Indianendorp

Kom je in het verhaal een indianendorp tegen en speel je mee met de kindertjes uit Zomerland, dan wil dit zeggen dat je een oude leven mag afsluiten van vechten en opkomen voor jezelf. Het vechten is nu klaar en je mag de vredespijp gaan roken. Je zal nu vrede krijgen in jezelf en de strijd van niet gezien zijn, er niet mogen wezen of het alleen zijn en voelen zal nu voorbij gaan. 


Karma

De wet van karma zegt simpelweg dat onze gedachten, woorden en daden, positieve en negatieve een oorzaak en gevolg scheppen.

We zullen het gevolg ervaren van elke oorzaak die wij in beweging hebben gezet. Wat je uitzendt komt ook weer bij je terug.

Karma vertelt ons dat wat ons overkomt in het heden, een gevolg is van oorzaken die we zelf in gang gezet hebben in het verleden  of dit nu tien minuten geleden of tien levens geleden was.

Karma is onze grootste leraar die ons in staat stelt om te leren van onze fouten. Omdat de wet van karma teruggeeft wat we dan ook uitgezonden hebben aan gedachten, woorden, of daden, neigen we een uitwendige reden de schuld te geven en op te vatten als straf wanneer negatieve karma naar ons terugkeert.

 

Familiekarma heeft te maken met het gedrag dat wordt doorgegeven van alle voorgaande generaties.

Wij als familie geven zowel positieve en negatieve gedragspatronen door. Wij mensen vinden het heerlijk om negatieve emoties in stand te houden en zijn verslaaft aan ellende en drama.

Kijk maar naar de T.V

Jij kan er voorzorgen dat de volgende generatie niet dezelfde problemen hoeven te ondergaan. Als jij de emotionele blokkade in jezelf opruimt dan doorbreek je het gedragspatroon.

 

De verandering heeft invloed op iedereen in je bloedlijn, zowel met terugwerkende kracht als de vooruitwerkende kracht. Met andere woorden, werk je aan jezelf dan los je het niet alleen voor jezelf op, maar ook voor de mensen die voor jouw kwamen en die na je komen.

 


Kamperfoelie

De geur van kamperfoelie symboliseert je ambities en gedrevenheid. Ook staat het voor liefde, je hebt namelijk veel te geven. 


Korenbloem

Een korenbloem in mijn verhaal geeft aan dat u goed op uw spieren en gewrichten moet letten. De korenbloem geeft daar een helend effect is. Loopt u door een veld van korenbloemen, dan zal de korenbloem u willen vertellen dat u meer water moet drinken voor uw gezondheid. Zorg dat uw lichaam gezuiverd word van afvalstoffen die zijn achter gebleven in uw lichaam. 


Konijn

Het is heerlijk om konijntjes in mijn verhaal tegen te komen.

Ze staan voor geluk, prettige ervaringen en het positieve in het creatieve zowel zakelijk als privé. Ook staan konijnen voor seksualiteit, vruchtbaarheid en dat kinderen u vreugde brengen.

 

 


Koe

Zie je een koe of meerdere koeien in je verhaal dan wil dit zeggen dat je een volgzame karakter hebt. Je gehoorzaamt anderen zonder twijfel of weerwoord. Ook kan de koe voor je vrouwelijkheid staan. Het verlangen om te zorgen, het moederschap. Je wilt graag ergens bij horen. 


Koren

Kom je een korenveld tegen in je verhaal dan staat dit voor harmonie en huiselijke gelukzaligheid.

Ook staat het korenveld voor levenskracht, de seksuele energie. Maar kijk uit! Loop je zelf niet voor de voeten bij het uitvoeren van je plannen. 


Koraal

Koraal is een heel mooi symbool. Het staat voor zuivering van al je emoties, maar je moet er wel wat voor doen. Ook staat het koraal voor verbintenissen tussen de mooie onderwereld van de zee en de liefdevolle Hemel in de sferen. Mag ik in het verhaal zwemmen tussen de koraalriffen door, dan ben je een gezegend mens. Je mag vanaf nu je lessen in gaan zien en dat het leven je veel meer heeft gebracht dan je nu ziet. 


Kikker

Kom je een kikker in mijn verhaal tegen, dan wil dit betekenen dat je in een transformatie proces zit of er één op u staat te wachten. Er komen veranderingen aan, dat is wat zeker is. De kikker is een zuivere ziel, omdat hij in twee werelden leeft. Zowel het land als het water is zijn wereld. Hij vertegenwoordigt transformatie, vernieuwing, wedergeboorte, vruchtbaarheid, liefde, welvaart, zegeningen, emotionele transformatie en spiritualiteit. Komt je in deze aardse wereld een kikker tegen, kijk er met liefde naar, ze zijn zo mooi achter hun voor velen lelijk uiterlijk. 


Klimmen

Klimmen in mijn verhaal betekend vooruitgang. Je hebt wilskracht, doorzettingsvermogen, je wilt verder in dit leven. Je wilt jezelf tegen komen en dat zal je, als je blijft klimmen. Eenmaal boven is er de overwinning,  je hebt jezelf bevrijd van negatieve emoties.


Klaproos

Wat is er mooier dan een openveld vol met klaprozen.

De overvloed van kleur, liefde en gelukzaligheid.

Je moet er wel blij van worden.

De klaproos symboliseert vruchtbaarheid, verleiding en overvloed. Je moet het verleden of negatieve herinneringen loslaten en leven in het nu. Soms moet je offers brengen om verder te komen. Als je een klaproos ziet, glimlach naar haar, ze geeft zoveel vreugde.  


Krekel

Het geluid van de krekels in het nachtelijk uur geeft rust. Net als de vogels, hebben ze voor de nacht echt invalt, hun eigen lied. De krekels zijn in grote groepen en zingen samen. Geniet van hun gezang als je ze hoort. Maar de krekels hebben ook een reden in het verhaal, ze willen je zeggen, dat jij je eigen weg moet volgen. En alleen met die mensen om moet gaan, die ook werkelijk om je geven. Geef jezelf niet weg, anders kun je niet net zo als de krekels uit volle borst zingen. 


Kraai

Komt er een kraai in het verhaal voor, dan is dat helemaal niet erg. Integendeel zelfs. De kraai staat voor dat hij zielen vanuit het donker naar het licht brengt. De kraai kent net als andere vogels geen grenzen en ze vliegen van de ene wereld naar de andere. Kraaien vliegen zelf van het donker naar het licht en andersom.

Kraaien helpen mee op uw zielenreis. Als je het moeilijk hebt en het leven zit je even tegen, dan zal de kraai je weer het licht laten zien. Ze grijpen in wanneer er ingegrepen moet worden. 


Kruiden

Zie je kruiden in het verhaal staan, dan wil dit zeggen dat je bepaalde situaties een nieuwe aanpak vereist. Je moet de situaties vanuit een ander perspectief gaan bekijken. Van daaruit zal genezing ontstaan.


Kust

Ben je bij de kust aangekomen, dan wil de kustlijn je vertellen dat je nu op de rand van twee gemoedtoestanden zit. Het zand staat symbool voor de rationele en mentale processen, terwijl het water de emotionele aspecten in jezelf . De kustlijn is de overgang tussen het materiële en de spirituele wereld.   


Kruispunt

Kom je een kruispunt in het verhaal tegen, dat betekend dit dat je belangrijke beslissingen moet nemen of dat je koers gewijzigd is.

Kom je meerdere kruisingen achter elkaar tegen, dan betekend dit dat je vele beslissingen moet nemen en goed naar je gevoel moet leren luisteren welke weg je wilt gaan nemen. Dus goed luisteren naar je gevoel voor je een besluit neemt, ga elke situatie die daar uit voort komt na en beslis dan of dit de juiste keuze/weg is.


Leylijnen/Krachtlijnen

Zie je leylijnen/krachtlijnen in je verhaal, dan wil dit zeggen dat je de energieën van de wereld ziet. Over de aarde, in het universum, in de hemelse sferen zijn energielijnen te zien. Alles staat met elkaar in verbinding en jij ben daar een onderdeel van. Zie jezelf staan in die grid van lijnen en zie hoe mooi de wereld is en dat juist jij daar een belangrijke rol in mag spelen.

Speel met die energie, ze zal je in liefde dragen. 


Lantaarn

Heb je een lantaarn vast of zie je er één, dan betekend dit dat je weg belicht wordt, zodat de verscholen kwaliteiten aan de oppervlakte kunnen komen of aan het licht zal komen. Vertrouw op dit licht, het zal een wegwijzer wezen voor je zielenreis.  


Lavendel

Lavendel is een zeer spiritueel kruid, het trekt namelijk de liefde aan. Natuurlijk heeft het nog meer betekenissen het kalmeert en geeft je rust. Het is opbeurend e brengt je geest in balans. 


Lachen

Lachen is een teken van vreugdevolle bevrijding en plezier.


lelies

De witte lelie in mijn verhaal is een geschenk van de Engelen.

Ze hebben je zo lief en willen je graag bedanken.

De lelie staat voor het vrouwelijke in onszelf en staat symbool voor beminnelijk, zuiverheid, liefde, vruchtbaarheid, eenheid en vergankelijkheid. De Madonna zoals de bloem ook wel eens word genoemd, is zo schoon in al haar aanwezigheid. Heb je een Lelie in je tuin staan, koester dan haar liefde en schoonheid, want deze schoonheid komt van onze Universele Moeder en is een geschenk aan jou.


levensenergie

Wij hebben allemaal levensenergie in ons zitten. Twee stromingen die als een slang langs je ruggengraat heen stroomt.

De één staat voor seksualiteit en de ander voor creativiteit.

Zonder deze levensenergie kun je niet leven.

De energie is stilletjes aanwezig. Maar zodra je gaat werken aan jezelf, je meer en meer bewust word, zal de slang die nog rustig opgerold ligt onder in de stuit chakra omhoog gaan kruipen.

Heel langzaam gaat hij tewerk. Alles wat niet in balans is, zal hij moeten verbranden, opgelost moeten worden en naar gekeken moeten worden. Een lang en moeizaam proces van jaren of vele levens.(Hangt af van je ziel af hoeveel hij al heeft verwerkt) Vaak komen dan ook de lichamelijke ongemakken naar voren. Ook zal de energie veel meer gaan stromen. Bij de één zal de seksuele stroming sneller gaan en bij de ander de creatieve stroming. Een enkele keer zal het gelijk opgaan. Gaat de energie te snel, omdat het opgewekt wordt door bepaalde methodes en of meditaties, dan kun je in de war raken. Spelen met deze energie is dan ook niet raadzaam. Deze energie die tot leven is gekomen word ook wel Kundalini Energie genoemd. 

 

Meer weten over dit onderwerp klik dan op de link van mijn Facebookgroep https://www.facebook.com/groups/HetKundaliniProces

 


Libelle

De libellen kondigen een periode van veranderingen aan als je echt naar jezelf durft te kijken. Door je niet meer te storen hoe de maatschappij alles oplegt en hoe je alles zou moeten zien, kun jij gewoon JIJ zijn. Door je wel te storen aan de maatschappij en anderen, voorkom je de doorstroming van jouw prachtige energie die helemaal voor jouw beschikbaar is. Je veroorzaakt dan zelf blokkades. Kijk waar naar je naar toe wil en probeer op te stijgen als een libelle en vanboven naar je leven te kijken en maak de keuzes die je moet maken.