Je eigen verhaal vanuit de lichtwereld

Als Schrijf-Medium neem ik u mee naar de werelden achter de sluiers.

We gaan samen op reis door de Hemelse werelden van liefde. 

Ontmoet uw innerlijk kind of uw eigen Engel.

Dans met de Elfjes en geniet van de wonderlijke wereld die wij alleen maar kennen vanuit sprookjes en vertelsels.

Ik neem u met liefde mee op reis, Gaat u met mij mee? 

Liefs, Jolanda 


Recensies

Commentaren: 14
 • #14

  Reacties (donderdag, 14 juli 2022 18:53)

  Anne Nieuwenhuizen (woensdag, 06 juli 2022 10:02)

  Een prachtig verhaal� heb ik mogen ontvangen ♥️ ik lees hem elke dag weer� mijn hart is geraakt♥️ waardoor er meer mag gaan stromen �zoveel mooie informatie�‍♂️ .dankjewel lieve Jolanda�‍♂️ je bent een prachtig lichtwezen op deze aarde���

  #64
  Heidi Middelburg (dinsdag, 05 juli 2022 18:41)

  Lieve Jolanda, ik heb mijn verhaal nu 1x gelezen. Het ontroerde me, ik kreeg wat inzichten en de woorden in een boodschap van mijn vader ... precies wat hij altijd tegen me zei. Ik ga hem vaak lezen en ik ben er van overtuigd dat ik er nog veel meer uit kan halen. Nogmaals heel veel dank, ik ben er heel blij mee �

  #63
  Hermien Kaptein (dinsdag, 05 juli 2022 15:05)

  Lieve Jolanda,
  Ik heb een prive verhaal gekregen van jou, waar ik heel veel aan heb. Zat in de knoop met mijn spirituele en aardse gevoelens. Deze woorden die jij op papier voor mij geschreven hebt, geven mij de rust en meer leerwaarde in het spirituele. Dit verhaal moet ik prive houden. Maar mijn grote dank naar Jolanda. Liefs Hermien

  #62
  Wilma (zaterdag, 02 juli 2022 19:38)

  Wat kwam je verhaal binnen, je raakte de juiste snaar ook al wist ik het maar het kwam maar niet binnen.
  Tranen liepen over mijn wangen en tegelijkertijd een serene rust.
  Dank dank lieve Jolanda

  #61
  Manuela (maandag, 06 juni 2022 15:57)

  Lieve Jolanda,

  Wat een prachtig mooi verhaal heb ik van je mogen ontvangen. Terwijl ik het aan het lezen was leek het wel of ik er middenin zat. Ik voelde mij één met het verhaal en beleefde het ook zo. Kippenvel kreeg ik ervan.
  Zo mooi geschreven en zo kloppend. Het is ook heel opbeurend. Heb het inmiddels al diverse keren gelezen en telkens weer zo bijzonder. Hartelijk dank voor het schrijven van het mooie verhaal.
  Veel liefs,
  Manuela

  #60
  Hilma van der Weide (woensdag, 18 mei 2022 15:53)

  Lieve Jolanda,
  Gisteren heb ik mijn verhaal ontvangen.
  Inmiddels heb ik hem al vele malen gelezen en alles opgezocht.
  Wat een herkenning. Zo mijn verhaal en zo helder in alles.
  Ik ben diep ontroerd en heel dankbaar.
  Dankje wel dat je dit voor mij hebt willen doen.
  Ik zal hem nog vele malen lezen denk is.

  Een lieve en warme groet,
  Hilma

 • #13

  Reacties (donderdag, 14 juli 2022 18:52)

  Eltje Pepping (zaterdag, 23 april 2022 13:08)

  Lieve Jolanda,

  Hoe het precies werkt en op welke manier het gebeurt is moeilijk uit te leggen.
  Maar sinds je mooie verhaal lijkt het wel of ik rustiger ben en sterker invoelend.
  In ieder geval ik geniet er van.
  Dankjewel.

  Fijn weekend gewenst.
  Lieve groet,
  Eltje
  #58
  Priscilla (zaterdag, 16 april 2022 19:13)

  Wat een fijn gesprek en wat een mooi en bijzonder verhaal is er uit voort gekomen! Alsof je het zelf werkelijk meemaakt. Jolanda is lief en meelevend en verwoordt precies hoe het voelt...erg blij met mijn eigen verhaal..en dankbaar dat ik haar ben tegen gekomen �� een verhaal om altijd terug te lezen als het even tegen zit...of als je twijfelt aan de mooie wereld boven ons. Dit geeft hoop en een glimlach op ieder tijdstip van de dag!

 • #12

  Reacties (donderdag, 14 juli 2022 18:51)  #57
  Cor S (dinsdag, 12 april 2022 09:56)

  Ik kwam Jolanda tegen op een spirituele site van facebook.
  Gelijk werd ik door haar tekst en haar energie aangetrokken.
  Ik heb werkelijk heel haar website gelezen, omdat in ieder verhaal die zij heeft geschreven een boodschap bevat. Zelf ben ik coach en heb al veel gezien en meegemaakt, maar de liefde die door deze verhalen heen verweven zit is zo ongelofelijk mooi.
  Ik heb eerst Jolanda benaderd met het overbrengen van mijn complimenten en heb haar een aantal weken daarna gevraagd om een verhaal voor mij en voor mijn kleinkinderen te schrijven.
  Wij hadden een heel fijn gesprek en we hebben veel besproken.
  Jolanda is een hele fijne maar vooral liefdevolle vrouw en kan heel goed luisteren.
  Ze heeft twee verhalen geschreven, één voor mij en voor mijn kleinkinderen die vaak bij ons komen. Het verhaal van mij is zo bijzonder! Ik voelde de liefde van mijn gidsen, van mijn moeder die over is gegaan zo duidelijk door haar woorden heen. Zo ontzettend dankbaar voor dit mooie geschenk. Ik weet niet goed hoe ik het anders moet verwoorden, maar het voelde werkelijk op thuiskomen. Ik ben niet alleen, en er is echt een hemel en mijn moeder wacht op mij.
  Het verhaal wat ze heeft geschreven voor mijn kleinkinderen is werkelijk boven verwachtingen. Een sprookje die zo in de boeken van Grim geplaats kan worden.
  Ongelofelijk hoe mooi dit verhaal geschreven is en ook waar de de reis overal naar toe gaat.
  Er gebeurd zoveel in dit verhaal en ook zit daar zit de onderliggende boodschap in verweven. Prachtig!
  Of ik een verhaal bij Jolanda kan aanraden?....... wat denk je zelf!!!
  #56
  Christel Melssen (vrijdag, 01 april 2022 13:44)

  Ik heb een levensboonverhaal aangevraagd bij Jolanda omdat het warm en goed aanvoelde. Hierin werd ik bevestigd in het telefoongesprek welke ik had met Jolanda voordat ze aan min verhaal begon te schrijven. Het telefoongesprek van zeker 1 uur komt heel warm over en het uur was zo voorbij. Ik moet zeggen dat ikzelf heel gevoelig ben dat kon ik al merken nadien ik het verhaal per mail had aangevraagd, nadien begon bij mij allerlei processen op gang te komen. War een prachtig en warm verhaal waarin ik mij zeker herken en waarin ik mijn tranen let stromen ( wat ik zelden doe ). De sferen en de ontmoetingen die ik heb mogen lezen, via jouw verhaal, is een groot geschenk aan mijzelf. Jolanda heel erg bedankt hiervoor en mag je nog vele mensen hiermee helpen. Zeker ook een warme groet aan de bovenwereld en hun gidsen die dit mogelijk maken.

  #55
  Hermien (vrijdag, 01 april 2022 12:18)

  Ik kwam de eerste keer levensboom verhalen tegen op een spirituele site. Las dit mooie verhaal vol bewondering, maar merkte dat je hiervan ook kan leren. Ik zocht haar site op facebook en las meerdere verhalen van Jolanda. Ze verwees soms ook naar haar eigen website, nieuwsgierig geworden hierdoor, zag ik dat ze veel meer schreef. Ook vertelt ze over de manier waarop ze alles binnenkrijgt deed mij veel. Zag dat je ook je eigen " verhaal" kan aanvragen.
  Ik meteen in de pen en schreef haar een lange mail over mijn herinneringen van een vorig leven als indiaanse. Leuke was, dat ze blijkbaar heel vlug de drang kreeg on te schrijven. Kreeg een mail van dit verhaal, maar ook het op prachtig mooi papier. Grappige is, elke keer als ik dit " verhaal” lees, leer ik er weer wat anders van. Dit is nu denk ik twee jaar geleden.
  Omdat ik zelf ook iets heb met het spirituele, mijn tweelingziel heb gevonden, maar ook andere vragen had, heb ik haar weer een mail geschreven. Heel vlug kreeg ik mail terug, van zullen we nu eens bellen met elkander?
  Wat een lieve vrouw, kan bijna de woorden niet vinden voor haar. Je voelt in haar woorden de echte belangstelling en liefde. Ook haar vragen en leuke soms herkenning van bepaalde dingen, was erg leuk mee te maken.
  Mijn " het verhaal van Hermien" wauw ik was er helemaal stil van. Zoveel herkenning en ook veel antwoorden die ik eigenlijk wel wist, maar heel diep verborgen zaten in mij. Ook mijn lieve tweelingziel Diana, wij hebben veel meer levens met elkander gehad dan wij dachten. Maar we snappen nu ons levensdoel van dit leven. Ja wij komen weer bij elkaar boven in het Universum, zij op haar adelaar, ik op mijn witte draak, samen met mijn hondje Kai. Wanneer? Gevoel we gaan ooit samen tegelijk. Maar eerst nog genieten van dit leven en ik nog 1 ding leren en loslaten.
  Jolanda heel heel veel dank, dat je mij en ook Diana dit allerlaatste stukje hebt mogen inzien, wij snappen het.
  Hoop dat anderen ook van dit prachtige geschreven verhaal mogen leren. Ik gaf toestemming dit te mogen delen.

  Liefs Hermien

 • #11

  Reacties (donderdag, 14 juli 2022 18:50)  #54
  Gerben Speksnijder (zaterdag, 05 maart 2022 09:40)

  Hoi lieve Jolanda,
  Ik wil je bedanken voor het mooie verhaal dat je voor mij hebt doorgekregen.
  Er zitten veel herkenning `s punten in die ik al eerder ben tegen gekomen zoals mijn opa die mij de boodschap heeft gegeven om mensen te gaan helpen.
  Ik was ontroerd en blij om het verhaal te lezen en het heeft mij weer nieuwe inzichten gegeven.
  Het is een bevestiging dat ik op het juiste pad zit en dat ik alles mag loslaten wat me nog in de weg zit om mijn zielen doel te bereiken.
  Een dank voor jou en onze lieve Licht Vrienden.

  Lieve licht groet.
  Gerben Speksnijder
  #53
  Simone (maandag, 31 januari 2022 14:03)

  Ik ben zo ontroerd Jolanda en zo ontzettend dankbaar voor dit mooie verhaal.
  Je neemt me echt mee naar de wereld van de feeën en de elfjes en mijn pad is zo schoon.
  Ik wist niet goed wat ik er van mocht verwachten, maar je neemt mij echt mee naar een totaal andere wereld met zoveel liefde en troost. Eindelijk voel ik dat ik niet alleen ben in deze wereld en dat er altijd een Engel met mij mee wandelt en dat ik haar kan vragen als ik het leven niet meer begrijp. Dank je wel lieve Jolanda voor dit schitterde verhaal.

  Een warme groet,
  Simone van den Urk
  #52
  Esther N (woensdag, 26 januari 2022 12:18)

  Ik ben vanochtend thuisgekomen en ben meteen naar mijn brievenbus gerend.
  Ik ben letterlijk aan het bijkomen van jouw prachtige verhaal, de energieën vloeiden door mijn lichaam tijdens het lezen....
  Ik voelde ook een soort onrust omhoog komen betreft " innerlijk kind " omdat ik geen idee heb hoe ik echt bij haar kom.
  Het was dus een goed signaal om mij daar wat meer over te buigen...
  In contact komen met mijn innerlijk kind �
  Geen woord dekt de lading van het onbeschrijfelijk warme, liefdevolle, pakkende, magische, ontroerende en liefdevolle gevoel wat ik krijg bij het lezen van mijn levensboomverhaal.
  Het is een houvast maar tegelijkertijd ook een blik vooruit de toekomst in, wetende dat alles goed komt en dat ik aandacht aan mezelf mag blijven schenken in liefde en harmonie.
  Duizendmaal dank lieve Jolanda, ik kan weer vooruit.
  Ik heb weer punten waar ik mee aan de slag mag dankzij jouw mooie verhaal.
  Ik weet absoluut zeker dat er een vervolg komt, dat weet ik zeker.
  Wellicht kunnen we over een tijd inderdaad zeggen: " ja dit is een boek " een biografie vanuit een andere dimensie bekeken �
  Klinkt al als een mooie titel hé hihi ! Ik weet in ieder geval waar ik moet zijn.

  Nogmaals bedankt lieve Jolanda, echt je bent uitzonderlijk en bijzonder met een prachtige gave om mensen op weg te helpen tijdens hun leven hier op planeet aarde.

  Veel liefs en we houden contact !
  Warme groet Esther
  #51
  Jacqueline de Brouwer (vrijdag, 21 januari 2022 20:01)

  Sprakeloos, wat een prachtig verhaal. Ik blijf het lezen.
  Ik deel hem in delen en mediteer er stukje voor stukje op.
  Net zolang tot het helemaal in mijn systeem zit.
  Wat een prachtige gave om zo'n mooi verhaal te schrijven.
  Ik ben je er innig dankbaar voor.
  Het is echt heel mooi om zo aan mijn innerlijk kind proces te werken.
  Echt super bedankt. Zal het velen aanraden.����

 • #10

  Reacties (donderdag, 14 juli 2022 18:48)

  Jolanda van den Heuvel (vrijdag, 21 januari 2022 08:54)

  Lieve Jolanda

  Wat een mooi en intens bijzonder verhaal.
  Ik heb het pas 1 x gelezen maar hij kwam even binnen. Dat ik het effe moest laten bezinnen. Zo mooi zo intens en zo...... het lijkt wel of ik iets herken zo fijn voelt het.

  Ik ga nog na genieten.
  Af gelopen nacht ben ik wel op reis geweest het precieze weet ik nie.
  Maar echt zo blij met jou verhaal het mooiste verjaardags kado wat ik mezelf heb kunnen geven�

  Dank je wel dat je mijn weg mocht door kruisen. Ben daar de engelen heel dankbaar voor�

  Veel liefs Jolanda
  #49
  Sjanie Fakkel (woensdag, 12 januari 2022 09:01)

  Lieve Jolanda,
  Ik heb je verhaal ontvangen.
  Wat een mooi verhaal, alleen maar huilen.
  Zo’n soort verhaal was mijn eerste verhaal in 1999.
  Meisje werd ook meegenomen ook naar school en fontein met kleuren. Herken heel veel! Hoe bijzonder is dit.
  Ik weet nu wat ik ga doen (schrijven)
  Ik vond het gesprek met jou heel fijn. Ik dacht dat mijn vader me vergeten was hij kwam nooit door. Nog even dit, ik ben zo overdonderd door het verhaal.
  Ik heb deze engel ooit gezien zijn ogen waren blauw en zo liefdevol.
  Op mijn geboorte kaartje had mijn vader Sjaantje doorgegeven dit was nooit de bedoeling geweest.
  Nu noemt hij me zo.
  Wat je schrijft is echt. Dankjewel �

  Groetjes Sjanie
  #48
  Liesbeth van Duursma (zaterdag, 11 december 2021 22:39)

  Afgelopen week heb ik met Jolanda een afspraak gemaakt en de volgende dag was het zover.
  Ik had mijzelf dit cadeau gedaan en had daar voor gespaard.
  Nu was het eigenlijk zo ver en ik vond het erg spannend �
  Jolanda is zo,n lieve en bijzonder mens en we hadden gelijk een klik.
  Een uur lang hebben we gesproken over van alles en nog wat en het was super gezellig �
  Vier dagen later lag een groot wit envelop in de brievenbus en met bevende handen heb ik het open gemaakt, ben gaan zitten en ben heel rustig gaan lezen.
  Het was een reisverhaal en onderweg kwam ik mijn innerlijk kind tegen.
  Ze sprak tegen mij en hield mijn hand vast als ik bang werd.
  Ze gaf mij inzichten, liefde, maar ook rust. De plek waar ik heen ging was zo liefdevol!!
  Elke keer als ik het verhaal lees, verbind ik me met deze sfeer van liefde ❤
  Ik ben zo dankbaar voor dit verhaal en zo blij dat ik dit mijzelf cadeau gegeven heb.
  Ik heb het verdiend ��

  Dank je wel Jolanda dat ik jou heb mogen leren kennen, je bent één van de weinige mensen die oprecht maar vooral eerijk is���

  #47
  Angela Hallatu (woensdag, 08 december 2021 09:52)

  Hoi Jolanda,

  Wat een prachtig verhaal. In mijn meditaties zie ik ook een 8 jarig meisje met een raaf en een leeuw als haar spirituele begeleiders. Dat meisje ben ik. Ik zie en voel dat haar nieuwe reis is begonnen alleen weet ik niet hoe of wat. En jij vervolgt haar reis in het verhaal. Het stuk van Moeder Natuur raakt me enorm. Omdat ik voel dat ik met haar resoneer. Ik voel haar pijn en verdriet. Maar ook de oerknal wanneer nieuw leven wordt gegeven via de vrouw. En tijdens meditaties het kosmische voelen en zien wanneer bevruchting plaatsvindt.
  En nu als ik kijk naar de gekapte kerstbomen dan voel ik dat ze niet liefdevol gekapt zijn. Of de edelstenen in een groothandel. Alles voor de winst en dat raakt me, dat je plukt en trekt van de natuur zonder je dankbaarheid voor te uitten.
  En het mooie is dat ik volgend jaar een training ga volgen om meer één te zijn met de natuur daar is jouw verhaal een bevestiging op.

  Dankjewel voor je verhaal, voor de inzichten en ingevingen via de gidsen, engelen en andere lichtwezens.

  Liefs van Angela
  #46
  Esther (zaterdag, 23 oktober 2021 17:02)

  Lieve Jolanda, ik heb aan één stuk door gehuild ! In positieve zin natuurlijk � wat een ongelofelijke prachtig verhaal, zo bijzonder en herkenbaar ! Ik voelde ergens zoveel herkenning maar ook het proces wat ik nu doorloop ��
  Ik heb er eigenlijk geen woorden voor, ik voel ontzettend veel mooie gevoelens en ik wil het verhaal blijven lezen �
  Duizend maal dank voor dit prachtige verhaal het heeft mij ontzettend kracht gegeven en vertrouwen in mijn proces, vertrouwen in het universum en vertrouwen op mezelf ❤

  Heel veel liefs,
  Esther

 • #9

  Reacties (donderdag, 14 juli 2022 18:47)

  Lisa van boven (woensdag, 20 oktober 2021 15:42)

  Werkelijk zo mooi jolanda � ik heb zo gehuild en het verhaal zit zo vol liefde. Ik voel me echt gedragen.
  Dank je wel lieve jolanda � ik ga het verhaal nog vaak lezen �

  #44
  Gerardus van Vliet (zondag, 03 oktober 2021 19:40)

  Lieve Jolanda wat heb ik toch een mooie verhaal van je ontvangen.
  Ben er helemaal stil van en ik zal het vaak even oppakken om het terug te lezen.
  Hoe je mijn vrouw beschrijft in het verhaal, ik zo mooi, zo dankbaar!!
  Ik ga mijn dochter een verhaal cadeau doen met kerst, ik neem nog contact met je op.
  Nogmaals dank je wel.

  Groeten Gerardus

  #43
  Juliette Mol (maandag, 20 september 2021 08:29)

  Lieve Jolanda

  Diepgeraakt ben ik door jouw prachtige, liefdevolle verhaal.
  Het raakt mij in mijn diepste kern.
  Lezend lopen de tranen over mijn wangen, terwijl ik tegelijkertijd een brede glimlach op mij gezicht heb.
  Door het lezen en herlezen van het verhaal, voel ik mij veranderen.
  De liefde die dit verhaal mij laat voelen is helend voor mij.
  Zo mooi en zo fijn.

  Heel, echt heel erg bedankt!
  Heel veel liefs,

  Juliette

  #42
  Marieke (zaterdag, 18 september 2021 11:35)

  Lieve Jolanda,

  Diep geëmotioneerd door het prachtige verhaal.
  Je woorden, de details van de plekken in de natuur, de dieren , de meesters, de witte draak en mijn gouden engel.... HET BESTAAT ECHT!!!
  De natuur en hoe de bewegingen beschrijft, is of ik gelijk in mijn verhaal zit.Dat werkt voor mij heel helend, vooral die herkenning.
  Jou gave is zo verfijnt, ik ben je heel dankbaar.

  Liefs Marieke

  #41
  Mariella claessens (maandag, 05 juli 2021 10:11)

  lieve Jolanda even een berichtje mijn verhaal is mooi,en ontroerend als ik het moeilijk heb lees ik mijn verhaal en dat geeft me weer moed om verder te gaan bedankt voor het mooie verhaal xxxx

 • #8

  Reacties (donderdag, 14 juli 2022 18:46)

  Miep Hoeijmakers (donderdag, 24 juni 2021 20:18)

  Lieve Jolanda ,

  Hartelijk dank voor dit mooi en zeer bijzonder levensboom verhaal .
  Het voelde ook alsof ik er “even” weer mocht zijn en in mijn beleving mocht ik het ook “zien” en heel veel liefde was voelbaar ..wat me diep raakte
  Alleen wens ik mezelf toe dat deze “ontmoeting” ook hier op aarde mag en we elkaar zullen weer zien �

  Wens je alle liefde ,licht en dat je vele mensen mag verblijden met jou mooie levensboomverhalen

  Liefs Miep
  #39
  Jacinta (donderdag, 24 juni 2021 15:47)

  Hi Jolanda,

  Heel bijzonder. Dank je wel!

  en vooral de kleuren, die kloppen precies: weet je wat mijn mantra is als ik het even kwijt ben? geel, groen, blauw, ik hou van jou.

  Die kleuren heb ik al een keer eerder doorgekregen.

  Nogmaals dank, ik voel me gedragen

  gr Jacinta

  #38
  Wino Debets (donderdag, 17 juni 2021 11:59)

  Hoi jolanda. Heb het verhaal gekregen.
  Bij de eerste zin schoten de tranen in de ogen. Mijn begeleider was er weer bij.
  De engel waar ik altijd in gelooft heb, strijder tegen het kwaad.
  Het verhaal was schitterend, zal het beslist nog een paar keer lezen.
  Iedere keer merk ik dat jou verhalen gevisualiseerd worden, het verhaal speelt als een film in mijn hoofd, fantastisch...... De eerste indruk was enorm.
  Er zitten behoorlijk wat boodschappen erin, die vanuit het universum heel duidelijk waren.
  Dank je wel lieve jolanda. Enorm veel emoties komen nu los.
  Het is een vreugde om jou te kennen.
  Dank je wel

  #37
  Michelle Bakkenes (woensdag, 17 maart 2021 08:11)

  Jeetje, de tranen begonnen te komen op het moment dat ik mijn innerlijk kind zag zitten met verdriet in een hoekje. Ik begon echt hard te huilen bij het woordje violet. (Das was mijn Oma haar lievelingskleur)

  Het verhaal klopt, en het raakt mij, ik weet dat ik het kan misschien had ik deze brief nodig om de laatste stukjes op te lossen.

  #36
  Anika (maandag, 08 maart 2021 12:57)

  Dank je wel Jolanda voor jouw schitterend verhaal wat je voor mij hebt geschreven.
  Ik was heel erg nieuwsgierig en kon haast niet wachten tot het zover was.
  Vanmorgen zat het verhaal in mijn mailbox en ik ben er even goed voor gaan zitten.
  Ik had mezelf geen verwachtingen gegeven, omdat verwachtingen meestal teleurstellend zijn.
  Dus met een open blik ben ik het verhaal gaan lezen.
  Met tranen in mijn ogen heb ik de woorden tot mij genomen, en de reis die mijn innerlijk kind ging was magisch!! Ik heb zoveel liefde gevoeld in jouw verhaal en het voelde alsof ik weer kind was. Alsof ik samen met haar deze reis onderging.
  Het voelde als thuiskomen van een lange moeizame reis.
  Dat mijn moeder langs kwam was voor mij een enorme verassing, ik wist niet dat dit ook kun en ben zo dankbaar voor haar lieve woorden die ze in het verhaal tegen mij sprak.
  Jolanda, ik ben je zo dankbaar en zo blij met dit mooie verhaal, en ik weet zeer zeker dat ik dit verhaal vele malen ga terug lezen.
  Voor de mensen die mijn woorden lezen en nog wat terughoudend zijn, ik kan het je zeer zeker aanraden. Ik vond het in ieder geval een hele ervaring en een prachtige en mooie reis. Lieve Jolanda Heel hartelijk bedankt! ❤❤❤

 • #7

  Reacties (donderdag, 14 juli 2022 18:46)

  Fernanda (vrijdag, 12 februari 2021 11:57)

  Lieve Jolanda,

  Wat een mooi kado heb ik mezelf gegeven.
  Gisteren lag het in mijn brievenbus.
  Na het lezen was ik zo ontroerd. Wat een mooi verhaal. Een wereld waar ik blij van word, zo vredig met elfjes en feeën.
  Een veld met klaprozen die erin voorkomt.
  Twee jaar geleden tijdens mijn vakantie kwam ik erachter dat ik heel blij wordt van klaprozen.
  Ik zal de verschillende betekenissen en symbolen nog opzoeken op je website.
  De kikker heb ik wel al opgezocht.
  Nooit geweten dat kikkers staan voor transformatie. Daar zit ik momenteel inderdaad in. Ik er aar zo veel rust vergeleken met een jaar geleden.

  Ook mooi dat er in het verhaal staat dat de elfjes en kabouters willen dat ik weer ga spelen als een kind.
  Afgelopen zondag in de sneeuw kwam de kleine Fernanda boven die niet nadacht over wat anderen zouden vinden maar echt aan het genieten was. Voor de eerste keer op een slee.

  Dank je wel voor het prachtige verhaal.
  Deze zal ik vaak lezen en visualiseren dat ik in zo’n sprookjesbos loop.

  Liefs
  Fernanda ❤️
  #34
  Andries uit Harlingen (donderdag, 11 februari 2021 15:01)

  Ik sta versteld, wat een bijzonder verhaal heb je geschreven over mij en mijn overleden vrouw. Ik heb het verhaal met tranen in mijn ogen gelezen.
  Dank je wel Jolanda, jij bent echt een Engel.
  Ik blijf je volgen en je aanbevelen bij mijn vrienden.
  Ga zo door, jij maakt mensen weer blij!

  Lieve groet terug. Andries❤

  #33
  Ymie Hiemstra (donderdag, 04 februari 2021 18:33)

  Lieve Jolanda, wat mooi en dat kleine meisje tranen�en dat zwarte gat daar ga ik doorheen. Dat is mijn angst! Ik heb het opgezogen! Lees het straks weer en ga de betekenis op zoeken, zijn er heel veel�wat ben ik hier blij mee. Tige Tank!
  Lieve groet van Ymie

  #32
  Joke van Lieshout (donderdag, 28 januari 2021 17:04)

  Wow, wat een prachtig verhaal.
  Zo ontroerend ook om mijn man te ontmoeten.
  Voelde dat er ook nog wat heling mocht plaats vinden.
  Ga het de komende tijd nog een paar keer beleven!!!!

  Super, dank je wel!!

  veel liefs, Joke

  #31
  Sylvia van de Laan (maandag, 25 januari 2021 18:28)

  Hallo Jolanda,

  Ik heb afgelopen weekend mijn innerlijk kind verhaal in alle rust nogmaals gelezen.
  Prachtig om te lezen en herken mezelf ook wel in het verhaal.
  De paden die ik bewandel en die mij soms zoveel verdriet brengen.
  Het is zo mooi geschreven dat ik echt mee werd genomen in het verhaal.
  Ik op jouw website de betekenissen erbij heb opgezocht.
  Dat maakt het verhaal nog duidelijker voor mij.
  Het geeft mij handvaten/ inzichten om hiermee door te gaan.
  Bedankt Lieve Jolanda voor het fijne gesprek wat we hebben gehad.
  Dat was al heel erg waardevol om mijn verhaal met jou te kunnen delen.
  Ik wens dat veel mensen zichzelf een innerlijk kind verhaal gunnen.

  Lieve groet Sylvia

 • #6

  Reacties (donderdag, 14 juli 2022 18:45)

  Marjon (vrijdag, 15 januari 2021 09:42)

  Hoi Jolanda,

  Wat een mooi verhaal heb je er van gemaakt. Prachtig. Heb hem nu 2x gelezen. En ach die lieve Henk de Haan ❤.
  Vol symboliek ook. Ik denk dat ik hem nog heel wat keren moet lezen om alles te begrijpen. Nu snap ik ook dat je verwijst naar de symbolen op je pagina.
  Ik ga het rustig op mij in laten werken.
  Vond het een leuke en mooie ervaring.
  Prachtig werk heb je. Bedankt hiervoor.

  Heel veel liefs,
  Marjon

  #29
  Ciska Postma (maandag, 11 januari 2021 16:41)

  Vorige week heeft Jolanda mij meegenomen op reis.
  Eindelijk voelde ik het kind in mij. En als kind heb ik de reis beleefd. Wat bijzonder dat de keuzes die ik heb gemaakt en de plekken waar ik ben geweest, overeenkomen met de werkelijkheid. Ik mocht de schoonheid van de natuur levendig intensief ervaren. De warmte van de Engelen was ook goed waarneembaar. Ik draaide, op het water mee, tijdens mijn healing. Zeer onder de indruk, vooral aan het eind.....toen mijn overleden man, Berend, mij zich weer 'zijn meisie' noemde en waar mijn overleden zus mij een handkus toewerpt. Ik voel al 8 jaar de nabijheid van Berend en weet nu dat hij er altijd voor mij zal zijn.
  Dank je wel Jolanda, voor deze fantastische ervaring en voor je eerlijke levensboom verhaal. Hier zit een gelukkig mens die nog vaak zal nagenieten van deze reis...

  #28
  Ann(zondag, 06 december 2020 19:21) (vrijdag, 08 januari 2021 13:16)

  Lieve Jolanda, ik was echt wel heel erg nieuwsgierig en voelde me wel wat opgewonden toen je verhaal al in mijn mailbox zat. Ik heb het eerst afgedrukt vooraleer het te lezen. Heb dan een stil moment in de tijd gevonden om je verhaal en mijn verhaal te lezen. En wauw... Heel mooi hoe je mijn verhaal vorm hebt gegeven. Heel mooi is dat hoe je dat doet. Ik ben je oprecht dankbaar en sommige elementen in het verhaal voelen als puzzelstukjes die ik nu eindelijk kan plaatsen. En ook heel grappig dat 1 van de dromen die ik on langs had terwijl jij aan het schrijven was ook een thema zijn in het verhaal, nl hoe dat liep met dat pad. Prachtig hoe je dat verwoordt! Heel erg bedankt, Jolanda, voor je inlevingsvermogen ook.
  Ik ga zeker nog een aantal keren terug naar de stilte om samen te zijn met het verhaal. Ik kijk er al naar uit ! <3<3<3
  #27
  Marty de la Ruelle(dinsdag, 24 november 2020) (vrijdag, 08 januari 2021 13:14)

  Na ons gesprek van vanmorgen werd ik "aangespoord" om enkele verhalen te lezen op deze site. Beide verhalen raakten me. Ik ben nu nog nieuwsgieriger wat mijn eigen levensboom verhaal wordt.

  #26
  hettie te riele(woensdag, 28 oktober 2015 09:12) (vrijdag, 08 januari 2021 11:25)

  Dank je jolanda voor jouw inspirerende verhalen en gedichten. .!!!

 • #5

  Reacties (donderdag, 14 juli 2022 18:44)

  Ada (vrijdag, 08 januari 2021 09:00)

  Lieve Jolanda,
  Wat een prachtig, ontroerend, mooi en herkennend verhaal heb je geschreven. Heel veel dank ook voor je healing ook daar veel liefde en herkenning, het kwam echt binnen. Ik ben op mijn bed gaan liggen en voelde het water, bij de Akasha-kronieken begon ik helemaal te schokken, voelde de liefde, zag de engelen en zweefde on de smaragden tunnel. Het was een prachtige reis die me veel heeft gebracht. Heel veel dank.
  Een lieve groet van Ada.

  #24
  Marty de la Ruelle (donderdag, 17 december 2020 18:24)

  Hallo Jolanda,

  Dank je wel voor de mooie verhalen.
  Mijn zussen en ik zijn er erg blij mee.
  Ik heb er al 1 mogen lezen.
  Het andere zal ongetwijfeld volgen. Ik weet dat je ze beide hebt geraakt.
  Dank jullie wel voor het mooie werk wat jullie doen.

  Vriendelijke groet,
  Marty de la Ruelle

  #23
  Joke (zondag, 06 december 2020 15:26)

  Gisteren je verhaal ontvangen.
  Ik ben er een beetje van ondersteboven.
  Je neemt mij mee naar een wereld waar ik wel eens van heb gehoord maar nog nooit echt ben geweest. Het was een heerlijke reis en eigenlijk moet ik zeggen dat ik meer wilde ook al was je verhaal al zo'n 7 A4tjes. Ik wilde niet meer weg, ik wilde daar blijven!
  Ik voel de liefde tussen en onder de woorden, ja ze houden ook van mij!
  Dank je wel voor je gesprek en het mooie verhaal wat ik van je heb mogen ontvangen.
  Ik draag het in mijn hart.
  Zeer dankbaar.

  Oja en zeer zeker een aanrader!

  #22
  Marty de la Ruelle (zondag, 29 november 2020 13:02)

  Onverwacht snel mijn innerlijk kind verhaal gekregen. Ik heb het nu al verschillende keren gelezen en elke keer wordt ik geraakt. Ik blijf het een prachtig verhaal vinden.

  #21
  Dagmar (zondag, 22 november 2020 13:51)

  Na een liefdevol gesprek met jou heb ik al na een paar dagen het verhaal mogen ontvangen. Wat ontzettend mooi en niet onder woorden te brengen, zo blij als ik ben. Ik voel en weet zeker dat dankzij het verhaal de deur nu open staat naar een nieuw leven voor mij. Dankjewel lieve Jolanda, je bent een schat!!

 • #4

  Reacties (donderdag, 14 juli 2022 18:43)

  Erwina van Hal (dinsdag, 17 november 2020 15:19)

  Lieve engel want dat is wie je bent jolanda.
  Ons eerste gesprek was magisch..een gedeelte van ons verleden was precies hetzelfde "we hebben een lijntje" zal ik maar zeggen.
  Mijn innerlijk kind verhaal is magisch en ik voelde elke woord de hoge trilling en het klopte..
  Aantal dagen later kwam er een transformatie.
  Ik huilde uren maar het voelde als verdriet en liefde tegelijk.
  Ineens was ik toeschouwer...alsof ik alles zag en voelde. Een muur,plant foto enz..alles was/is één.
  Kreeg contact met mijn overleden ex waar ik geen afscheid van mocht nemen.
  Hij nam me mee hoe h e t is om " naar huis te gaan"
  Alles zag ik! Hoe hij uit zn lichaam ging en wat er daarna gebeurde.
  Hij liet me zien hoe magisch het leven is.
  Echte liefde voelt.
  Spelen als een kind, teveel om te vertellen.
  Onze liefde is er nog steeds..ik heb echt afs heid kunnen nemen in liefde. Wat een cadeau.
  Mijn hele film zag ik ook voorbij komen een stukje toekomst. Ik zweefde..in een woord magisch!
  Dankjewel lieve jolanda en je helpers voor deze prachtige healing.
  Liefs Erwina

  #19
  Jopie Sterrenburg (woensdag, 07 oktober 2020 16:39)

  Lieve Jolanda.
  Ons eerste telefoon gesprek was al zo fijn, veel wat ik zei begreep je meteen.
  Mijn Innerlijk kind verhaal was zo bijzonder mooi, heb zo gehuild, en de rillingen over mijn lijf, zeker die jongen op het bankje voelde als mijn zoon Erik die in de hemel is.
  Een bijzonder verhaal, echt een aanrader voor iedereen die hier wat voor voelt.
  Ik wil je heel vr bedanken voor dit verhaal, en zal het veel gaan lezen.
  Liefs Jopie. ❤�

  #18
  Lena Tahapary (maandag, 05 augustus 2019 19:54) (dinsdag, 28 juli 2020 13:23)

  Lieve Jolanda,
  Dankjewel voor ons bijzondere gesprek en het mooie ontroerende verhaal dat je voor mij hebt geschreven. Het heeft me geraakt in mijn hart en ziel❤️
  #17
  John (zondag, 29 september 2019 11:44) (dinsdag, 28 juli 2020 13:21)

  Hallo Jolanda. Ik heb gisteren mijn levensboomverhaal ontvangen en meteen 2x gelezen en iedere keer lees je er weer iets anders in. Echt fantastisch, op verschillende manieren. Dank je hartelijk. Het heeft mijn ogen al op zaken geopend. Geweldig! Een echte aanrader!

  #16
  André (maandag, 27 april 2020 19:25) (dinsdag, 28 juli 2020 13:18)

  Beste Jolanda
  Jolanda is een zachtaardige en gevoelige vrouw met het hart op de goede plek.
  De liefelijkheid stroomt door haar verhalen heen. Al worden er diepe levenslessen aangehaald en de lezer uitgenodigd om deze lessen aan te gaan, is er altijd de zachtheid de tederheid die tot in elke cel te voelen is.
  Het is werkelijk thuiskomen. Iedereen ervaart wel eens het gevoel van heimwee. Heimwee naar huis, al weten we niet meer waar dat is. De uitnodigingen in Jolanda haar verhalen door de natuur, de natuurwezens en zelfs door de Engelen zijn dan ook wonderbaarlijk. Al vele hebben door zoals ik Jolanda noem een schrijfmedium een prachtig levensboom verhaal mogen ontvangen. Zo ook ikzelf, al meerdere keren heb ik het teruggelezen en elke keer lees ik weer iets nieuws. Jolanda haar schrijfstijl zorgt ervoor dat het kind die we allemaal in ons hebben aangemoedigd wordt en juist hierdoor ontvang je door het verhaal troost en liefde. Ik kan niet wachten dat haar boek uitkomt. Eén ding is zeker, het kan niet anders dat het een pareltje wordt die vele tot diepe ontroering zal brengen. Ga alsjeblieft door met jouw gave Jolanda, zeker in deze tijd is het van toegevoegde waarde!

  André

 • #3

  Reacties (donderdag, 14 juli 2022 18:41)

  Karolien Bremmers (maandag, 27 april 2020 21:41) (dinsdag, 28 juli 2020 13:17)

  Hallo Jolanda, toen ik je aan de telefoon had voelde het direct al goed. We hadden sommige dingen gemeen. Het gesprek liep lekker en ontspannen. Het was net of ik je al jaren kende. Na ons telefoongesprek kreeg ik een paar dagen erna mijn levensboom verhaal. Heb het met tranen in mijn ogen gelezen zoveel raakvlakken. Er zullen zeker lessen in zitten, maar die heb ik nog niet kunnen ontdekken, moet het toch eens paar keer doorlezen. Jolanda mag ik je bedanken voor je openheid en oprechtheid en je mooie verhaal en prettig telefoon gesprek. Het is een echte aanrader om ook eens een eigen levensboom verhaal aan te vragen bij Jolanda.

  #14
  Lieve (woensdag, 06 mei 2020)

  Hello Jolanda,

  Ik heb het verhaal gelezen....wat mooooii!!
  Terwijl ik dit aan het lezen was ,had ik ogen tekort in deze mooie, kleurrijke, fantasierijke met bloemen overladen wereld!!!
  Wat fijn om mijn lieve papa daar tegen te komen en te merken dat het hem goed gaat.Hij verdient deze mooie omgeving.
  Een welgemeende dankjewel voor je mooie verhaal!❤

  Veel liefs, Lieve

  #13
  Monique (dinsdag, 24 maart 2020 10:03)

  Lieve Jolanda,
  Ik had het jou al verteld maar zal het hier nog even posten.
  Dank voor mijn levensboom verhaal. Een verhaal die ik een aantal keren goed gelezen heb om het goed tot mij door te laten dringen.
  Er staan zoveel boodschappen en bevestigingen in en nogsteeds ontdek dingen.
  Zo mooi.
  Je hebt mijn verhaal mogen delen omdat ik het fijn vind als het iemand anders ook kan helpen. De kracht en het vertrouwen te geven.
  Je bent een mooi mens.
  Lieve groet �❤

  #12
  Iris (zondag, 15 maart 2020 10:42)

  Wat een fijn gesprek heb ik gehad met Jolanda. Ze kan erg goed luisteren. Vond het van te voren best een beetje eng, maar ik had me weer zorgen voor niets gemaakt. Het verhaal kreeg ik al binnen een week terug gestuurd en mijn hart bontste in mijn keel van spanning. Het was een heel ander verhaal dan waar wij het over hebben gehad.Het leek wel of dit verhaal achter mijn eigen leven afspeelde. Ik weet niet zo goed hoe ik dat moet verwoorden. Het was en is mij!
  Ik kan iedereen een levensboomverhaal zoals Jolande ze noemt aanbevelen. Een verhaal waar je denk ik jaren lang je lessen uit kunt halen.
  #11
  Roy van Breemen (donderdag, 12 december 2019 15:01)

  Het is leuk om je eigen spirituele wereld, een beeld en verhaal te geven.
  Dank je wel.

 • #2

  Reacties (donderdag, 14 juli 2022 18:39)

  Claudia Slof- de Boer (maandag, 05 augustus 2019 10:23)

  Een verhaal over mijn leven en wat me diep geraakt heeft en met vele boodschappen erin. Telkens als ik het overlees wordt ik ontroerd door alles en doet me beseffen dat ik er mag zijn .

  #9
  Ingrid (maandag, 05 augustus 2019 07:58)

  Zaterdag heb ik een prachtig levensboomverhaal van Jolanda ontvangen.
  Met trillende vingers maakte in de enveloppe open en zag een verhaal van 5 kantjes. Mijn hart klopte sneller en ik kon niet wachten om het verhaal wat ze over mij had geschreven te lezen.
  Ik ben er rustig voor gaat zitten buiten aan de tafel en ben gaan lezen.
  Het verhaal slokte mij helemaal op, ik was het meisje waar over geschreven werd, ik was die zee meermin, ik was die vogel. Het verhaal was één groot feest van herkenning.
  Ik voelde vreugde, ik voelde liefde, ik was niet meer eenzaam en voelde mij niet meer zo alleen op deze wereld.
  Er zijn zielen die echt van mij houden!!!! En dat doe zo goed.
  Het was een prachtig verhaal en ik heb hem keer op keer gelezen en van blijdschap aan de kant gelegd en wegdromend over de inhoud daarvan.
  Jolanda, ik ben zo blij met het verhaal, Ik heb hem in mijn nachtkastje liggen. En wil iedere avond en iedere morgen voor het slapen gaan en als ik wakker ben gaan lezen. zodat ik de energie waar jij mee schrijft mij blijft omringen.

  Voor mensen die nog twijfelen, voor mij was het een groot geschenk!
  Dank je wel Jolanda!
  #8
  Thea (vrijdag, 28 juni 2019 20:18) (woensdag, 31 juli 2019 04:54)

  Ik heb gisteren mijn levensboomverhaal ontvangen van Jolanda, wat een prachtig verhaal.
  Het ontroerde me meteen al, en later kwamen de tranen.
  Wat ongelooflijk mooi Jolanda, dankjewel hiervoor.

  Veel liefs Thea.

  #7
  Els Rademaker (zondag, 14 juli 2019 21:36)

  Ik heb Jolanda gevraagd om n verhaal voor mij te schrijven. Eerst hebben we n gesprek gehad over stukken uit mijn leven. Eerst denk je wat ga ik vertellen en waar moet ik beginnen maar bij Jolanda voel je je gelijk op je gemak en er kwam van alles moeiteloos naar boven. Toen het verhaal er was was ik bijzonder ontroerd erdoor. Het klopte voor mij en er kwam ook iets naar voren wat ik Jolanda niet verteld had. Inmiddels heb ik t verhaal meermaals gelezen en steeds dringt er weer iets meer door. Ik vind dit verhaal n echt cadeau en koester t in mijn hart. N echte aanrader. Dankjewel Jolanda vanuit m’n hart �

  #6
  Paula de Bruijn (vrijdag, 05 juli 2019 14:15)

  Ik heb een schitterende levensboomverhaal mogen ontvangen van Jolanda.
  Eerst een mooi gesprek van een uur met Jolanda. Wat kan zij je laten praten , mijn zenuwen waren heel gauw weg. Ze luisterde en ik voelde mij snel op mijn gemak.
  Het verhaal past precies op mijn gevoel. Heel bijzonder.
  Ik ben reuzeblij en het geeft zeker rust
  Dank je wel Jolanda.
  Warme groet Paula

 • #1

  Reacties (donderdag, 14 juli 2022 18:39)

  Hermien Kaptein (woensdag, 26 juni 2019 12:40) (vrijdag, 28 juni 2019 15:57)

  Gisteren mijn levensboom verhaal mogen lezen.
  Ik wist al dat ik ooit vroeger een indiaanse ben geweest en ook,dat ik nu deze vriendin weer van toen ontmoet heb in dit leven.
  Wat ik nooit echt goed begrepen heb,ik dacht altijd dat mijn gids mijn vader ooit is geweest en in een ander leven mijn partner.
  Het hele verhaal,is voor mij zeer leerzaam. Ja ik zoek mijn rust in mijzelf..maar de manier daarvoor kon ik maar niet vinden.
  Ook ik communiceer met dieren,maar nog alleen op foto's..zo is nog..te moeilijk. Ik ga met dit verhaal aan de slag.
  Grappige is..is geschreven door Jolanda..maar eigenlijk ook door mijn lieve gids..Dank je wel Jolanda..heb nu al veel geleerd

  #4
  Monique van Iwaarde (vrijdag, 28 juni 2019 15:09)

  Vorige week heb ik telefonisch contact gehad met Jolanda, omdat ik graag wilde dat zij een levensboomverhaal voor me zou schrijven.
  Ondanks dat ik dat heel graag wilde, zag ik er best wel tegenop, want ik had geen idee waar ik het over moest gaan hebben.
  Toen het moment daar was en ze me opbelde, liep het gesprek eigenlijk vanzelf. Het was een bijzonder en prettig gesprek.
  Jolanda heeft een hele fijne energie waardoor je je veilig voelt en vanzelf gaat vertellen.
  Gedurende het gesprek geeft zij ook hele waardevolle tips.
  Het uur vloog voorbij. Toen ze nog dezelfde dag liet weten dat het verhaal af was, kon ik niet wachten om het te lezen.
  Gisteren kreeg ik het opgestuurd.
  Wowwww wat een prachtig verhaal heb ik ontvangen.
  Het raakte me tot diep in mijn hart; ik had een brok in mijn keel en de tranen biggelden over mijn wangen.
  De levensles die ik eruit opmaakte, daarmee worstel ik al een tijdje en ik voel dat het me nu net het duwtje heeft gegeven wat ik nodig heb om er eindelijk wat mee te gaan doen.
  Dank je wel lieve Jolanda.

  #3
  Naomi I. (donderdag, 27 juni 2019 12:53)

  Lieve Jolanda,
  Heel veel dank voor het prachtige levensboomverhaal dat ik van je heb mogen ontvangen. Het heeft me zoveel troost gegeven. Een waardevol document!!
  Heel veel liefs

  #2
  Ria (dinsdag, 25 juni 2019 10:41)

  Lieve jolanda,
  Wat een prachtig verhaal heb ik van jou ontvangen!
  Ik ben er heel erg blij mee.
  Heb het nu een aantal keren terug gelezen en iedere keer stromen de tranen over mijn wangen.
  Vond het met erg fijn om met jou te praten en ik zal je zeker nog een keer bellen voor een afspraak.
  Dank je wel jolanda dat je mij zo blij hebt gemaakt.

  Een lieve groet, Ria Zier

  #1
  Lammie Meems (zaterdag, 25 mei 2019 16:55)

  Ik heb vanmiddag mijn levensboomverhaal mogen ontvangen en het is ontroerend, liefdevol en zo treffend. Het heeft mij diep geraakt en zal het zeker nog vele malen herlezen.
  Dank Jolanda
  Ik zou het iedereen aanraden en zeker gunnen om jou eigen levensboomverhaal te mogen ontvangen.

  Liefdevolle groet
  Lammie Meems

Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding

Schrijf Medium Jolanda Rhijnsburger Epen Limburg