vertrouwenspersoonNaast het schrijven van innerlijk kind verhalen kunt je ook voor een telefonisch gesprek bij mij terecht.

Vaak krijg ik als reactie dat het gesprek, voorafgaand aan het innerlijk kind verhaal, zeer fijn was.

Gewoon iemand die even naar je luistert, niet oordeelt, maar oprecht en met liefde, aandacht heeft voor jouw levensverhaal. 

Een vertrouwenspersoon waar je even bij mag schuilen, bij wie je je hart mag luchten en je verdriet mag tonen.

 

Met mijn eigen levenservaring en als Schrijf Medium, zal ik je zo liefdevol en goed mogelijk steunen in het proces waar je in vastloopt. Waar mogelijk zal ik je handvatten en inzichten aanreiken, waardoor je beter met de situatie en uw proces om kunt gaan.

 

Je mag mij mailen voor een afspraak naar: levensboomverhalen@outlook.com 

Ik vraag een vergoeding van €35,- per telefoongesprek. (Max 1 uur)

 

LET OP ! Ik ben geen paragnost of helderziende en toekomstige uitspraken doe ik niet. Ik werk volledig met de inzichten die ik heb opgedaan uit mijn eigen levenservaring en met de gidsen die mij dagelijks bijstaan.  

 

 
Gastenboek

Commentaren: 4
 • #4

  Vivienne (maandag, 25 januari 2021 22:30)

  Lieve Jolanda, dank je wel dat je naar mijn verhaal hebt geluisterd. Het voelde heel vertrouwd aan. Ik vind het ontzettend knap hoe jij uit ons gesprek tot de kern komt van mijn zoektocht: hoe de kleine ik die verdwaald is in India en de grote ik in Nederland weer verenigd worden in het verhaal. Dit is nog maar het begin, maar wel een eerste heel belangrijke stap om de kleine en grote ik samen te laten smelten.
  Liefs, Vivienne

 • #3

  Joke (zondag, 06 december 2020 15:21)

  Dank je wel dat je voor mij een luisterend oor was.
  Ben enorm opgelucht om even met iemand te kunnen praten.
  Dank je wel

 • #2

  Jantje (zondag, 22 november 2020 18:07)

  Dank je wel dat je voor mij een luisterendoor wilde zijn.
  Het voelde zo goed om even met jou te praten, even alle problemen waar ik tegen aan loop even voor jouw op tafel neer te leggen.
  Even weer een overzicht krijgen over mij leven.
  Jolanda kan goed luisteren en heeft geholpen met alles weer een beetje duidelijker te gaan zien. Dank je wel lieverd, je bent een Engel!

 • #1

  Roos (zondag, 22 november 2020 14:11)

  Lieve Jolanda, na lang aarzelen om de drempel te nemen heb ik je toch gebeld voor een consult. Wat ben ik blij dat ik het heb gedaan en vraag mezelf nu af, waarom niet eerder. Dit was precies wat ik nodig had, een liefdevol luisterend oor! Je liet me uitpraten en kon me op de juiste momenten een waardevol advies geven, waar ik zeker wat mee ga doen. Ik weet zeker dat je me nog eens gaat horen. Liefs Roos