Tweedehands boekenDe meesters van het verre Oosten

 

 

De Meesters van het Verre Oosten, een van de meest spraakmakende spirituele boeken uit de 20e eeuw, is een uniek document over de tijdloze wijsheid van de Meesters van de Himalaya.


Dit boek is een van de meest spraakmakende spirituele boeken van de 20e eeuw. Tijdens een expeditie in de Himalaya, eind 19e eeuw, ontmoeten de schrijver en zijn metgezellen de 'Meesters van het Himalaya-gebergte', zij maken de expeditieleden deelgenoot van hun bijzondere ervaringen en vermogens. Zij nemen aan dat Boeddha de weg naar het Licht wijst, maar ze stellen onomwonden dat Christus de weg naar het Licht is, ofwel een staat van bewustzijn waarnaar we allen op weg zijn: het Christus-bewustzijn.

 

Het gaat hierom een complete editie.

 

Hardcover   687 pagina’s   

 

 

Let op! Dit is een tweedehandsboek

€ 22,50

 • 2,05 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Isis ontsluierd van Helena Blavatsky

 

 

In deel 1 toont H.P. Blavatsky de gebreken aan van de

materialistische wetenschap en laat zien dat alleen de occulte
wetenschap paranormale en spiritistische verschijnselen kan verklaren.

In deel 2 laat ze zien dat veel christelijke opvattingen zijn
ontleend aan oudere religies en hoezeer ze in de loop van de tijd
zijn vervormd. Bovendien toont ze aan dat alle religies tot één bron
kunnen worden teruggevoerd: de oude universele wijsheid-religie.

Onderwerpen zijn o.a.: Paranormale verschijnselen en vermogens; De astrale wereld en onzichtbare wezens; Oude beschavingen van Egypte en India; Kabbala, rozenkruisers en vrijmetselarij; De innerlijke en uiterlijke mens; Hindoemythen en bijbelverhalen; Magie en alchemie; Spiritisme, mediums en geesten; Duivels, demonen, vampiers en spoken; Hypnose, magnetisme en tovenarij; De oude mysteriën en inwijding; Vroegchristelijke broederschappen; De oorsprong van het christendom; Boeddhisme en christendom vergeleken; Filosofie van Pythagoras, Plato en neoplatonisten.

 

Hardcover  Aantal Pagina's:1.568  2 delen

€ 40,00

 • 3 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

ECKHART TOLLE'S FINDHORN RETRAITE

 

Tolle maakt je deelgenoot van zijn diepe en eenvoudige wijsheid
Eckhart Tolle leidde een bijzondere tweedaagse retraite in Findhorn, de beroem- de spirituele gemeenschap in het noorden van Schotland. De vier uur durende sessie is in haar geheel opgenomen en vastgelegd op twee dvd's.

Rustig en met humor maakt Tolle ons deelgenoot van zijn diepe boodschap en eenvoudige methode van transformatie om de kracht van het nu en de heiligheid van het zijn te kunnen ervaren.

We kunnen ons werkelijk laten raken door zijn woorden en er zo weer nieuwe dingen in beluisteren, telkens als we ze horen.
Het fraai verzorgde boekje dat de dvd's omlijst, bevat prachtige natuurfoto's gemaakt door Eckhart zelf.

De foto's worden afgewisseld met markante teksten van de DVD.

Hardcover  64 pagina's

€ 14,99

 • 1 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

De pelgrimstocht naar Santiago

 

De pelgrimstocht naar Santiago is het verhaal van Paulo Coelho's reis langs de legendarische pelgrimsroute naar Santiago de Compostella, op zoek naar oude wijsheid. Het was een tocht die zijn leven voorgoed veranderde en hem bracht naar een uitzonderlijk schrijverschap.
In De pelgrimstocht naar Santiago wijst hij ons de weg naar de kennis en wijsheid die wij allemaal in ons dragen.

 

Zo goed als nieuw! 

 

€ 9,95

 • 1 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

De Lichtbrenger

 

De vraag of er een nieuwe wereldleraar zal komen bij de overgang naar het Watermantijdperk en wie dat dan zal zijn, houdt de mens al meer dan honderd jaar, bezig. Zal de leraar zich manifesteren als een mens van vlees en bloed? Of is het wellicht een leraar die we in ons eigen hart kunnen vinden? Wat zal de boodschap zijn van deze nieuwe leraar?
White Eagle wil niet alleen een antwoord geven op deze vragen maar gaat nog verder. Hij spreekt over het Licht dat door ieder mens kan schijnen en hoe dat aan de mensheid wordt gegeven. Hij heeft het ook over het ontwikkelen van de intuïtie, over hoe we innerlijk kunnen veranderen en waarom we de veranderingen die in de wereld plaatsvinden met vertrouwen en kalmte onder ogen kunnen zien, als we vanuit innerlijke zekerheid de wijsheid Van het plan begrijpen.
Alle leven is gericht op vooruitgang. Als we verder kijken dan wat er direct voor ons gebeurt, is daar de belofte dat we op zekere dag de dood achter ons kunnen laten. White Eagle brengt ons dus een universele boodschap van hoop en leven.

 

 

236 pagina's

Let op! Tweedehands boek.

€ 12,50

 • 1 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Geestelijke gaven van Jozuf Rulof

 

Het boek GEESTELIJKE GAVEN behandelt diepgaand alles wat met mediumschap (channeling) te maken heeft. Het stoffelijke staat voortdurend met het geestelijke in verbinding. Zowel in het stoffelijke als in het geestelijke zijn zeven graden die van laag naar hoog tot een steeds hogere en verfijndere geestelijke ontwikkeling voeren. Mediumschap kan zich op talloze manieren uiten, bijvoorbeeld door helderhoren, -zien, -ruiken en -voelen. Het medium kan zich uitdrukken door taal (de directe stem), maar ook door schrijven en schilderen. Veel mediums hebben de gave van het genezen. Uitvoerig wordt uitgelegd hoe de meester van gene zijde hierbij een ondersteunende rol speelt. Dit boek geeft een diepgaande analyse van bijvoorbeeld de trance, de zeven graden van de slaap, het verschijnsel materialisatie en dematerialisatie. Verder gaat het uitgebreid in op de occulte wetten van de witte en zwarte magie, zowel in oost en west.

 

Hardcover  523 pagina’s

 

Omslag zit bovenin klein scheurtje  en is met potlood naam in geschreven.

Let op! Tweedehands boek

€ 39,95

 • 3 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Taoïsme

 

Dit boek biedt een bondige, betrouwbare en toegankelijke kennismaking met een van de grootste religieuze tradities ter wereld. Er zijn negen kernthema's: Oorsprong en historische ontwikkeling, Aspecten van het goddelijke, Heilige teksten, Heilige personen, Ethische beginselen, Heilige ruimte, Heilige tijd, De dood en het hiernamaals en Maatschappij en religie. Al deze thema's worden aangevuld met passages uit historische teksten waarvan context en betekenis door de auteur worden belicht.

 

 

Schrijfster Jennifer Oldstone-Moore  hardcover  112 bladzijdes.

Let op! Tweedehands boek

€ 5,00

 • 1 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Buddhism

Prachtig boek over boeddhisme 

Geschreven door Louis Frédéric

Engels

Paperback: 359 pagina's

€ 9,98

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen