Welkom in mijn winkeltje!Wat leuk dat je mijn winkeltje binnenstapt, kijk rustig even rond.

 

 

‘De Salon Filosoof’ Deze spirituele levensroman is echt een aanrader!

 Een boek vol met inzichten, lessen en natuurlijk een meeslepend verhaal, waardoor je het boek niet meer weg kunt leggen. Dit boek heeft al vele mensen mogen aanraken en inzichten mogen geven. Een liefdevol boek, een hartverscheurend boek.

 De helende energie die in en door de woorden verweven zit, zal je op een bepaalde manier thuisbrengen. Zelf heb ik het al vele keren mogen lezen en elke keer raakt het me weer en geeft het mij weer nieuwe antwoorden en inzichten.

Auteur: Ronald Rhijnsburger 

 

 

 

‘Dagboek aan mijn overleden vader’ is een heel mooi rouwboek dat geschreven is na het overlijden van mijn schoonvader. Ook dit boek heeft een spiritueel tintje en kan je helpen bij jouw rouwproces. De lagen waar we doorheen gaan als we rouwen, de verscheurende pijn, de boosheid, de onmacht en dan een berusting.

Bewust rouwen noem ik dit boek ook wel eens, omdat je bewust wordt van de vele lagen die rouwen kent.

Ook dit boek heb ik mening maal gelezen, omdat niet alleen het overgaan van een dierbare rouwen is, maar ook verhuizen, een vriendschap die over is. Misschien is het leven zelf wel één rouwproces dat wij bewust moeten worden.

Een aanrader dus!

Auteur: Ronald Rhijnsburger

 

 

 

‘Hemelse verhalen’ is een boek van mijzelf en is een heel mooi boek met wel 70 verhalen. De mooiste verhalen heb ik uitgezocht en deze gebundeld in dit mooie boek. Verhalen over de Hemel, verhalen met een levensles die inzichten kunnen geven.

Vaak hoor ik dat mensen het boek dicht bij zich in de buurt hebben liggen, en dat ze haar vaak even oppakken om een verhaaltje te lezen. Het erover nadenken en de les er dan uithalen geeft weer een speciale betekenis bij de volgende keer als ze het opnieuw lezen. 3de druk alweer en ben er erg trots op.

Auteur: Ronald Rhijnsburger

 

 

 

‘De Water-Engelen’, mijn kindje! Hier heb ik al mijn liefde in zitten, mijn eigen innerlijk kind boek. Een boek dat je wel moet aanraken in je kind zijn. Het avontuur, de verschillende sferen van liefde, de steeds hoger wordende energieën, die je naar een bepaalde staat van liefde en rust toebrengt. Een boek om bij weg te dromen met lessen en inzichten. Ik neem je als schrijfster mee op reis en laat je een glimp zien achter de sluiers, wat voor veel mensen nog verborgen is.

Auteur: Jolanda Rhijnsburger

 

 

 

‘Liefdevolle rouwverhalen’ is geen fysiek boek, maar een E-book.

Ruim 50 korte verhalen die gaan over rouwverwerking. Ik heb deze gebundeld, zodat mensen hier kracht en troost uit kunnen halen. DIT BOEK IS GRATIS en ik stuur het naar je toe, zodra je het formulier even invult. Heb je geen e-reader, en je wilt toch graag dit boek ontvangen, dan stuur ik je gewoon een pdf-bestandje door via de mail, dan kunt je de verhalen op de computer op je gemak lezen.

Auteur: Jolanda Rhijnsburger

 

 Lees je rustig in op een boek, velen laten al een glimp zien wat je kunt verwachten van een bepaald boek. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust.

 

 Wij wensen je veel lees plezier toe.

Liefs, Jolanda 

 

 


Zomeraanbieding!!


Je eigen verhaal

Hemelse verhalenDe Water-Engelen

Liefdevolle rouwverhalenSpirituele levensroman

Dagboek aan mijn overleden vader