Amethist

De Amethist een prachtige steen en ze opent je hogere trillingen in wijsheid van de Universele Moeder.

Ze opent je hart en ze laat je de liefde voelen. De Amethist staat voor leiderschap over jezelf, rechtvaardigheid. Ze brengt inzichten en rust en ze zorgt dat je contact kunt maken met de andere werelden. Doos haar kun je de stilte in jezelf terug vinden en ze zal je diepere inzichten geven. Heb je een Amethist in huis, vertroetel haar, ze is de liefde vanuit de kern van Moeder Aarde.

 

 


Berg kristal

Deze kristal is een helende steen met een zeer hoge trilling die door al je schaduwkanten heen kan dringen en alles wat niet in balans is, los laat trillen. De berg kristal heeft een zuivere werking en helpt bij chakra’s die minder in balans zijn. De berg kristal stimuleert het contact met uw innerlijke krachten, zoals meer voelen en zien. Het zal u meer inzichten geven, meer liefde voor uzelf en uw medemens en helpt u op uw spirituele pad.

Het zal u helpen bij het afleren wat u door de eeuwen uzelf hebt aangeleerd.  


Rozenkwarts

Rozenkwarts staat symbool voor onveranderlijke liefde voor alles en iedereen.

De rozenkwarts staat in verbinding met je hart-chakra en zuivert je hart op alle lagen van bewustzijn. Deze mooie steen heeft een kalmerende werking en helpt bij trauma’s, wrok, pijnlijk verleden, angst en wantrouwen. Het geeft je weer liefdevolle inzichten die je helen van je pijnlijke verleden. 


Smaragd

Smaragd activeert het hart chakra en stimuleert liefde, inspiratie, openheid, oprechtheid, genieten van het leven en gevoel van eenheid en heeft hierdoor een positieve werking op relaties, vriendschappen en de samenwerking in groepen. Het bevordert geestelijke groei, een vooruitziende blik en helderheid van geest, doelgerichtheid, alertheid, evenwicht en helpt bij het overwinnen van tegenslagen en kan helderziendheid stimuleren. Fysiek heeft de steen een positieve werking op de ogen en het gezichtsvermogen, regeneratie en herstel, de bijholten, de longen, het hart, de lever, reumatische aandoeningen, het immuunsysteem, claustrofobie, infectieziekten, de spieren, diabetes en epilepsie.


Zwarte Toermalijn

Een zwarte toermalijn staat voor verbinden met de basis-chakra. Het voert negatieve energie af en geeft je zuivere en positieve energie. Werkt sterk aardend, waardoor jezelf tot daadwerkelijke stappen gaat ondernemen. Angst, negatieve gedachten en gedragspatronen nemen af en er zal ontspanning zelfvertrouwen voor in de plaats komen. De zwarte Toermalijn heeft een gunstig effect op het immuunsysteem, waardoor hij avalstoffen afvoert.

Het helpt bij in balans te komen van gespannenheid, onevenwichtigheid, angst, dwangmatigheid en boosheid afnemen en doet pijnklachten verminderen. Heeft ook een positief effect op concentratie, hyperactiviteit en artritis.