valk

Een valk in het verhaal staat voor heling van de ziel.

De valk begeleid zielen naar de zielenwereld en is een boodschapper van het dierenrijk. Zijn geluid kondigt een bijzondere gebeurtenis aan. De valk is een waarnemer en hij zal het kleinste detail zien, hij heeft het overzicht. Hij kan namelijk situaties van alle kanten bezien.

 

 


vlinders

Vlinders zijn de boodschappers van boven.

Ze staan voor reïncarnatie en transformatie, dromen, vrolijkheid.

Een weg vliegende vlinder is een bevrijdend symbool van schoonheid, vergankelijkheid, onsterfelijkheid en wedergeboorte.

De vlinder staat voor de drie stadiums waar de menselijke ziel door heen gaat, namelijk leven, dood en wederopstanding.

 Zie je vlinders in mijn verhaal, dan weet je dat ze je bijzonder bent en dat ze je lief hebben. 


Vliegen

Ga je vliegen in een verhaal dan symboliseert dat je de controle die je nog in je hebt, los mag laten.

 

Je bent ergens bovenuit gestegen, je hebt het overzicht, je voelt de vrijheid! Vliegen staat voor spirituele verbondenheid, je hebt een hogere verbinding bereikt. Je bent vrij!


vos

De vos staat voor inzicht, slimheid en vindingrijkheid. Je mag meer je kwaliteiten laten zien. 


violet vuur

Het violette vuur is een speciaal licht dat van de opgevaren meester Saint Germain afkomstig is. Dit vuur help mee om de geest te zuiveren, je bevrijden van emoties en het lichaam te genezen. Het violette vuur heeft een hoge frequentie en heeft de capaciteit om het lichaam te zuiveren van oude pijnen van vele levens.

 

Een oefening: Roep Saint Germain aan en zie hem staan met zijn violette vuur. Ga met je handen in gedachten naar je onderste chakra. Haal al het oude pijn, verdriet hier weg en maak er een bal van. Gooi deze bal van pijn in het vuur. Het zal verbranden en je zal langzaam schoon worden. Ga nu naar de volgende chakra en herhaal de handeling. Ga nu één voor één de chakra’s bij langs. Tot je het gevoel hebt dat je schoon bent. Herhaal deze oefening zo vaak mogelijk.(in het begin meerdere keren per week, daarna 1 a 2 keer per week. Blijf in contact met de Meester, hij is om ons te helpen.  


vuurvliegjes

Kom je vuurvliegjes tegen in het verhaal, dan wil dat zeggen dat ze je pad verlichten. Ze willen je de weg wijzen, houd van ze, ze zullen je hart verlichten als je van ze houd. 

walvis


Een walvis in je verhaal is een mooi geschenk. De walvis heeft een rust over zich die jouw helpt ook de rust terug vinden. De walvis helpt je met je intuïtie en je bewustzijn lessen. Ga naar de walvis toe in je gedachten en zwem me haar door de Waterwereld. De Waterwereld is één van de Werelden in de sferen van de Hemel.   


waterlelie

De waterlelie is een prachtige bloem dat wedergeboorte en een nieuw begin symboliseert. Je hoeft het verleden niet meer mee te dragen, je bent sterker, veerkrachtiger een beter mens geworden.  


waterval

Zie je opeens een waterval in het verhaal, dan betekend dit dat je oude gedachtes en emoties los moet gaan laten. Laat de opgekropte en negatieve gevoelens los. Leer om te gaan met gevoelens. Ook staat het heldere water voor vernieuwing. 


weg

Iedere weg in het verhaal is uniek. Iedere pad in het verhaal is liefdevol. Welke weg je ook beloopt, je zal er alleen maar liefde tegen komen. Liefde van bloemen en dieren, van prachtige natuurschoon. En ja, zo nu en dan loop je door het mulle zand, zo nu en dan zal de weg steil worden, maar het pad is van liefde gemaakt en zal altijd in liefde met jouw zijn. 


wegwijzer

Welke weg ga je op? Ga ik links, rechts of toch rechtdoor.

 

Welke weg je ook kies in mijn verhaal, het zal je altijd daar brengen waar je heen moet. De ene weg zal niet mooier of liefdevoller zijn dan de ander, de andere weg zal alleen anders geschreven worden.


welkomstlied

Hoor je in je verhaal een welkomstlied, dan ben je gezien door de hogere energieën. Dit zal betekenen dat je het oude los moet laten voordat je aan het nieuwe mag beginnen. Een soms moeilijke taak, omdat bij sommige mensen hun leven volledig overhoop gegooid zal worden. Maar uiteindelijk gaat het om de reis van de ziel, wat zij heeft gekozen. 


wind

De wind in het verhaal streelt je gezicht, speelt met je haren, je vind jouw lief en verwelkomt je. Ze symboliseert levenskracht, energie, intelligentie en vrijheid. Zij symboliseert jouw geluk in het leven.

 

 


wolf

Komt er een wolf je verhaal binnen wandelen, dan wil ze jou graag mee geven dat ze symbool staat voor overleven, schoonheid en nieuwe ideeën. Opzoek naar je ware zelf door het evenwicht terug te vinden in je leven 


Zandweg

Lees je dat je over een zandweg loopt, dan betekend dit dat je ondergrond waarop je loopt, nog niet zo stevig is. Er zijn processen in je leven waar je nog naar mag kijken, als je verder wilt gaan in je eigen bewustzijnsproces. 


zee

Kom je de zee tegen in het verhaal, dan staat de zee symbool voor je staat van bewustzijn waarin jij je nu verkeerd. Het laat je emoties aan de oppervlakte komen en je zal tijdens het lezen van het verhaal, zelf aanvoelen hoe je de zee in het verhaal voelt.

Moet je veel huilen in het verhaal, dan zijn je emoties sterk aan de oppervlakte gekomen en zult je naar deze emoties moeten kijken. Heb je plezier, dan ben je vrij van gedachtes.

 

Voel je tijdens het lezen toch de tranen om hoog borrelen, ook al heeft je innerlijk kind plezier in het water, dan geeft dat niet, de emoties komen los en dat mag om te helen. 


zon

Schijnt de zon in het verhaal dan symboliseert dit verlichting, gemoedsrust, overvloed, succes en goede gezondheid. Ook staat het symbool voor een helende energie en goddelijke kracht. Je zal beschermd worden. 


zwaluw

Een zwaluw betekend altijd goed nieuws. ‘Dolfijntjes in de lucht’,  noem ik ze ook wel eens. Ze zijn zo speels en vrolijk. Je willen je voorbereiden op positieve veranderingen .


zwanen

Kom je een zwaan tegen in een verhaal dan wil dit zeggen dat je trouw bent. Dat je mag worden wie je echt bent. Je mag je laten zien hoe mooi je bent. Je bent beschermend en zorgzaam. Je mag nu verder groeien, vind hier ruimte voor.