Saint Germain

Saint Germain is een Chohan van de zevende straal, de Violette straal. Deze Violette straal staat voor vrijheid, alchemie, rechtvaardigheid, genade en transformatie. Saint Germain onderwijst geïnteresseerden en wijdt ze in om meesterschap te verkrijgen. Ook bereidt hij ze voor om de gaven van de “Heilige Geest” te ontvangen. Hij staat klaar om elk ziel te begeleiden.


Lady Nada

Lady Nada is Meester in de Chohan van de zesde straal.

 

De purperen gouden straal van vrede, dienstbaarheid en broederschap. Ze leert mensen om meesterschap te verkrijgen over het Zonnevlecht-chakra en helpt hen de gaven van de “Heilige geest” te ontvangen van het spreken in talen. Dit heeft te maken met het overbrengen van het woord. Dit kan een troostende woord voor een kind zijn of iemand met zielenpijn. Lady Nada is degene die tweelingzielen bij elkaar brengt. 


Meester Kuthumi

Meester Kuthumi is meester van de tweede straal van goddelijke verlichting. Kuthumi helpt je goed verbonden te zijn met Moeder Aarde, zodat je respect hebt voor het leven en je beter je levensdoelen kunt verwezenlijken. Kuthumi zit vol humor en laat je kijken naar jezelf en de wereld. De energie van Opgestegen Meester Kuthumi helpt je het leven makkelijker en met vreugde te leven.


Serapis Bey

Serapis Bey is de Chohan van de vierde straal. Een witte straal met de eigenschappen zuiverheid, discipline, vreugde, hoop en uitmuntendheid. Hij werkt samen met zijn leerlingen om hen te hlpen deze eigenschappen te ontwikkelen en om meesterschap te verkrijgen in het stuit-chakra en geleidelijken veilig het Kundalinivuur op te laten rijzen dat in de chakras opgeslagen. Serapis Bey kan de mensen voorbereiden om de gave van de Heilige Geest. 


El MoryaSananda


Maha Chohan