kamperfolie

De geur van kamperfoelie symboliseert je ambities en gedrevenheid. Ook staat het voor liefde, je hebt namelijk veel te geven. 


korenbloem

Een korenbloem in mijn verhaal geeft aan dat u goed op uw spieren en gewrichten moet letten. De korenbloem geeft daar een helend effect is. Loopt u door een veld van korenbloemen, dan zal de korenbloem u willen vertellen dat u meer water moet drinken voor uw gezondheid. Zorg dat uw lichaam gezuiverd word van afvalstoffen die zijn achter gebleven in uw lichaam. 


konijn

Het is heerlijk om konijntjes in mijn verhaal tegen te komen.

Ze staan voor geluk, prettige ervaringen en het positieve in het creatieve zowel zakelijk als privé. Ook staan konijnen voor seksualiteit, vruchtbaarheid en dat kinderen u vreugde brengen.

 

 


kikker

Kom je een kikker in mijn verhaal tegen, dan wil dit betekenen dat je in een transformatie proces zit of er één op u staat te wachten. Er komen veranderingen aan, dat is wat zeker is. De kikker is een zuivere ziel, omdat hij in twee werelden leeft. Zowel het land als het water is zijn wereld. Hij vertegenwoordigt transformatie, vernieuwing, wedergeboorte, vruchtbaarheid, liefde, welvaart, zegeningen, emotionele transformatie en spiritualiteit. Komt je in deze aardse wereld een kikker tegen, kijk er met liefde naar, ze zijn zo mooi achter hun voor velen lelijk uiterlijk. 


klimmen

Klimmen in mijn verhaal betekend vooruitgang. Je hebt wilskracht, doorzettingsvermogen, je wilt verder in dit leven. Je wilt jezelf tegen komen en dat zal je, als je blijft klimmen. Eenmaal boven is er de overwinning,  je hebt jezelf bevrijd van negatieve emoties.


klaproos

Wat is er mooier dan een openveld vol met klaprozen.

De overvloed van kleur, liefde en gelukzaligheid.

Je moet er wel blij van worden.

De klaproos symboliseert vruchtbaarheid, verleiding en overvloed. Je moet het verleden of negatieve herinneringen loslaten en leven in het nu. Soms moet je offers brengen om verder te komen. Als je een klaproos ziet, glimlach naar haar, ze geeft zoveel vreugde.  


krekel

Het geluid van de krekels in het nachtelijk uur geeft rust. Net als de vogels, hebben ze voor de nacht echt invalt, hun eigen lied. De krekels zijn in grote groepen en zingen samen. Geniet van hun gezang als je ze hoort. Maar de krekels hebben ook een reden in het verhaal, ze willen je zeggen, dat jij je eigen weg moet volgen. En alleen met die mensen om moet gaan, die ook werkelijk om je geven. Geef jezelf niet weg, anders kun je niet net zo als de krekels uit volle borst zingen. 


kraai

Komt er een kraai in het verhaal voor, dan is dat helemaal niet erg. Integendeel zelfs. De kraai staat voor dat hij zielen vanuit het donker naar het licht brengt. De kraai kent net als andere vogels geen grenzen en ze vliegen van de ene wereld naar de andere. Kraaien vliegen zelf van het donker naar het licht en andersom.

 

Kraaien helpen mee op uw zielenreis. Als je het moeilijk hebt en het leven zit je even tegen, dan zal de kraai je weer het licht laten zien. Ze grijpen in wanneer er ingegrepen moet worden. 


kruiden

Zie je kruiden in het verhaal staan, dan wil dit zeggen dat je bepaalde situaties een nieuwe aanpak vereist. Je moet de situaties vanuit een ander perspectief gaan bekijken. Van daaruit zal genezing ontstaan.


lantaarn

Heb je een lantaarn vast of zie je er één, dan betekend dit dat je weg belicht wordt, zodat de verscholen kwaliteiten aan de oppervlakte kunnen komen of aan het licht zal komen. Vertrouw op dit licht, het zal een wegwijzer wezen voor je zielenreis.  


lelies

De witte lelie in mijn verhaal is een geschenk van de Engelen.

Ze hebben je zo lief en willen je graag bedanken.

De lelie staat voor het vrouwelijke in onszelf en staat symbool voor beminnelijk, zuiverheid, liefde, vruchtbaarheid, eenheid en vergankelijkheid. De Madonna zoals de bloem ook wel eens word genoemd, is zo schoon in al haar aanwezigheid. Heb je een Lelie in je tuin staan, koester dan haar liefde en schoonheid, want deze schoonheid komt van onze Universele Moeder en is een geschenk aan jou.

 

 

 


levensenergie

Wij hebben allemaal levensenergie in ons zitten. Twee stromingen die als een slang langs je ruggengraat heen stroomt.

De één staat voor seksualiteit en de ander voor creativiteit.

Zonder deze levensenergie kun je niet leven.

De energie is stilletjes aanwezig. Maar zodra je gaat werken aan jezelf, je meer en meer bewust word, zal de slang die nog rustig opgerold ligt onder in de stuit chakra omhoog gaan kruipen.

Heel langzaam gaat hij tewerk. Alles wat niet in balans is, zal hij moeten verbranden, opgelost moeten worden en naar gekeken moeten worden. Een lang en moeizaam proces van jaren of vele levens.(Hangt af van je ziel af hoeveel hij al heeft verwerkt) Vaak komen dan ook de lichamelijke ongemakken naar voren. Ook zal de energie veel meer gaan stromen. Bij de één zal de seksuele stroming sneller gaan en bij de ander de creatieve stroming. Een enkele keer zal het gelijk opgaan. Gaat de energie te snel, omdat het opgewekt wordt door bepaalde methodes en of meditaties, dan kun je in de war raken. Spelen met deze energie is dan ook niet raadzaam. Deze energie die tot leven is gekomen word ook wel Kundalini Energie genoemd. 

 

Meer weten over dit onderwerp klik dan op de link van mijn Facebookgroep https://www.facebook.com/groups/HetKundaliniProces