De spirituele levensroman ‘De Salon Filosoof’ zit vol met transformatie lessen. Niet alleen bij de hoofdpersonen in het boek zijn er belangrijke lessen die getransformeerd mogen worden, maar bewust en onbewust gaan ook de lessen van de lezer aan de oppervlakte komen. Vaak zijn de lessen die de hoofdpersonen meemaken een herkenning. Het boek neemt je mee op een reis, het is het gevoel van thuiskomen en je wilt alleen maar meer….. 

 

Omdat er in dit boek zoveel transformatielessen verwerkt zitten, lessen die verschillende lagen en trillingen hebben, zult u iedere keer als u het boek opnieuw leest, nieuwe inzichten krijgen.  

Of u de lessen nu bewust of onbewust mee krijgt, er zal altijd een proces in werking treden, waardoor u meer inzichten in uzelf zult krijgen

 

Nu heeft Ronald met de transformatielessen die in het boek beschreven staan een cursus gemaakt.  

Hij is zelfs een stapje verder gegaan en heeft de transformatielessen die hij als Bewustzijnscoach/Paragnost zelf heeft ondergaan, in deze cursus verwerkt. 

Ronald neemt je mee op reis, houdt je een spiegel voor, laat je vallen en helpt je daarna met liefde weer op te staan. Het opstaan zal met nieuwe inzichten komen, met meer liefde voor jezelf en als ander mens. 

 

Na betaling krijgt u een PDF-bestand en een Word-bestand toe gestuurd. U kunt in het Word-bestand op u eigen tempo de cursus volgen.

 

Voor meer informatie of om de cursus te bestellen klik dan op onderstaande link.

 

https://www.ronaldrhijnsburger.nl/cursus-de-salon-filosoof-in-de-praktijk/

 

 

 

 

 

 


Het verhaal achter “De Salon Filosoof”

is GRATIS te downloaden.