Eekhoorn

Regelmatig komt er in mijn verhaal een eekhoorn langs.

Maar wat wil de eekhoorn je vertellen?

Je bent aan het verzamelen, dit kunnen gedachtes en/of emoties zijn. In de werelden waaruit ik schrijf hoef je niets meer vast te houden, dus je mag het allemaal los laten. Eekhoorntjes zijn speels, hebben de vrijheid om van boom naar boom te springen en ze zijn leergierig. Wees als een eekhoorn, wees vrij, je hoeft niet meer te verzamelen.


Eenhoorn

Een Eenhoorn in het verhaal kom je het vaakst tegen in de wereld van de Feeën. Deze wereld is magisch en een heerlijke wereld als je daar mag wandelen. Kom je de Eenhoorn tegen dan zal dat betekenen dat je een krachtig persoon bent en dat je in deze zuivere wereld van het verhaal waarin jij je nu bevind, puurheid mag vinden in jezelf. De eenhoorn zal je inzichten geven in je huidige situatie. De Eenhoorn heeft onveranderlijke liefde voor jou en zal je helpen als jij hem aanroept.


Ekster

De ekster is een leergierige vogel. Ze zijn altijd bezig en druk heen en weer vliegend. De ekster staat in mijn verhalen voor beschermend, zelfontwikkeling, verzamelen. Maar ze kunnen ook vaak opvliegerig zijn, als gevaar te dicht bijkomt. Ze hebben een speelsheid over zich, waardoor als je goed naar de ekster kijkt, vrijheid zal ervaren.

De ekster zal je in je hart sluiten, als je al je spelletjes van dit leven los hebt gelaten.   


Eikel

Komt er een eikel in je verhaal voor, dan wil dit zeggen dat je het vermogen hebt om te groeien. Je hoeft niet te denken dat het doel onbereikbaar is. Er komt een nieuwe fase in je leven aan. Je leven zal en goede wensding geven.


Eenden

Zie je een eend in het verhaal dat betekend dit de verbinding tussen de spirituele wereld en de fysieke wereld. 


Egel

Komt er een egel in het verhaal voor, dan suggereert dit dat je heel gevoelig bent, maar kijk uit dat je alles te persoonlijk opneemt.


Fazant

Een fazant in je verhaal, wil zeggen dat je een goed, zachtaardig en mooi mens bent. Je bent sociaal en onpartijdig, je hebt je eigen idee van leven.  Je wilt altijd een goede indruk maken op de mensen om je heen. 


Flamingo

Zie een Flamingo in het verhaal dan wil dit zeggen dat je nieuwe ervaringen gaat opdoen. De Flamingo staat namelijk voor gemeenschapsgevoel en samen werken. 


Floatten

Floattend op je rug in healend water zal je rustig maken.

Het zal je ontspannen en je meenemen naar een diepere laag in jezelf. Het zal je terugbrengen naar je innerlijke bewustzijn, waar je eens begon. Het kan je naar andere werelden brengen, het zal je liefde en rust geven. Als je een keer in een zwembad bent, of in een spa, ga dan eens op je rug liggen in het water. Laat iemand anders je vast houden en ondersteunen van het hoofd en benen. Laat die persoon heel rustig door het water heen lopen. Ontspan je volledig en laat je meevoeren door de verschillende lagen van liefde voor jezelf.  


Fontein

Een fontein in het verhaal is zeer bijzonder!

Je zal worden gereinigd, oude emoties worden los getrild en je krijgt helende energie door je heen. De fontein staat voor reinheid, loslaten, helen van oude pijnen. Ook staat het voor vernieuwen, gevoeligheid en voor vreugde. Mag je baden in het water van de fontein, dan word je geholpen door de Engelen, Feeën en Opgestegen Meesters. Ze zijn met jouw bezig en je zal worden voorbereid naar een hoger plan van bewustzijn. Zie je dat het water steeds veranderd van kleur, dan resoneert die kleur die je ziet met jou chakra kleur. 


Feest

Word je uitgenodigd voor een feest in de Hemels dan wil dit zeggen dat je aangeraakt zal worden door het hogere bewustzijn. Je zal worden voorbereid om je levenslessen op te pakken en los te laten. Velen zijn je voor gegaan en zullen je helpen war nodig is. 


Gras

Loop je in het verhaal over het gras, dan betekend dat je geaard bent of dat je meer moet aarden. Je staat in contact met de Universele Moeder en je mag haar liefde voelen.

Het gras dat wat langer is, is healend als ze wuift in de wind. Ze is hypnotiserend en zal je naar een andere staat in jezelf brengen. Lig je in het gras, dan zal het je geluk en vrijheid geven. 


Goudstof

Goudstof is een helende kracht van de Nimf. Ze helen hier plant, dier en mens mee. De Nimf staat in nauw contact met de Universele Moeder en houd alles in balans. Zie je goudstof in je verhaal, dan betekend dat je geheeld mag worden, om zo weer in balans te komen met jezelf en het universum. 


Glijbaan

Een droom waarin je van een glijbaan afglijdt staat voor een vrolijke en losgelaten houding. Je omarmt vrijheid en kinderlijke speelse handelingen.


Grot

Kom je in een grot van de Hemel dan ben je bij de Engelen. Zodra je het gebouw binnen gaat, zie je gelijk de meters hoge pilaren. De pilaren kennen geen eind. Het plafond is zo ontzettend mooi. Je ziet de planeten, sterren en je ziet het hele universum voorbij glijden. De Engelen hebben het overzicht. Achter ieder pilaar is een deur. Dit is jouw kamer. Jij mag gebruik maken van deze kamer. In de kamer staat een bad. Hier zal je als je dat wil in gewassen worden door de Engelen. Een bad ceremonie is in zeven keer. Daarna zal je naar het bed achter in de grot gebracht worden. De grot is gemaakt van graniet met daarin smaragden en kristallen. Door het kaarslicht is het een serene plek. Hier kan je naar toe gaan als je moe bent, en je jezelf wilt opladen. Ook kan je hier een heling krijgen van een Meester of van een lieve Engel.

Gebruik deze plek zoveel als je wilt, deze kamer is speciaal voor jouw ingericht.  


Gids

Een gids is iemand die je nog van dit leven hebt gekend of van een vorig leven. Jullie hebben dit afgesproken voordat jij naar de aarde toe zou komen om je lessen te gaan leren. Hij of zij zal jouw bij staan in dit leven. Je kan meerdere gidsen hebben, die je op verschillende manieren helpen of in verschillende periodes. Ze zijn altijd bij je en vraag om hulp. Ze proberen op alle mogelijke manieren om hun hulp aan jouw te geven. Vertrouw daarop.   


Golven

Sta je op het strand en komt er een golf aan, dan willen ze je wat vertellen. Een rustige golf staat voor helderheid. Je denkt na over belangrijke beslissingen die je in dit leven nog moet nemen.

Is de golf toch sterker dan je had verwacht, en kun je jezelf nog net staande houden in het verhaal, dan wil dit zeggen dat je nog erg wankel bent. Je staat nog niet echt zelfverzekerd in dit leven. Er is nog genoeg werk te doen om jezelf te mogen helen.

Maar komt er een golf aan die je in één klap mee neemt de zee in, dan wil dit zeggen dat je verdrinkt in pijnlijke en verdrietige emoties. Het word nu echt tijd om op te ruimen. Maar niet getreurd, het mooie is dat je dit mag inzien en dat er altijd hulp is die voor je klaar staat.

Dit zijn mooie boodschappen, die je bewust maken van de onderliggende emoties waar nog naar gekeken mag worden. 


Gouden pad

Lopen over je gouden pad betekend dat je de juiste weg bewandeld.   


Goudsbloem

De goudsbloem ook wel Calendula genoemd staat voor dankbaarheid, genegenheid en voor liefdevolle herinneringen.

Goud is de kleur van overvloed en schittering, en universele liefde. Goud transformeert kennis in begrip en helpt bij het overwinnen van onzekerheden en ondersteunt de geest op zijn weg naar universele wijsheid. Het zal je weer zin in het leven geven. 


Gondel

Een gondel in het verhaal wil je zeggen dat je liefde in je hebt en dat je deze wil laten stromen. Je levensenergie is als het water en je vaart op jouw energie naar een andere bewustzijn. 


Gans

Zie je een gans in je verhaal dan wil dit zeggen dat jij je mannetjes wel staat. Jij bent zorgzaam en je neemt jezelf in bescherming. Niet alleen jezelf, maar ook je innerlijke kind in jezelf neem je in bescherming. Je doet er alles aan zodat jouw innerlijk kind geen pijn meer hoeft te hebben. Je bent iemand die altijd aan zelf onderzoek doet. De gans is niet bang en gaat geen gevaar uit de weg. Een gans luistert alleen naar zijn eigen intuïtie. 


Helend water

Helend water zal je vervullen met positieve energieën, om zo jezelf voor te bereiden op wat komen gaat.


Horizon

Zie je een horizon in mijn verhaal, dan betekend dit, dat je de poorten tussen de ene bewustzijnswereld naar de ander ziet.

De werelden in de Hemel liggen aan elkaar en geven via de horizon aan, dat daar nog meer werelden zijn. Je hebt de mogelijkheid, de keuze,  als je een horizon tegenkomt in het verhaal, om een ander bewustzijn in jezelf te ontdekken. Wees niet bang voor deze ontdekkingsreis, het is juist leuk om te ontdekken in de werelden van liefde. 


Haan

Komt er in je verhaal een haan langs,  dan zal dat betekenen je mannelijke kant, je trots, je moed, het verlangen naar een vrijheid in jezelf .


Heuvels

Kom je een heuvel tegen in het verhaal, dan wil dit zeggen dat je nog even moet klimmen om je doel te bereiken. Los de obstakels op die je tegenkomt en je kan weer de heuvel aflopen. 


Huppelen

Als je huppelend door het verhaal heen gaat betekend dat je in contact staat met je innerlijk kind. Huppelen betekend ook dat je op beide benen op de grond moet staan om verder te komen.

 

 


Hek

Kom je een hek tegen in het verhaal dan zal dit betekenen dat er hindernissen overwonnen moeten worden. Je voelt je opgesloten en hebt behoefte aan privacy.