Groet uit het Hiernamaals  (Spiritueel verhaal)
Hemelse verhalen · 25. augustus 2021
Een vrouw zit op haar bank. Ze kijkt voor haar uit. Haar gedachten zijn verdoofd, haar hart is gebroken en ze huilt zachtjes. Zoveel leed, zoveel kwaad, zoveel onmacht. Deze donkere dagen zijn het moeilijkst vond ze.
Mijn zuster die pijnlichaam heet (Spiritueel verhaal)
Hemelse verhalen · 25. augustus 2021
Moeder zuchtte nog eens, ze had het volbracht. Een prachtig meisje lag in haar armen. Ze glunderde en ze was zo trots op haar mooie meisje, ze is zo lief en nog zo puur. Vader kwam de kamer binnen en keek vertederd naar zijn vrouw en hun prachtige dochter.

Het dak van de Hemel (Spiritueel verhaal)
Hemelse verhalen · 25. augustus 2021
Een vrouw was verdrietig. Ze had zoveel meegemaakt, dat ze steeds terug moest denken aan haar verleden. De pijn was zo nu en dan ondragelijk en daarom was ze erg verdrietig. Ze keek om haar heen en ze zag daar de trap.
Verdwaalde ziel  (Spiritueel verhaal)
Hemelse verhalen · 25. augustus 2021
Opeens stond hij stil op straat. Hij keek om zich heen en zag daar zijn eigen lichaam liggen. Langzaam draaide hij zich om en bewoog zich naar zijn gewonde lichaam.

Terug naar huis  Spiritueel verhaal
Hemelse verhalen · 25. augustus 2021
Ze waren al op tijd weggegaan. Een oude man en vrouw stonden hand in hand op het perron. Vandaag gingen ze hun dochter ophalen. Ze hadden ernaar uitgekeken elkaar na een lange tijd weer terug te zien.
Mijn lieve vader
Gedichten · 25. augustus 2021
Mijn lieve vader, ze hebben jou een Hemel beloofd en die zal er komen ook.