E-Book


Levensboomverhalen Hemelse verhalen & Rouwverwerking

 

Dit E-Book van Jolanda zal u rust, liefde en kracht geven en is op een makkelijke manier geschreven. het boek is voor iedereen of je nu jong of oud bent. Mensen die in een rouwproces zitten kunnen hier steun en kracht uit halen. maar ook mensen met een verstandelijke beperking, bejaarden, dementerenden, zullen van Jolanda's verhalen rustig worden. Het is een prachtig boek waaruit u kunt voorlezen. Of het nu bewust of onbewust gebeurd, de verhalen raken uw ziel aan. Kortom, het is een heerlijk boek en het zal u steeds weer naar een andere wereld brengen. 

 

E-Book wordt als PDF en EPUB bestand naar uw e-mail adres toe gestuurd.

€ 12,99


Spirituele Levensroman "De Salon Filosoof"

 

Het hele boek ademt één bewustwordingsproces uit.
Het barst van de wijsheden, die grote veranderingen teweeg brengen. Het brengt inzichten, erkenning, herkenning, bevestiging van het weten, geuren, kleuren, maar vooral veel liefde, stilte en schoonheid.
Een boek voor iedereen die zich met spiritualiteit, bewustwording, zelfreflectie, mindfulness, kundalini en paranormale ontwikkeling bezig houdt.

Soms lees je een boek die je raakt tot in je hart. Dit prachtige boek van Ronald Rhijnsburger, ontroert je tot het eind.

Het is een spiri/levensroman die vol zit met transformatieprocessen. 

E-Book wordt als PDF en EPUB bestand naar uw e-mail adres toe gestuurd.

€ 9,95

  • Beschikbaar