Telefonisch ConsultIk de loop der jaren dat ik verhalen schrijf voor klanten, heb ik al heel veel mensen gesproken voorafgaand aan het verhaal.

Zo is langzaam het idee gegroeid om ook telefonisch consulten te geven als nazorg en als luisterend oor.

Vaak hoorde ik: “Jij kan zo goed luisteren, mag ik je nog eens bellen?” of: “Je hebt mij tijdens dit gesprek al zoveel meer gegeven dan de therapeut waar ik normaal heen ga”. Door mijn levenservaring heb ik de lessen van het leven leren kennen, maar ook de valkuilen. Door mijn werk als Schrijf-Medium ben ik ook

Helder voelend en wandel ik graag met liefde een stukje met je mee.

 

Als vertrouwenspersoon mag je alles met mij bespreken.

We laten het gesprek/energie gewoon gaan zoals het gaat en hebben geen verwachtingen, op deze manier kom je tot de mooiste inzichten.  

 

Heb je geen verhaal van mij ontvangen, maar voel je toch dat ik de juiste persoon ben waar je tegen aan wilt praten, dan ben je van harte welkom om een afspraak met mij te maken. levensboomverhalen@outlook.com of Tel:06-17859512

 

 

De vergoeding die ik vraag mag voortijdig overgemaakt worden €40,00 max. 1 uur

 

Ik werk op afspraak. 

 

* Binnenkort verschijnt ook mijn boek en inzichtkaarten van De Water-Engelen.


Recensies

Commentaren: 4
 • #4

  Marian O (zondag, 08 mei 2022 09:06)

  Na het overlijden van mijn man en dat daarna ook mijn kinderen één voor één het huis verlieten, heb ik veel steun aan Jolanda.
  Eéns per maand bel ik haar even op en we nemen de moeilijke momenten door.
  Ik weet dat ik het zelf moet doen, maar het is gewoon fijn iemand te spreken die mij wel echt begrijpt.
  Jolanda is een hele lieve vrouw die echt kan luisteren. Ik denk door haar eigen levenservaring dat ze daarom begrijpt waar ik mee worstel.
  Na een gesprek voel ik me altijd opgelucht en kan ik de eenzaamheid waar ik zo mee worstel weer aan.
  Voor mij is Jolanda heel speciaal, omdat ze luistert met haar hart en niet met haar hoofd.

  Marian

 • #3

  Priscilla (donderdag, 05 mei 2022 20:05)

  Jolanda heeft voor mij een prachtig levensboom verhaal geschreven en door het voorgesprek kreeg ik al een fijn en vertrouwd gevoel. Ik heb toen gevraagd of ik na het verhaal nog een keer kon/mocht bellen en dat heb ik vandaag kunnen en mogen doen. Wederom erg fijn en van een angstig gevoel in de morgen ( door mijn angsten) tot een gerust gevoel in de avond. Zij begrijpt je gevoel is niet belerend maar juist begrijpend en met een nuchtere, luchtige en waar nodig luisterend oor met humor is zij een fijne gesprekspartner die je even uit je problemen of je worstelingen kan halen. Uiteindelijk moet je het natuurlijk zelf doen maar zij geeft wel even die positieve zet die je vaak zo nodig hebt! Begrip en empathie....top!

 • #2

  Monique Zier (donderdag, 05 mei 2022 19:25)

  Jolanda begint te vertellen en te vragen en ondertussen trekt ze mij uit mijn onzekerheid, mijn steeds terugkerende verdriet en op het einde van het consult, ben ik uit mijn dip en kan ik er weer even tegen aan. Jolanda is een TOPPER

 • #1

  Karin (donderdag, 05 mei 2022 19:14)

  Maar natuurlijk wil ik een recensie plaatsen Jolanda!
  Ik heb Jolanda ruim een jaar geleden leren kennen. Ze heeft voor mij een prachtig levensboomverhaal geschreven en vanaf het moment dat ze opnam, voelde ik dat dit een heel fijn gesprek zou worden. Het was net of ik Jolanda al jaren kende. Ze kan heel erg goed luisteren en ik heb na een maand gevraagd of ik nog eens met haar mocht bellen.
  Het blijkt dus dat ik niet de enige ben die haar als vertrouwenspersoon wilde gebruiken. hahaha Jolanda is een hele lieve en vooral rustige vrouw met humor.