~Tweedehands Spirituele Boeken~

 

*De wat dikkere boeken worden opengeslagen verstuurd i.v.m. hogere verzendkosten.

* Besteld u meerdere boeken dan zal het als pakketje verstuurd worden.

* Alle boeken komen uit privé en mag de wereld in om de ander op weg te helpen in zijn of haar zoektocht.

* Sommige boeken zien er uit als nieuw en er zijn ook boeken bij waar een ezeloortje of die gelezen zijn. De prijs heb ik daarop afgesteld.

 *De tweedehands boeken worden niet meer teruggenomen.

Het nieuwe evangelie van Maria Magdalena

Mede door ‘De Da Vinci Code’ heeft de mensheid Maria Magdalena in de afgelopen jaren weer, als gelijkwaardig partner van Jezus, omarmd. Nu is het tijd voor haar Code, voor haar leringen. De leringen die men tweeduizend jaar geleden nog niet begreep. De mens is er klaar voor om ze te ontvangen. In haar nieuwe Evangelie met daarin ‘De Maria Magdalena Code’ ontsluiert zij het waarom van de Schepping in het algemeen en de Schepping van de mens op Aarde in het bijzonder. Wie zijn wij werkelijk? Hoe komen we hier? Hoe hebben we onszelf geschapen? Wat is de meerwaarde van de Schepping? En vanuit welke code en welke beginselen functioneren wij op Aarde? Maria Magdalena geeft de antwoorden door in deze getuigenis ook over haar eigen reis door het Universum te verhalen. Met De Maria Magdalena Code voegt Maria Magdalena, in samenwerking met de auteurs, een geheel nieuw spectrum aan inzichten en begrippen toe aan de spirituele en materiële dimensie van de mens en geeft ons de sleutel tot de verborgen mechanismen achter onze aanwezigheid, ons functioneren en onze zoektocht op Aarde. Door De Maria Magdalena Code activeert men de Code in zichzelf! Met haar nieuwe leer in dit bijzondere boek zet zij zichzelf definitief als Spirituele Meesteres op de wereldkaart

Bedankt voor uw bestelling het boek komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 15,00

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Het ontwaken van je dertien hartkwaliteiten

Maria Magdalena presenteert de sleutel tot het openen van het hart!
Het openen van het hart is geen toevalstreffer, maar kent weldegelijk een gestructureerd pad! In het tweede deel van 'De Maria Magdalena Code', met als titel 'Het ontwaken van je dertien hartskwaliteiten,' beschrijft Maria Magdalena de dertien hartskwaliteiten die door de mens opnieuw geactiveerd dienen te worden om het hart te kunnen openen.
Maria Magdalena geeft aan dat de mensen tijdens het incarneren op Aarde hun harten hebben gesloten. En dat zij door vele levens en hartcycli heen met behulp van de menselijke emoties en verlangens de daarmee samenhangende hartskwaliteiten weer doen ontwaken.
De mensheid heeft Maria Magdalena in de afgelopen jaren als gelijkwaardig partner van Jezus omarmd. Nu is het tijd voor haar Code, voor haar leringen. De leringen die men tweeduizend jaar geleden nog niet begreep.
Met De Maria Magdalena Code II voegt Maria Magdalena, in nauwe samenwerking met het medium Gabriela Gaastra-Levin en haar echtgenoot Reint, een nieuw spectrum van inzichten en begrippen toe aan de spirituele en materiële dimensie van de mens. Ze presenteert ons de verborgen mechanismen achter onze zoektocht op Aarde, in het bijzonder de sleutel tot het openen van ons hart.

Bedankt voor uw bestelling het boek komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 17,00

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Jij bent God

In ‘Jij bent God’ bieden Maria Magdalena, Jezus en Maria hun hedendaagse leringen aan de mensheid aan. Zij leggen via hun doorgevingen aan Gabriela en Reint uit dat ook de mens God is. De mens maakt deel uit van het alom Goddelijke. Alles, ook op Aarde, is in wezen Goddelijk. De tijd is gekomen dat de mens God niet meer buiten zichzelf hoeft te plaatsen, maar in zichzelf herkent. Dat vertaalt zich ook in de relatie met jezelf, met je medemens en met de wereld en wel in het bijzonder in de manier waarop we met onszelf en met elkaar communiceren.
De nieuwe leringen dragen bij aan de collectieve en persoonlijke ontwikkeling van de mens. De verrassende inzichten kunnen de mensen helpen hun eigen spirituele autoriteit te ontdekken en voor de Goddelijkheid van de mens op Aarde te gaan staan.
Dit cruciale keerpunt in het denken van de mens over zichzelf zet de mens in zijn of haar werkelijke kracht, maakt dat de harten van de mensen worden geopend en dat eenheidsbewustzijn op Aarde mag worden ervaren.
Maria Magdalena, Jezus en Maria voorzien een nieuwe wereldorde voor de mensheid waarin onvoorwaardelijke liefde en eenheidsbewustzijn op een natuurlijke en hedendaagse manier kan worden ervaren. De meesters benadrukken in het kader hiervan de bijzondere taak van de mensheid in het scheppings- en evolutieproces van de Aarde en het Universum.

Bedankt voor uw bestelling het boek komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 7,50

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Van dag tot dag

VAN DAG TOT DAG
Een ongewoon gesprek met God is het boek waarin, alleen al in ons land, vele tienduizenden steun, hoop en inspiratie hebben gevonden; wereldwijd zijn het er miljoenen.
Neale Donald Walsch stelde God vragen - over de mens, over goed en kwaad, over werk, over liefde, over de zin van het leven. En God antwoordde.
Van dag tot dag laat u delen in dat gesprek. Voor elke dag van het jaar is een gedachte gekozen uit dit boek. Een gedachte waarover u kunt mediteren en die u kan inspireren. Een gedachte die u God nabij brengt. God is er. En spreekt ook niet u.

 

Kaft lichte beschadigingen 

Bedankt voor u bestelling het boek komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 5,00

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Duizend en één nacht (16 boeken)

De complete vertaling van deze immer populaire klassieker, bestaande uit erotische verhalen, liefdesverhalen, ridderromans, dierenfabels, schelmenverhalen, sprookjes en reisverhalen. Duizend en een nachten lang vertelt Sjahrazaad (Sjeherazade) een verhaal aan de sultan, om te voorkomen dat hij haar zal doden. Bekende verhalen komen voorbij, zoals Sindbad de zeevaarder en Haroen al-Rasjied, maar ook onbekende. De uiterst sfeervolle vertellingen, in prachtige taal, lezen vlot weg en maken de duizend en een nacht voor iedere lezer toegankelijk.

 

In nette staat 

Bedankt voor u bestelling het pakketje komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 39,99

 • 3 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

De kracht van het nu in de praktijk

Met het daverende succes van zijn eerste boek De kracht van het NU is Eckhart Tolle echt doorgebroken als een van de meest toonaangevende spirituele leraren van de laatste tijd. Zijn recept van 'leven in het nu' blijkt bij zeer velen enorm aan te slaan. Tolle slaagt erin ons op eenvoudige en transparante wijze duidelijk te maken hoe we ons kunnen bevrijden uit het keurslijf, gevormd door onze gedachten, ervaringen en dogma's die te maken hebben met ons verleden, en volledig in het Nu kunnen leven. Eigenlijk is het allemaal zo simpel, maar juist daarom blijkt het vaak zo moeilijk te zijn. We moeten alleen de 'knop' zien te vinden waarmee we onszelf kunnen 'omschakelen'. Eckhart Tolle reikt ons de benadering aan waar we die kwantumsprong in ons bewustzijn mee kunnen maken. In De kracht van het NU in de praktijk wordt Tolle's recept nog eens in gecondenseerde en praktische vorm aangeboden. Kernwaarheden voor een leven in vrijheid.

 

 

 

Bedankt voor u bestelling het boek komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 7,77

 • 1 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Meester Van De Dromen

Tijdens de behandeling van een groep vrouwelijke patiënten, die seksueel misbruikt zijn, ontdekt de in Siberië wonende psychiater Olga Kharitidi dat haar traditionele, westerse opleiding en de westerse wetenschap niet toereikend zijn om deze vrouwen te helpen. Wat zij ook probeert, het lukt haar niet om tot haar patiënten door te dringen en samen met hen de blokkades die het misbruik veroorzaakt heeft, te doorbreken.

Olga is teleurgesteld, maar geeft de moed niet op. Op advies van een Siberische sjamaan besluit zij naar Centraal-Azië te reizen. Daar hoopt ze met alternatieve geneeswijzen in contact te komen, die haar nieuw inzicht zullen geven in het verwerken van trauma´s. In de oude stad Samarkand, bij Oezbekistan, leert zij geheel onverwacht een oude man kennen, die psychisch leed verzacht met

behulp van dromen. Olga is diep onder de indruk van deze Meester, die haar stap voor stap inwijdt in een oude, maar tot dan toe nauwelijks bekende geneeswijze. Langzaam ontvouwt zich voor Olga het geheim van de `lucide dromen´ en gaat zij de nieuwe technieken op zichzelf toepassen. Dit leidt soms tot heftige en beangstigende ervaringen...

Meester van de dromen is het boeiende verhaal van een spirituele zoektocht. Een inspiratiebron voor iedere avontuurlijke lezer.

 

Auteur: Kharitidi Olga

 

Nederlands Paperback 9789022985403 12 mei 2001 223 pagina's

Bedankt voor u bestelling het boek komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 7,50

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

HET TIENDE INZICHT

HET TIENDE INZICHT
Miljoenen lezers in de hele wereld hebben door de inspirerende negen inzichten uit DE CELESTIJNSE BELOFTE Kennis gemaakt met een nieuw spiritueel bewustzijn. Iedereen die dit boek leest, vertelt er met bezieling over aan familie en vrienden. Het verhelderende CELESTIJNSE WERKBOEK heeft velen geïnspireerd tot nieuwe richtingen in persoonlijke ontplooiing en ontwikkeling. Na de overrompelende indruk van de eerste negen Inzichten, verrast James Redfield zijn lezers nu met HET TIENDE INZICHT.
Dit nieuwe enerverende en spirituele avontuur begint in een eeuwenoud en ondoordringbaar woud waarin het bladerdak een ware kathedraal vormt en waar fonkelende beekjes samenkomen in majestueuze watervallen. Het is een reis die voert door de poorten van nieuwe dimensies, langs herinneringen en ervaringen uit andere eeuwen, van lang voor onze geboorte, langs het hiernamaals waar de kennis van de menselijke bestemming wordt bewaard en gekoesterd. Het is een reis over spirituele wedergeboorte, over de ontdekking van intuïtie, synchroniciteit en visualisatie.
Wie zich het Tiende Inzicht eigen maakt, zal zich bewust worden van zijn of haar bijzondere missie in dit leven. HET TIENDE INZICHT ontsluiert essentiële persoonlijke vragen: waarom zijn wij hier, wat moeten we doen, waar gaan we heen?
James Redfield heft een unieke, openbarende en bijzonder vreugdevolle visie op de menselijke spiritualiteit. Zijn woorden weerspiegelen onze diepste intuïtie en werpen een prachtige gloed op de wereld die ons omringt en op ons diepste innerlijk. HET TIENDE INZICHT beschrijft een visie die uw leven zou kunnen veranderen, een visie die wellicht de wereld kan veranderen...

Bedankt voor u bestelling het pakketje komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 7,50

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Wonderen bestaan


Wonderen bestaan. Hebt u ooit opmerkelijk geluk aan louter toeval toegeschreven? En dat later betwijfeld? Hebt u ooit in een droom een dringende boodschap gekregen? En er gelukkig naar geluisterd? Hebt u ooit een heldere ingeving genegeerd? Tot uw verdriet? Albert Clayton Gaulden is ervan overtuigd dat de taal van het wonder de moedertaal is van God. Hij maakt niet zozeer gebruik van woorden, maar vooral van tekens, symbolen, wonderen, dromen en toevalligheden. De taal van het wonder leert ons naar God te luisteren en de reactie op onze gebeden te verstaan. Zo ontdekken we of we op de goede weg zitten, en krijgen we begrip als twijfel en zorgen aan onze overtuigingen knagen.

 

 

·         270 pagina's

Bedankt voor u bestelling het boek komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 7,00

 • 2 kg
 • Uitverkocht

Het Inferno van Dante

Dante’s Divina Commedia is al eeuwenlang een meesterwerk in de wereldliteratuur. Het epos dat Dante’s tocht door het hiernamaals beschrijft, is na al die jaren nog actueel en het blijft lezers aanspreken en intrigeren. Wie een wezenlijke stap verder wil gaan dan het lezen van een vertaling krijgt met dit boek de mogelijkheid de originele tekst, in terzinen, te ervaren. Dante Inferno bevat 12 canti uit Inferno, het eerste deel van de Divina Commedia. Literair-cultuur geïnteresseerde lezers krijgen met dit boek de kans om een hoogtepunt uit de klassieke wereldliteratuur te lezen in de oorspronkelijke taal en zich langs die weg ook het Italiaans eigen te maken. Gaandeweg verwerft de lezer inzicht in de grammaticale bijzonderheden van de vreemde taal en bouwt een vocabulaire op. De beginnende lezer in de nieuwe taal kan bovendien zijn eigen versie van de gelezen tekst vergelijken met literaire vertalingen, gemaakt door bekende vertalers. Professor Eikeboom studeerde klassieke letteren en psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is zelf expert op het gebied van vreemde talendidactiek.

 

 

·         350 pagina's

Bedankt voor u bestelling het pakketje komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 19,95

 • 3 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Bhagwan, Krishnamurti, Jung

Swami Deva Amrito (Jan Foudraine): Bhagwan, Krishnamurti, Jung.
Tweede, herziene druk van 'Meester/antimeester en de psychotherapeut'.

Bedankt voor u bestelling het pakketje komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 12,00

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

De wil van God

De Wil van God
Aan hen die Gods Wil liefhebben die in Hem Zijn Heilig Avontuur waarnemen in bun lichaam en in hun ziel.
De Wil van God is de vlekkeloze diamant, Hij is het schijnen van het Goddelijk Denkvermogen, Hij is het geruis van de wind van de Geest, en hij is de kracht en het lachen van werkelijke identiteit.

El Morya

 

Bedankt voor u bestelling het pakketje komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 7,50

 • 1 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Verbeter uzelf!

Gedrag en gewoontes kunnen uw leven danig beïnvloeden- en niet altijd op een positieve manier!

Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom?

-         Ben ik zo snel ontmoedigd?

-         Stel ik alles uit?

-         Laat ik iedereen wachten?

-         Eet ik als ik geen trek heb?

-         Hoop ik stiekem dat dat andere mensen falen?

-         Ben ik altijd alles kwijt?

-         Ben ik zo bijgelovig?

-         Kijk ik in elke spiegel?

 

Herkent u zichzelf in dit gedrag?

In verbeter uzelf analyseert David Lieberman maar liefs 100 soortgelijke ongewenste gewoontes en gedragsproblemen. Bovendien worden voor elk probleem oplossingen gesuggereerd. Door de praktische aanpak kunt u er zeker van zijn dat u in de nabije toekomst bewust kunt bepalen hoe uw leven eruitziet.

 

 

Bedankt voor u bestelling het boek komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 3,00

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

het boek der geheimen Osho/Bhagwan

Dit boek bevat een uitvoerige verklaring van de Vigyana bhairava tantra (techniek om boeven het bewustzijn uit te stijgen), dit is het 4e deel.

Bedankt voor u bestelling het boek komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 9,99

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Massagegids

Massage is een van de oudste vormen van therapie die het lichamelijke en emotionele welzijn herstelt.

Massage werkt heerlijk ontspannend; ideaal dus voor mensen met een druk en jachtig leven.

128 blz.

Bedankt voor u bestelling het boek komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 7,00

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

De Hemelse Computer ( De Bijbelcode ontrafeld)

Vorig jaar verscheen het boek De Bijbelcode, geschreven door de Amerikaanse journalist Michael Drosnin. Als eerste deed hij verslag van een geheime code in de Bijbel, die duizenden jaren verborgen was gebleven. De Israëlische wiskundige dr. Eliyahu Rips kraakte deze code met geavanceerde computerprogrammatuur. Zo ontgrendelde hij het tijdslot en werden wereldschokkende voorspellingen ontbloot, zoals de moord op Yitzhak Rabin. In navolging van deze internationale bestseller nu De hemelse computer.
Hierin wordt de geheime bijbelcode uitvoerig geanalyseerd door dr. Jeffrey Satinover, een geleerde in wetenschap en religie. Hij achterhaalt de fascinerende herkomst van de code en bespreekt de controversiële belangen die hiermee gemoeid zijn. Vanuit zijn brede achtergrond maakt hij ons duidelijk welke gevolgen de code op onze visie op God, geloof en voorbestemming heeft. Uiteraard komen ook de resultaten van de berekeningen aan de orde; verbluffende en soms ook schokkende vooruitzichten, die wederom de vraag doen rijzen: beschikte God over een computer?

 

Boek zal opengeslagen verzonden worden, i.v.m. lagere verzendkosten

Bedankt voor u bestelling het boek komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 8,88

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

De bijbelcode Michael Drosnin

De bijbelcode Michael Drosnin
Drieduizend jaar lang bleef in de Bijbel een code verborgen. er zat een tijdslot op, dat pas kon worden geopend met de komst van de computer. Met behulp van zeer geavanceerde programmatuur ontwikkelde de Israëlische wiskundige dr. Eliyahu Rips een complex model dat de code kon ontcijferen een code die onze toekomst ontvouwt en wel eens onze hele wereld zou kunnen veranderen. De sceptische, niet-godsdienstige journalist Michael Drosnin volgde vijf jaar lang het onderzoek van dr. Rips en interviewde iedere expert in binnen- en buitenland. Bovendien ging hij zelf op zoek naar nieuwe informatie in de verborgen tekst in de Bijbel. Daarbij ontdekte hij voorspellingen en gebeurtenissen die nog moesten plaatsvinden. Het uitbreken van de Golfoorlog, het inslaan van de komeet Shoemaker- Lebvy op Jupiter: Drosnin wist het maanden van tevoren...
Sinds hij een jaar voor dato in de Bijbel ontdekte dat Yitzhak Rabin vermoord zou worden - en de Israëlische premier persoonlijk waarschuwde - informeert Drosnin de wereldleiders over het afschuwelijke noodlot dat de Bijbel voorspelt.
De waarschuwing in de Bijbelcode is duidelijk: een atoomoorlog zal worden ingeluid door een terreurdaad in het Midden-Oosten. Deze Openbaring wordt tevens door alle drie de wereldreligies verkondigd. Maar we kunnen onze toekomst veranderen, voordat het te laat is.

Bedankt voor u bestelling het boek komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 8,88

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

De Lichtbrenger

De vraag of er een nieuwe wereldleraar zal komen bij de overgang naar het Watermantijdperk en wie dat dan zal zijn, houdt de mens al meer dan honderd jaar bezig. Zal de leraar zich manifesteren als een mens van vlees en bloed? Of is het wellicht een leraar die we in ons eigen hart kunnen vinden? Wat zal de boodschap zijn van deze nieuwe leraar?
White Eagle wil niet alleen een antwoord geven op deze vragen maar gaat nog verder. Hij spreekt over het Licht dat door ieder mens kan schijnen en hoe dat aan de mensheid wordt gegeven. Hij heeft het ook over het ontwikkelen van de intuïtie, over hoe we innerlijk kunnen veranderen en waarom we de veranderingen die in de wereld plaatsvinden met vertrouwen en kalmte onder ogen kunnen zien, als we vanuit innerlijke zekerheid de wijsheid van het plan begrijpen.
Alle leven is gericht op vooruitgang. Als we verder kijken dan wat er direct voor ons gebeurt, is daar de belofte dat we op zekere dag de dood achter ons kunnen laten. White Eagle brengt ons dus een universele boodschap van hoop en leven.

Bedankt voor u bestelling het boek komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 12,50

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Spectrum van regressie en reincarnatie

Met de alom groeiende belangstelling voor regressie en reïncarnatie en de daarvan afgeleide therapie door de schrijver `de toekomst van het verleden' genoemd is de behoefte aan heldere en genuanceerde voorlichting aan een breder publiek toegenomen. Spectrum van regressie en reïncarnatie voorziet in deze behoefte. Men vindt er een duidelijk antwoord op vele vragen, veronderstellingen, zin en onzin over en rondom deze boeiende materie. De verscheidenheid aan informatie en ook het weergegeven feitenmateriaal uit regressiezittingen zijn gebaseerd op een gedegen studie en jarenlange praktijkervaring. Tezamen vormden zij de bouwstof voor dit boek en daarmee van de op dit moment bekende en belangrijke aspecten. Door de overzichtelijke presentatie van de behandelde stof zal dit boek zowel de geïnteresseerde leek als de professionele hulpverlener aanspreken en helpen de weg te vinden in een labyrint van mogelijkheden. Henri de Vidal de St. Germain is een gerenommeerd regressie en reïncarnatietherapeut en wordt veelvuldig gevraagd voor het houden van lezingen en het geven van cursussen en workshops in binnen en buitenland.

Bedankt voor u bestelling het boek komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 12,00

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

DE ALCHEMIST, Paulo Coelho

De Andalusische schaapherder Santiago koestert van jongs af aan maar één wens: reizen, alle hoeken van de wereld onderzoeken en dan eindelijk te weten komen hoe die in elkaar zit.
Zijn dromen over een verborgen schat zetten hem aan tot een queeste. Na vele omzwervingen ontmoet hij in Egypte de alchemist. Deze beschikt niet alleen over grote spirituele wijsheid, hij kent ook de diepten van het hart waarin de laatste waarheden over onszelf verscholen liggen. Als nomaden dolen wij schijnbaar verloren door een eindeloze woestijn om ten slotte die plek te bereiken waar ook ons hart zich bevindt.

Bedankt voor u bestelling het boek komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 4,50

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Als een rivier Paulo Coelho

Paulo Coelho is een van de geliefdste auteurs van onze tijd. Met zijn romans heeft hij miljoenen lezers over de hele wereld aan zich weten te binden. Zijn boeken staan niet alleen in de hoogste regionen van de bestsellerlijsten maar zijn ook onderwerp geworden van het sociale en culturele debat. De ideeën, filosofieën en onderwerpen die in zijn werk aan de orde komen, sluiten direct aan bij het verlangen van zijn lezers, die op zoek zijn naar hun eigen weg en naar nieuwe manieren om de wereld te begrijpen.
In 'Als een rivier' spreekt de auteur rechtstreeks tot zijn lezers en lezeressen. Hier zijn voor het eerst stukken samengebracht die eerder verspreid over de wereld zijn verschenen. Via speelse, soms emotionele, dan weer beschouwende impressies en gedachten geeft Coelho zijn verfrissende kijk op de wereld en het leven, en laat hij telkens vanuit een andere invalshoek zien hoe mensen invloed op het leven kunnen uitoefenen door de juiste keuzes te maken.

Bedankt voor u bestelling het boek komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 5,00

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Aleph Paulo Coelho

Tijdloze roman over het opnieuw uitvinden van jezelf
Er komt een moment waarop je je afvraagt of je bent waar je wilt zijn en doet wat je wilt doen. Aleph nodigt je uit om in actie te komen.
In een verbazingwekkend persoonlijk verhaal laat Paulo Coelho zien hoe een geloofscrisis hem aanzette tot een zoektocht naar spirituele vernieuwing en groei.

 

Hij trekt door Europa, Afrika en Azië. Het is een reis door tijd en ruimte, door verleden en heden, op zoek naar zichzelf. Zijn ego en trots zet hij opzij en hij staat open voor vriendschap, liefde, geloof en vergeving, zonder angst voor de onvermijdelijke uitdagingen.

Bedankt voor u bestelling het boek komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 7,00

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

De Pelgrimstocht Naar Santiago Paulo Coelho

De pelgrimstocht naar Santiago is het verhaal van Paulo Coelho's reis langs de legendarische pelgrimsroute naar Santiago de Compostella, op zoek naar oude wijsheid. Het was een tocht die zijn leven voorgoed veranderde en hem bracht naar een uitzonderlijk schrijverschap.
In De pelgrimstocht naar Santiago wijst hij ons de weg naar de kennis en wijsheid die wij allemaal in ons dragen.

Bedankt voor u bestelling het boek komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 19,99

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

De Huizen van de Ziel

Een dieper begrip van de mensen in uw omgeving? Goede beslissingen nemen op basis van nieuwe inzichten in uzelf? Met kennis van de dertien huizen van de ziel kan het. Rosemary Altea left uit dat onze ziel tot een van de dertien verschillende zielstypen (of zielshuizen) behoort. Het is dat zielstype dat bepaalt tot wie of wat we ons aangetrokken voelen, waarom we handelen zoals we handelen en waarom sommige dingen of mensen altijd weerstand bij ons oproepen. Het geeft een helder beeld van wie we in essentie zijn. Aan de hand van dit boek kunnen we onszelf en van alle mensen die ons interesseren (gezinsleden, maar ook beroemdheden) het zielstype vaststellen. Dit levert veel inzicht en praktische toepassingen op: de keuzes die we maken en het gedrag van de mensen die ons omringen zijn opeens veel begrijpelijker.

Bedankt voor u bestelling het boek komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 7,50

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Engelencalendarium

Gebeden en meditaties met engelen

Doe een beroep op de energieën van engelen met ‘Het Engelencalendarium’ voor uw persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Gebruik deze cyclus van gebeden en meditaties als eeuwige bron van begeleiding. De handzame indeling volgt de opeenvolging van de seizoenen en maakt het eenvoudig om de helende invloed en bescherming en bescherming van engelen te ervaren. Dit boek staat vol wijsheid en humor en het draagt bij aan zelfaanvaarding en innerlijke rust.

 

Engelen zijn volmaakte, spirituele wezens die liefdevol bemiddelen tussen God en mens. Zij horen tot de categorie van de ongrijpbare. Zij stimuleren onze geest en verbeelding en steunen ons in harde tijden.’ Aldus enkele zinnen uit de inleiding van dit prachtig uitgegeven boek. De lezer wordt aan de hand van engelen biddend en mediterend door de weken van het jaar geleid. Niet volgens de gewone kalender, maar via joodse en christelijke feestdagen en volgens de cyclus van de dierenriem. Na een inleiding en een praktische gebruiksaanwijzing vormen enkele feestdagen zoals Pasen, Chanoeka, Allerheiligen en Rosj Hasjana, de bedding voor persoonlijke inkeer. Het overgrote deel van de meditaties is gerangschikt volgens de dierenriem. De weken worden toegewijd aan een bepaalde engel, zoals die van hoop, vertrouwen, integriteit. Iedere bladzijde – voor een dag bedoeld – bevat een beschrijving van de engel van die dag, een gebed, een meditatietekst en een prachtige kleurenafbeelding van een engel.

Bedankt voor u bestelling het boek komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 7,00

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

SAI BABA, DE WONDERDOENER

Sai Baba, een geestelijk leraar uit India met miljoenen volgelingen, is een wonderdoener. Hij verricht wonderbaarlijke genezingen, is sterk paranormaal begaafd en beroemd om zijn directe materialisaties, waarbij bij vibhuti (heilige as) gebruikt. Deze 'wonderen' zijn geen doel, hoogstens middel. Hij wil dat zij die hem boren en zien, zich gaan afvragen wat er achter die handelingen zit. Dan ervaren zij dat bij diegenen die lichamelijk werden genezen ook innerlijk een genezingsproces in gang is gezet. Dat zij weer contact maken met hun oorsprong, hun goddelijke bron en een eind maken aan een materialistische en zelfzuchtige levenswandel. Zo is de leraar, genezer en wonderdoener niet minder of meer dan een bijzondere tussenpersoon, die een en al liefde uitstraalt naar zijn medemens.

Bedankt voor u bestelling het boek komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 4,50

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

De kracht in jezelf van Joseph Murphy

'De kracht in jezelf' belicht dr. Joseph Murphy het heilzaam effect van datgene wat onder de drempel van het bewustzijn ligt. Via een heldere uitleg van de werking van het bewustzijn en het onderbewustzijn komt hij tot een aantal praktische adviezen die, mits zij stipt worden opgevolgd, kunnen leiden tot geluk, welstand en carrière, een jong blijvende geest, bevrijding van angst en schuldgevoelens, succesvol omgaan met lastige mensen en genezing van verslavingen.

Bedankt voor uw bestelling het boek komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 7,00

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Helder gezien, met gesloten ogen

Dromen hebben een betekenis. Dat veel mensen problemen hebben met droomduiding is logisch want iedere droom is uniek.

Een droom is als een vingerafdruk: er is geen tweede. In de vele boeken die dromen via algemene symbolen proberen uit te leggen is bijna nooit de juiste, strikt persoonlijke, interpretatie van iemands droom terug te vinden.

De psycholoog drs. Ronald Pino ontdekte in zijn praktijk voor psychotherapie de methode om zelf tot de betekenis van de droom door te dringen.

De methode is voor iedereen toepasbaar.

In juni 1996 kreeg Ronald Pino te horen dat zijn dochter Caroline vermist werd.

In beklemmende onzekerheid bleef hij geloven in een goede afloop. Op 23 augustus van dat jaar kreeg Ronald Pino een droom. In zijn droom verscheen een Engel die hem vertelde dat Carolines lot beëindigd was en haar evolutie was voltooid.

Ronald Pino had dit helder gezien, met gesloten ogen. Zes dagen later werd het stoffelijk overschot van Caroline Pino in Parijs aangetroffen.

Het leven van Ronald Pino veranderde voorgoed. Hij worstelde met zijn droom en ging de strijd aan tussen verstand, logica en geweten om de spirituele betekenis van de mysterieuze dialoog te aanvaarden.

Ronald Pino onderzoekt sindsdien dromen en ontdekte dat alle dromen een mystieke, spirituele betekenis hebben.

Om die betekenis te achterhalen heeft hij een methode ontwikkeld. In 'Helder gezien, met gesloten ogen" levert hij het bewijs voor zijn ontdekking en geeft aan hoe je gebruik kunt maken van deze methode om de zinvolle betekenis van je eigen, unieke droom te duiden.

Bedankt voor uw bestelling het boek komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 7,00

 • 3 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Sjakkai de vrouw van de heilige tuin

Zoals Lynn Andrews zich in haar vorige boek Vrouw van Wyrrd verplaatste naar een bestaan in het verleden in Engeland, gaat zij in haar nieuwste boek Sjakkai naar een toekomstig bestaan in Japan. Om het leven dat we nu meemaken te kunnen begrijpen moeten we kennis nemen van vorige levens waarmee we de basis legden voor ons huidige bestaan. We moeten tevens beseffen dat ons volgende leven wordt bepaald door de stappen die we in dit leven ondernemen. Dan wandelen we voorgoed met de mensen die ons lief zijn in de serene rust van de besloten miniatuurtuin die wij zelf hebben aangelegd en waar onze leermeesters over ons waken. Maar zoals het goede ons begeleidt, achtervolgt ons ook het kwade, dat in het leven is geroepen door onze eigen onverwerkte angsten en emoties.

 

In dit boek wordt eens te meer benadrukt dat ruimte en tijd onlosmakelijk zijn verbonden met oneindigheid en eeuwigheid.

Bedankt voor uw bestelling het boek komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 12,00

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

De cyclus van leven en dood – Thea Terlouw

Dit boek bezit een schat aan informatie, aan kennis en wijsheid, afkomstig van dierbaren die ons zijn voorgegaan. Het bevat hun eigen interpretatie van hun levens hier op aarde, van hun overgang en de tijd die ze nu doorbrengen in de realiteit waarin ze zijn ‘thuisgekomen’. Er is nauwelijks een mooiere wijze te bedenken om achter de zin van het leven op aarde te komen en daarmee te ontdekken dat er géén sprake is van een einde aan het leven, maar slechts van een einde aan een tijdelijk verblijf in de fysieke wereld zoals wij die zien. Met dit boek geven Thea, haar begeleiders en allen die ons zijn voorgegaan, aan iedereen die nog met angsten zit, een waardevol cadeau. Het is een boek om in één adem uit te lezen. Het brengt de honger naar informatie over onze afkomst, over thuis, weer op gang. Het biedt vooral perspectief voor een nieuw denken over het leven.

Bedankt voor uw bestelling. Het boek komt zo snel mogelijk uw kant op.

€ 10,00

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

De Heelkamers - Thea Terlouw

Onze Aarde wordt al vele eeuwen overspoeld door leed. Ieder van ons is in meerdere of mindere mate wel getraumatiseerd in de loop van dit leven of in een van onze talloze vorige levens. Nu, in deze Eindtijd, is het van groot belang dat al onze trauma's worden geheeld en opgelost. Het is daarom een hele geruststelling te weten dat we nu, na onze stoffelijke overgang, inderdaad kunnen worden geheeld. Dat gebeurt in de zogenaamde heelkamers, die er voor allerlei soorten trauma's zijn. Velen in onze wereld leven met sterke overtuigingen over hel en verdoemenis en de angst voor 'wat hierna komt'regeert. Het is echter van onnoemelijk belang dat we die angst voor de 'dood' kunnen loslaten en transformeren. Dit boek zal de lezer meenemen in persoonlijke verhalen van hen die ons voorgingen in de 'dood' en die hun ervaringen met ons willen delen. Ervaringen van mensen die stierven door een natuurlijke oorzaak, een zelfgekozen dood, maar ook door bijvoorbeeld euthanasie of moord. Geen gemakkelijke onderwerpen. Wat leidde hen naar die ervaringen, wat bracht hen tot zulke keuzes en hoe kon men die betekenis geven en in perspectief plaatsen? Het zijn vragen die bij ieder van ons leven: wat gebeurt er met ons, en wat met onze dierbaren? Wat hadden we ons voorgenomen voor ons leven, wat lag er in onze levensblauwdruk en hebben we dat gerealiseerd? Hoe werkt het als we na de overgang ons levensboek mogen lezen? Er zijn heel veel waardevolle lessen te leren uit dit boek, maar de grootste les is misschien wel dat hel en verdoemenis niet bestaan, net zo min als straf en veroordeling. Een belangrijke boodschap dus, juist voor ieder van ons die in deze chaotische tijd in ons fysieke lichaam op Aarde zijn. Thea Terlouw was zich reeds als kind bewust van een wereld die anderen niet konden waarnemen. Tijdens haar leven als beeldend kunstenares begon haar speciale begaafdheid zich te ontwikkelen. Vele jaren hielp zij mensen, in nauwe samenwerking met therapeuten, artsen en psychologen, hun vorige levens te onderzoeken en de diepere oorzaken van ziektes op te sporen. Haar opvang van mensen met een bijna-dood-ervaring en het begeleiden van kinderen naast het begeleiden van stervenden, brachten haar een enorme persoonlijke ontwikkeling die zij nu met ieder van ons wil delen.

 

* Voorblad onderaan ezeloortje. Verder zo goed als nieuw!!

Bedankt voor uw bestelling het boek komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 22,50

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

De cirkel doorbroken - Thea Terlouw

In "Een Cirkel Doorbroken - Sterrenvolken, Lichtsteden en de Nieuwe Aarde" deelt Thea ons haar actuele inzichten in de huidige turbulente Eindtijd waarin we leven. Een hoopvolle toekomst ligt klaar voor ons, zegt Thea, en ook voor de Aarde, als we collectief en individueel ascenderen naar een volgende dimensie. In tegenstelling tot de angst- en doemscenario's die ons continu door de tegenkrachten worden voorgehouden, schetst Thea een toekomst waarin de mensheid weer verbonden zal zijn met de Al-Bron, Al-Wat-Is en met alle delen van ons hogere Zelf, die op andere plaatsen, in andere delen van de kosmos hun eigen ervaringen hebben opgedaan. Ervaringen niet in de laatste plaats met een hele schare medebewoners van dit universum. In een aantal verhalen, met beeldende herinneringen aan haar reizen naar plaatsen waar de zuivering en heelwording kan plaatsvinden, geeft Thea ons een kijkje in die andere wereld. Een kosmos van uitzonderlijke schoonheid. Samen met haar begeleiders, andere Zelven en gidsen van andere Sterrenvolken, laat Thea zien dat er fantastische vergezichten zijn, naast hulp bij de zware processen waar de mensheid collectief, en ieder van ons individueel, op dit moment doorheengaan.

 

* Oudere exemplaar met hier en daar wat onderstrepingen. 

Bedankt voor uw bestelling het boek komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 12,00

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Liefhebben zonder voorwaarden

Paul Ferrini maakt haarfijn duidelijk wat onvoorwaardelijke liefde is. Hij laat zien dat wij onze medemens onvoorwaardelijk kunnen liefhebben zodra we geleerd hebben die onvoorwaardelijke liefde aan onszelf te geven. Dat wil volgens hem overigens niet zeggen dat we alles aan onszelf 'lief en mooi' moeten vinden. Integendeel, Ferrini moedigt de lezer aan de zgn 'lagere emoties' te onderkennen en te accepteren in plaats van angstvallig weg te stoppen, omdat juist onze eigen 'donkere zijde' de onvoorwaardelijke liefde in de weg staat. Hij bepleit een vorm van spiritualiteit die geworteld is in het gewone leven. Elke bladzijde van het boek ademt liefde en zachtmoedigheid, maar ook een logica en scherpzinnigheid die de lezer werkelijk met zichzelf confronteert.

Bedankt voor uw bestelling het boek komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 9,99

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Huisreinigingspakket Medium

U krijgt: Groene Abalone schelp (15-17 cm) , Palo Santo (3 stokjes) een veer om die heerlijke geur te verspreiden.

 

 

2 op voorraad 

Bedankt voor uw bestelling het pakketje komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 18,88

 • 3 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Huisreinigingspakket XXL

U krijgt: Groene Abalone schelp (15-17 cm) , Witte Sali, Palo Santo (50 gram  5 a 6 stokjes) , Veer, Doosje wierook, houten wierook plankje.

 

 

4 Op voorraad 

Bedankt voor uw bestelling het pakketje komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 33,33

 • 3 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Boekenlegger veer met Rozenkwarts steen

5 op voorraad

€ 7,77

 • 0,5 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Edelsteenhanger Rozekwarts

De Rozenkwarts is een heel speciale steen. Vaak zie je haar samen met de Amethist en de Kristal. Ze worden dan ook de gouden driehoek genoemd, gewoon omdat ze zo mooi en goed samenwerken. De rozenkwartshanger is een helende steen die je help en ondersteunt bij de spirituele lessen waar je in het leven nog tegenaan loopt. Ze leert je jezelf te accepteren om wie je werkelijk bent, een liefdevolle ziel, maar helpt je ook bij het dieper invoelen in bepaalde situaties. Ze vrolijkt je op als je haar liefhebt en laat je als mens weer stralen, maar dan moet je wel durven te kijken naar wat nog niet in balans is in jezelf. Laat de Rozenkwartshanger je stralen, dan is zij de juiste steen voor jou!

 

 

3 op voorraad

Dank u wel voor deze bestelling, we sturen het zo snel mogelijk naar u toe. Veel plezier er mee!

€ 4,44

 • 0,5 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Steentjes van de Ziel

Deze drie stenen heb ik samen gesteld vanuit inspiratie van het boek "De Water-Engelen"

De maansteen staat voor de Water-Engelen die je meenemen naar de Hemelse wereld als de maan vol is.

De Orthoceras is een fossiel van kleine octopussen die miljoenen jaren oud zijn. In het boek De Water-Engelen komt een Octopus voor.

De Chalcedoon heb ik uitgekozen op de kleur en zachtheid die de steen uitstraalt.

 

Drie stenen die erg bijzonder zijn, en die samen een helende energie uitstralen.

 

2 op voorraad 

Bedankt voor uw bestelling het pakketje komt zo snel mogelijk naar u toe.

€ 8,88

 • 0,7 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding

Schrijf Medium Jolanda Rhijnsburger Epen Limburg