De moeder aarde

Moeder Aarde is een hele mooie ziel die jouw zo lief heeft.

Ga met je gevoel naar haar kern en open haar deur naar haar hart, ze zal je verwelkomen in haar huis. Moeder Aarde zal van je houden zoals geen enkele andere moeder kan, behalve de Universele Moeder. Maar ze is een deel van haar net als jij.

Vraag Moeder Aarde wat ze van jouw verwacht, haal eens diep adem in haar koninkrijk, ze zal je helen van al je zorgen als jij open voor haar staat. 


margrietjes

 Een Margriet in het verhaal staat voor het ontvangen en geven van liefde, onschuld en waarheid, puurheid, vrolijk en de waarheid. 


meer

Het meer is een rustplek in een verhaal. Even bijkomen van de drukte van het leven. Een nieuwe weg zoekend om verder te kunnen. Geniet even van dit moment, het zal je rust geven om daarna weer door te kunnen.   


muis

Onze kleine vrienden, de muisjes komen zo nu en dan in een verhaal voor. Een muis staat voor je levenslessen die je moet ondergaan. De muis heeft kennis en kan dubbele betekenissen achterhalen. De muis geeft begeleiding, werk vanuit zichzelf en is onderzoekend. 


paddestoel

Kom je paddenstoelen tegen in het verhaal, dan zijn dat altijd de woningen van onze kleine vriendjes, de kabouters. Het zijn de rustpunten in het verhaal en in jouw leven. Overzie je leven en laat het dan achter je. 


poort

Loop je door het verhaal en ga je door een poort heen, dan staat dat voor dat je open staat voor nieuwe lessen. Je wilt jezelf verruimen door nog bewuster te worden van wie je werkelijk bent.

 

Volg je weg en je zal daar komen waar je naar toe moet. Vertrouw op je helpers. 


prieel

In het prieel kun je bezoek ontvangen van overleden dierbaren. Dit is een speciale plek in de verhalen die ik door mag krijgen. Het heeft niet echt een betekenis, maar de liefde , het weerzien is  altijd is en blijft altijd bijzonder.  


nachtegaal

Als je een nachtegaal hoort zingen in het verhaal dan staat dat voor een nieuw begin en spirituele verlichting. 


heuvel

 

Kom je heuvels tegen in het verhaal dat wil dit betekenen dat er uitdagingen op je pad komen waar je in de toekomst mee te maken zult krijgen. Sta je boven op de heuvel en kun je kijken over het landschap, dan betekend dit dat je het overzicht krijgt over bepaalde situaties. Ren je de heuvel af, dan staat dit dat je iets in je leven achter je mag laten wat je als vrijheid zal ervaren.