorbroken worden. Zo zal er meer ruimte komen in jouzelf en kan je hogere zelf sneller door jou heen werkend.

Mag je in het verhaal koorden doorbreken, dan is dat heel speciaal, wat het is nu eindelijk tijd dat je voor ééns en voor altijd er van bevrijd mag worden.

* Zie je in het verhaal dat het koord verbroken word  tussen het fysieke lichaam en het lichtlichaam, dan is dat een heel speciaal moment. Dit betekend dat je wat verder staat in het spirituele leven en dat je een speciale opdracht in je draagt. 

Sta open voor wat je zielsmissie is en laat de Engelen en gidsen hun werk doen. Vertrouwen en geduld zijn hierbij de sleutelwoorden. 

 


Koffer

Een koffer in het verhaal wil je eindelijk vertellen dat wanneer een nieuwe periode aanbreekt, je alleen dat mee moet nemen wat werkelijk van waarde is. Te veel koffers met je meedragen, zorgt voor je nieuwe periode verwarring en zal je je nieuwe pad niet zuiver kunnen zien. Door alleen dat mee te nemen naar een nieuwe fase in je leven, zorgt voor een goed begin van rust, liefde en wijsheid. 


Koraal

Koraal is een heel mooi symbool. Het staat voor zuivering van al je emoties, maar je moet er wel wat voor doen. Ook staat het koraal voor verbintenissen tussen de mooie onderwereld van de zee en de liefdevolle Hemel in de sferen. Mag ik in het verhaal zwemmen tussen de koraalriffen door, dan ben je een gezegend mens. Je mag vanaf nu je lessen in gaan zien en dat het leven je veel meer heeft gebracht dan je nu ziet. 


Kikker

Kom je een kikker in mijn verhaal tegen, dan wil dit betekenen dat je in een transformatie proces zit of er één op u staat te wachten. Er komen veranderingen aan, dat is wat zeker is. De kikker is een zuivere ziel, omdat hij in twee werelden leeft. Zowel het land als het water is zijn wereld. Hij vertegenwoordigt transformatie, vernieuwing, wedergeboorte, vruchtbaarheid, liefde, welvaart, zegeningen, emotionele transformatie en spiritualiteit. Komt je in deze aardse wereld een kikker tegen, kijk er met liefde naar, ze zijn zo mooi achter hun voor velen lelijk uiterlijk. 


Klimmen

Klimmen in mijn verhaal betekend vooruitgang. Je hebt wilskracht, doorzettingsvermogen, je wilt verder in dit leven. Je wilt jezelf tegen komen en dat zal je, als je blijft klimmen. Eenmaal boven is er de overwinning,  je hebt jezelf bevrijd van negatieve emoties.


Kinderlijke onschuld

Ooit hadden wij als kind een kinderlijke onschuld en we waren nergens bang voor. We waren blij en we speelden de hele dag. Naarmate we groter worden, komt de angst, de pijn en verdriet ons plagen en vergeten wij dat onschuldige kind dat speelt en lacht en plezier heeft. Daar waar kinderlijke onschuld is, daar moeten wij als mens weer naar terug. 


Klaproos

Wat is er mooier dan een openveld vol met klaprozen.

De overvloed van kleur, liefde en gelukzaligheid.

Je moet er wel blij van worden.

De klaproos symboliseert vruchtbaarheid, verleiding en overvloed. Je moet het verleden of negatieve herinneringen loslaten en leven in het nu. Soms moet je offers brengen om verder te komen. Als je een klaproos ziet, glimlach naar haar, ze geeft zoveel vreugde.  


Krekel

Het geluid van de krekels in het nachtelijk uur geeft rust. Net als de vogels, hebben ze voor de nacht echt invalt, hun eigen lied. De krekels zijn in grote groepen en zingen samen. Geniet van hun gezang als je ze hoort. Maar de krekels hebben ook een reden in het verhaal, ze willen je zeggen, dat jij je eigen weg moet volgen. En alleen met die mensen om moet gaan, die ook werkelijk om je geven. Geef jezelf niet weg, anders kun je niet net zo als de krekels uit volle borst zingen. 


Kraanvogel

Een kraanvogel in je verhaal wil dit zeggen dat je super gevoelig bent.

Kun je niet tegen die overheersende energieën, en ben je vaak moe, omdat anderen je gewoon leeg hebben gezogen met hun meningen en hun problemen aan je opdringen. Zorg dan dat je een plekje voor jezelf creëert. Een plek waar je jezelf kan en mag wezen zonder storingen van anderen. Waarom ga je niet dansen op muziek de jij mooi vindt, ga zwieren en zwaaien en ga mee op het ritme van de klanken. Wees die kraanvogel die danst en de vrijheid van liefde zal je in een andere staat van energie brengen.  


Kraai

Komt er een kraai in het verhaal voor, dan is dat helemaal niet erg. Integendeel zelfs. De kraai staat voor dat hij zielen vanuit het donker naar het licht brengt. De kraai kent net als andere vogels geen grenzen en ze vliegen van de ene wereld naar de andere. Kraaien vliegen zelf van het donker naar het licht en andersom.

Kraaien helpen mee op uw zielenreis. Als je het moeilijk hebt en het leven zit je even tegen, dan zal de kraai je weer het licht laten zien. Ze grijpen in wanneer er ingegrepen moet worden. 


Kruiden

Zie je kruiden in het verhaal staan, dan wil dit zeggen dat je bepaalde situaties een nieuwe aanpak vereist. Je moet de situaties vanuit een ander perspectief gaan bekijken. Van daaruit zal genezing ontstaan.


Kust

Ben je bij de kust aangekomen, dan wil de kustlijn je vertellen dat je nu op de rand van twee gemoedtoestanden zit. Het zand staat symbool voor de rationele en mentale processen, terwijl het water de emotionele aspecten in jezelf . De kustlijn is de overgang tussen het materiële en de spirituele wereld.   


Krachtplek

Krachtplaatsen zijn bijzondere plekken op aarde die verbonden zijn met grotere, ongeziene werelden en andere dimensies. Vaak wisten oude beschavingen ook al van de bijzondere krachten van deze plekken en zijn ze gebruikt voor tempels, kathedralen of andere vormen van religie of godsdienst. Vaak kruizen hier ook leylijnen en zijn er spiralende energetische vortexen waarneembaar. Op een krachtplaats zijn de sluiers tussen de zichtbare en onzichtbare wereld dunner. Je komt er makkelijker in contact met de engelen- en natuurwezen Rijken of de galaxy en kunt er boodschappen, inzichten of healing ontvangen. Elke krachtplaats ankert een andere soort energie op aarde. Ze heeft daarmee een specifieke doel voor de evolutie van de mens en natuur.


Kruispunt

Kom je een kruispunt in het verhaal tegen, dat betekend dit dat je belangrijke beslissingen moet nemen of dat je koers gewijzigd is.

Kom je meerdere kruisingen achter elkaar tegen, dan betekend dit dat je vele beslissingen moet nemen en goed naar je gevoel moet leren luisteren welke weg je wilt gaan nemen. Dus goed luisteren naar je gevoel voor je een besluit neemt, ga elke situatie die daar uit voort komt na en beslis dan of dit de juiste keuze/weg is.


levensenergie/Kundalini

Wij hebben allemaal levensenergie in ons zitten. Twee stromingen die als een slang langs je ruggengraat heen stroomt.

De één staat voor seksualiteit en de ander voor creativiteit.

Zonder deze levensenergie kun je niet leven.

De energie is stilletjes aanwezig, maar zodra je gaat werken aan jezelf, je meer en meer bewust word, zal de slang die nog rustig opgerold ligt onder in de stuit chakra omhoog gaan kruipen.

Heel langzaam gaat hij tewerk. Alles wat niet in balans is, zal hij moeten verbranden, opgelost moeten worden en naar gekeken moeten worden. Een lang en moeizaam proces van jaren of vele levens.(Hangt af van je ziel af hoeveel hij al heeft verwerkt) Vaak komen dan ook de lichamelijke ongemakken naar voren. Ook zal de energie veel meer gaan stromen. Bij de één zal de seksuele stroming sneller gaan en bij de ander de creatieve stroming. Een enkele keer zal het gelijk opgaan. Gaat de energie te snel, omdat het opgewekt wordt door bepaalde methodes en of meditaties, dan kun je in de war raken. Spelen met deze energie is dan ook niet raadzaam. Deze energie die tot leven is gekomen word ook wel Kundalini Energie genoemd. 

 

Meer weten over dit onderwerp klik dan op de link van mijn Facebookgroep https://www.facebook.com/groups/HetKundaliniProces

 


Leeuw/leeuwin

De leeuw in het verhaal betekend de kracht die jij bezit om door te gaan. Je geeft niet op. Je bent heel leergierig en je wilt jezelf naar het koninkrijk van innerlijke bewustzijn toebrengen. Maar kijk uit, je bent niet alleen, de leeuwinnen willen graag de zorgen en lasten je uit handen nemen. Neem je eigen verantwoordelijkheid en ga je eigen koninkrijk bezoeken.


Labyrint

Een labyrint/spiraal is een verbinding tussen menselijke wereld en de goddelijke wereld. De labyrint wijst je de weg door de cirkel heen en het lopen van het labyrint zorgt voor inzichten op je levenspad. Door heel bewust stapje voor stapje te lopen kom je in een stilte terecht van eenheidsbewustzijn. 


Leylijnen/Krachtlijnen/lijnenspel

Zie je leylijnen/krachtlijnen in je verhaal, dan wil dit zeggen dat je de energieën van de wereld ziet. Over de aarde, in het universum, in de hemelse sferen zijn energielijnen te zien. Alles staat met elkaar in verbinding en jij ben daar een onderdeel van. Zie jezelf staan in die grid van lijnen en zie hoe mooi de wereld is en dat juist jij daar een belangrijke rol in mag spelen.

Speel met die energie, ze zal je in liefde dragen. 


Laken

Een hagelwit laken staat voor reinheid, zuiverheid, je staat in verbinding met de Bron van de Vader en Moeder Gods.  


Lantaarn

Heb je een lantaarn vast of zie je er één, dan betekend dit dat je weg belicht wordt, zodat de verscholen kwaliteiten of onopgeloste emoties aan de oppervlakte kunnen komen of aan het licht zal komen. Vertrouw op dit licht, het zal een wegwijzer wezen voor je zielenreis.  


Lavendel

Lavendel is een zeer spiritueel kruid, het trekt namelijk de liefde aan. Natuurlijk heeft het nog meer betekenissen het kalmeert en geeft je rust. Het is opbeurend e brengt je geest in balans. 


Lachen

Lachen is een teken van vreugdevolle bevrijding en plezier.


lelies

De lelie in mijn verhaal is een geschenk van de Engelen.

Ze hebben je zo lief en willen je graag bedanken.

De lelie staat voor het vrouwelijke in onszelf en staat symbool voor beminnelijk, zuiverheid, liefde, vruchtbaarheid, eenheid en vergankelijkheid. De Madonna zoals de bloem ook wel eens word genoemd, is zo schoon in al haar aanwezigheid. Heb je een Lelie in je tuin staan, koester dan haar liefde en schoonheid, want deze schoonheid komt van onze Universele Moeder en is een geschenk aan jou.


Levenslijn

Een levenslijn in je verhaal betekend dat je in contact staat met al je andere lichtlichamen. Vanuit je dromen en zelfs als je in trance of meditatie kun je fysieke lichaam even verlaten, maar je bent altijd verbonden met een koord dat aan je fysiek lichaam en al je andere lichamen zit. Zie het als een navelstreng die verbonden is met het Goddelijke waar wij ooit eens van vandaan zijn gekomen. 


Ledikantje

Een ledikant in je verhaal wil zeggen dat je aan de vooravond van iets nieuws staat. 


Levensles

Een levensles is een les die je mag in gaan zien in dit leven. Vaak heb je hele kleine levenslessen, maar ook één hele grote die tekens weer terugkomt. Het doel is om deze lessen in te gaan zien en los te laten.

Als je los gaat laten zult je niet alleen voor jezelf een stuk karma oplossen, maar ook een stuk familiekarma van al je voor ouders. Hun DNA zit namelijk door jouw wezen heen verweven. Het mooie van een levensles is, dat zij die voor ons zijn gekomen deze lessen niet of nauwelijks meer hoeven te ondergaan.  

 

Je bent dan een echte lichtwerker als je de lessen in gaat zien en los mag laten. 


Leliebladeren/Waterlelie

De waterlelie is een prachtige bloem dat wedergeboorte en een nieuw begin symboliseert. Je hoeft het verleden niet meer mee te dragen, je bent sterker, veerkrachtiger een beter mens geworden.  


Lelietjes van Dalen

Uit de fijne klokjes van het lelietje-van-dalen komt geen geluid, maar een heerlijke zoete geur. Waarschijnlijk wil ze ons vertellen dat de zomer voor de deur staat, en dat we moeten gaan genieten. Dit bloemetje staat symbool voor absolute zuiverheid, prilheid, oprechtheid en discretie. Maar het belangrijkste: ze staat symbool voor geluk.


Lichtdrager/Lichtwerker

Een lichtdrager/lichtwerker is iemand die één van zijn laatste levens leeft hier op aarde en wil zijn leven wijden aan het helpen van anderen.

Vaak krijgt een lichtwerker tussen zijn 30ste en 40ste levensjaar een omzwaai (Soms eerder of iets later) in zijn of haar leven. De lichtwerker heeft tot die tijd zoveel mogelijk lessen tot zich genomen. Zelf noem in deze lessen herhalingen van vorige lessen/levens. Dan komt er het moment van opruimen. Dit opruimen van oud pijn, emoties en het verleden zorgt ervoor dat je minder bagage met jezelf meedraagt. Doordat je minder ruis op de lijn zit, is er nu ruimte voor het licht en langzaam ga je een ander leven aannemen. Je gaat andere dingen belangrijker vinden en mensen op je heen herkennen je niet meer. Langzaam word je voorbereid om je taak op je te nemen en lichtwerker te worden. Samen met de vele anderen die ook hun licht hebben gevonden, kan je iets betekenen voor de mensheid.

Maar pas op! Het ego (het denken wat vasthoudt aan het verleden omdat het simpelweg niets anders kent) zal zeker proberen om de controle terug te krijgen over jou en zal je via vele mogelijke manieren je terug proberen te winnen.

 

De stilte die er ontstaat in jezelf door het opruimen of er geen aandacht aan te geven aan het verleden en de daaraan vaste emoties en conflicten, zal je steeds meer in verbinding staan met wie je werkelijk bent. Je zal van lichtwerker overgaan naar opgestegen meester. 

Er zijn vele lichtwerkers. Op aarde zijn er ontzettend veel mensen die zichzelf lichtwerker noemen en staan in dienst van de medemens.

Ook aan de andere kant van de sluiers zijn veel lichtwerkers. Ze hebben allemaal hun eigen taak en opdracht om de mens te helpen de juiste weg te wijzen.

 

Kom je lichtwerkers in je verhaal tegen, dan betekend dat ze dicht bij je zijn en je p alle mogelijke manieren helpen. Vertrouw hen en luister na hun aanwijzingen. Ze hebben je zo lief en wille je zo graag helpen en bijstaan in de opdracht die jij bij je draagt in deze wereld. Jij kon op deze manier een liefdevolle lichtwerker worden en de mens helpen op welke manier dan ook. Wees gezegend met deze liefdevolle lichtwerkers, ze zijn er om te helpen.  


Libelle

De libellen kondigen een periode van veranderingen aan als je echt naar jezelf durft te kijken. Door je niet meer te storen hoe de maatschappij alles oplegt en hoe je alles zou moeten zien, kun jij gewoon JIJ zijn. Door je wel te storen aan de maatschappij en anderen, voorkom je de doorstroming van jouw prachtige energie die helemaal voor jouw beschikbaar is. Je veroorzaakt dan zelf blokkades. Kijk waar naar je naar toe wil en probeer op te stijgen als een libelle en vanboven naar je leven te kijken en maak de keuzes die je moet maken. 


Licht-lichaam

Een lichtlichaam is het lichaam waar je mee aan je fysieke lichaam verbonden bent. Je kan met dit lichaam astraal reizen en dromen ontvangen. Dit lichaam heeft weer meerdere lagen en kunnen verdicht raken door emoties en lessen die nog niet ingezien zijn. Door inzichten en het loslaten van levenslessen kun je weer een Goddelijk mens worden. 


Loslaten

Staat er in het verhaal dat je los moet laten, dan betekent dit dat je teveel vasthoud aan het oude. Laat maar los, het zal daardoor alleen maar makkelijker worden.