eekhoorn

Regelmatig komt er in mijn verhaal een eekhoorn langs.

Maar wat wil de eekhoorn je vertellen?

Je bent aan het verzamelen dit kunnen gedachtes en/of emoties zijn. In de werelden waaruit ik schrijf hoef je niets meer vast te houden, dus je mag het allemaal los laten. Eekhoorntjes zijn speels, hebben de vrijheid om van boom naar boom te springen en ze zijn leergierig. Wees als een eekhoorn, wees vrij. 


eenhoorn

Een Eenhoorn in het verhaal kom je het vaakst tegen in de wereld van de Feeën. Deze wereld is magisch en een heerlijke wereld als je daar mag wandelen. Kom je de Eenhoorn tegen dan zal dat betekenen dat je een krachtig persoon bent en dat je in deze zuivere wereld van het verhaal waarin jij je nu bevind, puurheid mag vinden in jezelf. De eenhoorn zal je inzichten geven in je huidige situatie. De Eenhoorn heeft onveranderlijke liefde voor jou en zal je helpen als jij hem aanroept.


ekster

De ekster is een leergierige vogel. Ze zijn altijd bezig en druk heen en weer vliegend. De ekster staat in mijn verhalen voor beschermend, zelfontwikkeling, verzamelen. Maar ze kunnen ook vaak opvliegerig zijn, als gevaar te dicht bijkomt. Ze hebben een speelsheid over zich, waardoor als je goed naar de ekster kijkt, vrijheid zal ervaren.

 

De ekster zal je in je hart sluiten, als je al je spelletjes van dit leven los hebt gelaten.   


floatten

Floattend op je rug in healend water zal je rustig maken.

Het zal je ontspannen en je meenemen naar een diepere laag in jezelf. Het zal je terugbrengen naar je innerlijke bewustzijn, waar je eens begon. Het kan je naar andere werelden brengen, het zal je liefde en rust geven. Als je een keer in een zwembad bent, of in een spa, ga dan eens op je rug liggen in het water. Laat iemand anders je vast houden en ondersteunen van het hoofd en benen. Laat die persoon heel rustig door het water heen lopen. Ontspan je volledig en laat je meevoeren door de verschillende lagen van liefde voor jezelf.  


Fontein

Een fontein in het verhaal is zeer bijzonder!

Je zal worden gereinigd, oude emoties worden los getrild en je krijgt helende energie door je heen. De fontein staat voor reinheid, loslaten, helen van oude pijnen. Ook staat het voor vernieuwen, gevoeligheid en voor vreugde. Mag je baden in het water van de fontein, dan word je geholpen door de Engelen, Feeën en Opgestegen Meesters. Ze zijn met jouw bezig en je zal worden voorbereid naar een hoger plan van bewustzijn. 


gras

Loop je in het verhaal over het gras, dan betekend dat je geaard bent of dat je meer moet aarden. Je staat in contact met de Universele Moeder en je mag haar liefde voelen.

Het gras dat wat langer is, is healend als ze wuift in de wind. Ze is hypnotiserend en zal je naar een andere staat in jezelf brengen. Lig je in het gras, dan zal het je geluk en vrijheid geven. 


gids

Een gids is iemand die je nog van dit leven hebt gekend of van een vorig leven. Jullie hebben dit afgesproken voordat jij naar de aarde toe zou komen om je lessen te gaan leren. Hij of zij zal jouw bij staan in dit leven. Je kan meerdere gidsen hebben, die je op verschillende manieren helpen of in verschillende periodes. Ze zijn altijd bij je en vraag om hulp. Ze proberen op alle mogelijke manieren om hun hulp aan jouw te geven. Vertrouw daarop.   


gouden pad

Lopen over je gouden pad betekend dat je de juiste weg bewandeld.   


goudsbloem

De goudsbloem ook wel Calendula genoemd staat voor dankbaarheid, genegenheid en voor liefdevolle herinneringen.

Goud is de kleur van overvloed en schittering, en universele liefde. Goud transformeert kennis in begrip en helpt bij het overwinnen van onzekerheden en ondersteunt de geest op zijn weg naar universele wijsheid. Het zal je weer zin in het leven geven. 


gondel

Een gondel in het verhaal wil je zeggen dat je liefde in je hebt en dat je deze wil laten stromen. Je levensenergie is als het water en je vaart op jouw energie naar een andere bewustzijn. 


horizon

Zie je een horizon in mijn verhaal, dan betekend dit, dat je de poorten tussen de ene bewustzijnswereld naar de ander ziet.

De werelden in de Hemel liggen aan elkaar en geven via de horizon aan, dat daar nog meer werelden zijn. Je hebt de mogelijkheid, de keuze,  als je een horizon tegenkomt in het verhaal, om een ander bewustzijn in jezelf te ontdekken. Wees niet bang voor deze ontdekkingsreis, het is juist leuk om te ontdekken in de werelden van liefde. 


haan

 

 

Komt er in je verhaal een haan langs,  dan zal dat betekenen je mannelijke kant, je trots, je moed, het verlangen naar een vrijheid in jezelf .