Innerlijke kind verhalen


Lieve mensen.

Hiernaast staan een aantal innerlijk kind verhalen die ik heb mogen schrijven voor hele lieve mensen.

Deze verhalen zijn heel speciaal voor hen, maar ze willen toch graag dat ik ze deel op mijn website.

De reden die ze noemen is; “Misschien heeft iemand anders er ook iets aan”.

Mocht u het overwegen om een verhaal door mij te laten schrijven, dan kunt u al vast een indruk krijgen van wat u kunt verwachten.

 

Veel lees plezier.

Liefs Jolanda

 

 


Commentaren: 8
 • #8

  Karolien Bremmers (maandag, 27 april 2020 21:41) (woensdag, 20 mei 2020 08:50)

  Hallo Jolanda, toen ik je aan de telefoon had voelde het direct al goed. We hadden sommige dingen gemeen. Het gesprek liep lekker en ontspannen. Het was net of ik je al jaren kende. Na ons telefoongesprek kreeg ik een paar dagen erna mijn levensboom verhaal. Heb het met tranen in mijn ogen gelezen zoveel raakvlakken. Er zullen zeker lessen in zitten, maar die heb ik nog niet kunnen ontdekken, moet het toch eens paar keer doorlezen. Jolanda mag ik je bedanken voor je openheid en oprechtheid en je mooie verhaal en prettig telefoon gesprek. Het is een echte aanrader om ook eens een eigen levensboom verhaal aan te vragen bij Jolanda.

 • #7

  André (maandag, 27 april 2020 19:25) (woensdag, 20 mei 2020 08:49)

  Beste Jolanda
  Jolanda is een zachtaardige en gevoelige vrouw met het hart op de goede plek.
  De liefelijkheid stroomt door haar verhalen heen. Al worden er diepe levenslessen aangehaald en de lezer uitgenodigd om deze lessen aan te gaan, is er altijd de zachtheid de tederheid die tot in elke cel te voelen is.
  Het is werkelijk thuiskomen. Iedereen ervaart wel eens het gevoel van heimwee. Heimwee naar huis, al weten we niet meer waar dat is. De uitnodigingen in Jolanda haar verhalen door de natuur, de natuurwezens en zelfs door de Engelen zijn dan ook wonderbaarlijk. Al vele hebben door zoals ik Jolanda noem een schrijfmedium een prachtig levensboom verhaal mogen ontvangen. Zo ook ikzelf, al meerdere keren heb ik het teruggelezen en elke keer lees ik weer iets nieuws. Jolanda haar schrijfstijl zorgt ervoor dat het kind die we allemaal in ons hebben aangemoedigd wordt en juist hierdoor ontvang je door het verhaal troost en liefde. Ik kan niet wachten dat haar boek uitkomt. Eén ding is zeker, het kan niet anders dat het een pareltje wordt die vele tot diepe ontroering zal brengen. Ga alsjeblieft door met jouw gave Jolanda, zeker in deze tijd is het van toegevoegde waarde!

 • #6

  John (zondag, 29 september 2019 11:44) (woensdag, 20 mei 2020 08:49)

  Hallo Jolanda. Ik heb gisteren mijn levensboomverhaal ontvangen en meteen 2x gelezen en iedere keer lees je er weer iets anders in. Echt fantastisch, op verschillende manieren. Dank je hartelijk. Het heeft mijn ogen al op zaken geopend. Geweldig! Een echte aanrader!

 • #5

  Hermien Kaptein (woensdag, 26 juni 2019 12:40) (woensdag, 20 mei 2020 08:45)

  Gisteren mijn levensboom verhaal mogen lezen. Ik wist al dat ik ooit vroeger een indiaanse ben geweest en ook,dat ik nu deze vriendin weer van toen ontmoet heb in dit leven. Wat ik nooit echt goed begrepen heb,ik dacht altijd dat mijn gids mijn vader ooit is geweest en in een ander leven mijn partner. Het hele verhaal,is voor mij zeer leerzaam. Ja ik zoek mijn rust in mijzelf..maar de manier daarvoor kon ik maar niet vinden.Ook ik communiceer met dieren,maar nog alleen op foto's..zo is nog..te moeilijk. Ik ga met dit verhaal aan de slag. Grappige is..is geschreven door Jolanda..maar eigenlijk ook door mijn lieve gids..Dank je wel Jolanda..heb nu al veel geleerd

 • #4

  Thea (vrijdag, 28 juni 2019 20:18) (woensdag, 20 mei 2020 08:44)

  Ik heb gisteren mijn levensboomverhaal ontvangen van Jolanda, wat een prachtig verhaal.
  Het ontroerde me meteen al, en later kwamen de tranen.
  Wat ongelooflijk mooi Jolanda, dankjewel hiervoor.

 • #3

  Lena Tahapary (maandag, 05 augustus 2019 19:54) (woensdag, 20 mei 2020 08:43)

  Lieve Jolanda,
  Dankjewel voor ons bijzondere gesprek en het mooie ontroerende verhaal dat je voor mij hebt geschreven. Het heeft me geraakt in mijn hart en ziel❤️�

 • #2

  Eva (woensdag, 20 mei 2020 08:42)

  Ik heb genoten van al jou mooie verhalen!
  Heb ze allemaal achter elkaar gelezen en kan er maar moeilijk los van komen.
  Ze blijven maar in mijn hoofd rond dwalen en steeds krijg ik een bewustzijnsschokje van oja.... dat bedoeld ze er mee.
  Volgende week laat ik een levens verhaal door Jolanda schrijven om zo meer kijk op mijn grote levensles te krijgen.
  Je bent een rijk mens dat je zoveel liefde om je heen mag hebben. Tot volgende week. Eva

 • #1

  Monique van Iwaarde (woensdag, 20 mei 2020 08:40)

  Vorige week heb ik telefonisch contact gehad met Jolanda, omdat ik graag wilde dat zij een levensboomverhaal voor me zou schrijven. Ondanks dat ik dat heel graag wilde, zag ik er best wel tegenop, want ik had geen idee waar ik het over moest gaan hebben. Toen het moment daar was en ze me opbelde, liep het gesprek eigenlijk vanzelf. Het was een bijzonder en prettig gesprek. Jolanda heeft een hele fijne energie waardoor je je veilig voelt en vanzelf gaat vertellen. Gedurende het gesprek geeft zij ook hele waardevolle tips. Het uur vloog voorbij. Toen ze nog dezelfde dag liet weten dat het verhaal af was, kon ik niet wachten om het te lezen. Gisteren kreeg ik het opgestuurd. Wowwww wat een prachtig verhaal heb ik ontvangen. Het raakte me tot diep in mijn hart; ik had een brok in mijn keel en de tranen biggelden over mijn wangen. De levensles die ik eruit opmaakte, daarmee worstel ik al een tijdje en ik voel dat het me nu net het duwtje heeft gegeven wat ik nodig heb om er eindelijk wat mee te gaan doen. Dank je wel lieve Jolanda.