***boeken***Al meer dan 15 jaar schrijf ik verhalen en gedichten die ik door krijg van mijn gidsen. Van de vele verhalen en gedichten heb ik de mooiste uitgezocht en er een boek van laten maken. De titel is: ‘Levensboomverhalen & Gedichten’.

In bijna ieder verhaal zit een kleine levensles verscholen. Maar de verhalen dragen ook een trilling in zich, waardoor u bewust of onbewust aangeraakt word door onze helpers. Ik neem u mee door verschillende werelden, verschillende sferen, en samen ontmoeten we de Engelen, Elven, Feeën en zelfs kaboutertjes.

 

Een boek voor jong en oud, een boek dat rust en liefde geeft. 

Het boek ‘De salon Filosoof’ is het boek van mijn man.

Het boek is een meeslepende roman die gaat over Rouwverwerking en Spirituele inzichten.

Lees een hoofdstuk om een indruk te krijgen wat u kunt verwachten. Ik weet zeker dat u geraakt zal worden van zijn schrijfstijl en zijn verhaal.

 

 

De Waterengelen is mijn trots. Een verhaal waar ik met tussenposes twee jaar aan gewerkt heb. Een prachtig verhaal over het meisje Sanne die in de Hemelen de Waterengelen mag bezoeken. Mijn wens is op dit mooie boek nog dit jaar uit te brengen. Heb ik u nu nieuwsgierig gemaakt? Lees dan hiernaast snel waar het boek verder over gaat en schrijf u in als u interesse heeft.

Alle boeken die hier staan zijn gechanneld en hebben meerdere diepere en verborgen lagen in zich. Ze kunnen u inzichten geven, maar ook het gevoel van thuiskomen.

 

Heel veel leesplezier!

 

 


Gastenboek

Commentaren: 2
 • #2

  Tanja (vrijdag, 08 januari 2021 19:00)

  Ik heb het boek van jolanda gelezen. Wat een geweldig boek met zoveel liefdevolle verhalen. Jij en je man schrijven zo bijzonder. Ook zijn boek heb ik in één adem uitgelezen. � Ik kijk uit naar jullie nieuwe boeken.
  Dank jullie wel voor zoveel moois wat jullie schrijven �

 • #1

  Riekie (vrijdag, 08 januari 2021 13:13)

  Lieve Jolanda, vorige week heb ik je boek mogen ontvangen. Wat een prachtige verhalen staan hierin. Ik heb zelfs al een aantal verhalen aan mijn kleindochters voor kunnen lezen. Zij zaten ademloos te luisteren. Dit boek is vol verhalen voor zowel groot als klein. Geweldig!!